lauantai 28. joulukuuta 2013

Christmas ' 13 ♡



Mukavaa joulun jälkeistä aikaa teille kaikille! :-) 

Täällä ollaan hiukan haikeissa tunnelmissa. Joulu on itselle hyvin tärkeää aikaa. Joulua odottaa aina niin kovasti, ajoissa aloittaa valmistelut ja tulevaa joulua tulee mietittyä paljon hyvissä ajoin monen asian kannalta ja tiimoilta. Kun tämä ihana joulu koettaa niin sen toivoisi kestävän hiukkasen pidempään. Pian kauniit pyhät on kuitenkin ohi ja ihana aika kun on nähnyt läheisiä ja saanut viettää kiireetöntä aikaa heidän kanssaan.  Tämä tunne voi olla tuttu monelle jotka ovat joulu ihmisiä kovasti. 

Mutta, joulusta on kuitenkin vain kultaisia ja ihania muistoja. Meidän joulun meni todella mukavasti. Niihin on mukava palata uudelleen ja uudelleen ja aina tulee uusi joulu eteen :-) Että ei nyt missään nimessä aleta synkistelemään tokikaan, kaikella hyvällä vain haikeus ilmassa. 

Me aloitettiin kaksin joulun vietto vanhempieni mökillä jo viikonloppuna ja siitä matka sitten jatkui jouluaatoksi ja joulupäiväksi vanhemmilleni johon sitten kokoontui joulupäivänä myös sisarukset ja aattona veli lastensa kanssa :-) Aatto aamuna käytiin myös puurolla ystävän luona, eli kaikkia läheisiä on ollut enemmän kun ilo nähdä jouluna! 
Tapanin päivänä matka jatkui sitten anoppilaan jossa saatiin myös viettää mukavaa aikaa. 
Perjantaina latailtiin akkuja kotosalla pitkästä aikaa ja sitten minulla jo työt kutsuikin lauantaina. 

Kurkataan kuvin nyt joulun tunnelmiin mitä kaikkea siihen mahtuikaan :-)







Muutama kuva mökki viikonlopusta. 
Mökillä ulkoiltiin paljon, ikävä kyllä ei voi sanoa että nautittiin keleistä, herkuteltiin, otettiin rennosti, käytiin viemässä hautausmaalle kynttilät ja nautittiin joululoman aloituksesta. :-)
Takassa oli tuli useampaan kertaan ja kynttilät loivat tunnelmaa koko aika. 
Joulu oli virallisesti aloitettu! 







Muutamia ihania ja niin symppiksia kuusen koristeita, vanhemmiltani ja siskoltani. Unohtamatta tuota iki ihanaa pienen pientä kummityttöni piparitaloa! :-) Itse suloisuus. 
Joulukuusi on itselle kovin tärkeä joulun tuoja ja pidän todella paljon kun näen aina sukulaisilla / ystävillä kauniita kuusia, aina ihania ja erilaisia, niitä on vaan ihastuttava katsella. 
Tapaninpäivän postissa oli pieni vilautus ystävän kuusesta, se oli kyllä hauskuuden hauskuus tänä vuonna, tarinoineen, voi! :-)







Kattauksissa mentiin sekä jouluaattona että joulupäivinä valko-hopealla sekä kultaisella teemalla. Servetit luonnollisesti oli minun valitsemat, servettivastaava ;-) Hih. 





Rakkaat 
Tai jos tarkkoja ollaan niin kuvissa seikkailee nyt vain utelias Helmi, joka paikan höylä ;-) Aina nenä joka paikassa ensimmäisenä. Almaa hiukan jännitti ja välillä piti katsella tunnelmaa piilosta käsin. 





Juhlapöydän ihanat koristukset: kukat. Kaiken a ja o pöydässä. Aattona meillä oli pöydässä joulun värisiä tulppeja (valkoisia olisimme äidin kanssa halunneet) mutta ei ollut saatavilla enää. Lopun kaiken ihastuimme suuresti näihin ihanuuksiin :-)
Joulupäivänä pöytää koristi siskoni tekemä iki ihana kimppu, tätä jaksoin ihailla monesti joka puolelta. 







Joulun herkkuja, eihän niitä unohdeta?! Monen moisia herkkuja on myös tähän jouluun mahtunut, mutta tarvitsee kyllä sanoa että mihinkään ähkyyn ei ole tullut syötyä, suklaatakin on kulunut kyllä melkein jopa hassun vähän ;-) Mutta tässähän tätä joulun aikaa vielä riittää joten eiköhän ne suklaat hupene parempiin suihin. 
Juustoja, suurta herkkua, aatto iltana herkuteltiin myöhällä aikuisten kesken näillä.  Pakko vinkata jos olet juustojen ystävä niin itselle ainakin uusi, ehdoton herkku juusto on Castellon ananas juusto, NAM! 




Jouluaatto iltana jaettiin lahjat ruokailun jälkeen. Ja itse asiassa meillä kävi tonttu ikkunan takana jos ihan tarkkoja ollaan ;-) Lahjat laitettiin vanhoihin pärekoreihin ja kylläpä sitä oltiin tänä vuonna oltu kilttejä kovin ;-) Mitä ihanampia lahjoja saimme availla. Lahjoja varmasti tulee vilahtamaan tässä alkuvuodesta blogissa, tämä postaus venyisi ihan vallan pitkäksi muuten! 


Tässä pieni kurkkaus (tai vähän pidempikin itseasissa) joulun tunnelmiin. Toivottavasti jaksoit olla mukana loppuun asti! :-) 



KAUNISTA PÄIVÄÄ! ♡

48 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Ja sympaattinen piparkakkutalo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :-) Pipari talo oli myös minun mieleen kovasti, niin ihana! :-)

      Poista
  2. Voi, miten ihania joulutunnelmia! <3 Piparkakkutalo jäi minullakin mieleen, aivan suloinen! :) Kauniit tulppaanit ja ihanat servetit olit valinnut joulupöytään! :)
    Mukavaa viikonloppua Seija! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :-)

      Tuo pipari talo oli minunkin mieleen kovasti, aivan herttainen pienuudellaan! :-)

      Kiitos vielä kerran itsellesi serveteistä, ne vaihtuivat toisten tieltä, nuo oli vielä paremmat! :-)

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  3. Ihania, jouluisia kuvia! <3

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia/tunnelmaa. Ja kuinka suloinen onkaan toi pikkuinen piparkakkutalo.
    Ihanaa viikonloppua

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-)

      Se oli kyllä niin ihana pikkuinen talo, ihastuttava! :-)

      Kaunista viikonloppua myöskin :-)

      Poista
  5. Ihanaa joulun tunnelmaa! Mukavaa viikonloppua Seija <3

    VastaaPoista
  6. Ihanalta näyttää teidän joulunne <3

    VastaaPoista
  7. Kun joulu on mennyt niin kuvat jäävät muistoihin, niin mielenkuvat kuin oikeatkin. Tulee uusia jouluja, uusia muistoja. Itselläni oli tänä vuonna se kylpylän joulu. Niin erilainen, niin ihmeellinen. Oli liikutusta ja oli iloa. Jostain joutuu aina ihminen luopumaan, mutta aina saa jotain tilalle. Itse jouduin luopumaan rakkaasta ihmisestä ja yksinäinen pöytäkattaus kuristi kurkkua, mutta tyydyin kohtalooni, minne se kuljettaakaan, kenties vain joulusta jouluun kuin suureen tarinaan joka onkin sitten se itse elämä. Monin tärkein opetuksin eletty tämä joulu. Näin sanoopi Helmikuun lapsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta mitä kirjoitit ystis! :-) Aina jää kultaiset muistot monellakin tapaa ja niihin voi aina palata, siinä hetkessä vaan toivoisi ajan matelevan mutta se menee kahta nopeampaa.
      Sait viettää erilaisen ja ihanan joulun sillä tavalla, ensi joulussa on varmasti oma tarinansa myös <3

      Poista
  8. Hyvin jaksoi, ihana Joulu ollut teilläkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, tuntui että tämä postaus meninaa venyi ja venyi vaan. ;-) Kuvia tuli otettua mahdottoman paljon ja oli niin vaikea supistaa ihan vain pariin kuvaan :-)

      Poista
  9. Ihanat jouluntunnelmat on sielläkin olleet :)
    Mukavaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista
  10. Suloisia joulutunnelmia <3

    VastaaPoista
  11. Tosi ihastuttavia kuvia, näitä oli kivaa katsella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka mukava kuulla Susanna, tuollainen lämmittää aina kovasti! :-)

      Poista
  12. Meilläkin on noita Pioni lautasia...harmi, kun niitä ei enää valmisteta. Kirpparilta olen joskus löytänyt...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äitini on kanssa muutaman kerran sitä harmitellut kun sarjaa ei enää valmisteta. Nuista on meillä aina syöty jouluisin ja se niin kuuluu omaan jouluuni, lapsuudesta jo muistot kun laitettiin nuo pöytään :-)

      Poista
  13. Ihanaa joulutunnelmaa ja mukavanoloista joulunviettoa! Minulle riittää kyllä kolme päivää joulua vuodessa. Sitten onkin mukava odotella seuraavaa 362 päivää. Odottelu tekee siitä aina niin spesiaalin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti AnuElina! :-)

      Tuo on kyllä totta myös mitä kirjoitit, ihana odotella uutta joulua aina, se on kuitenkin vuoden huipennus joka kerta, uusi joulu tulee aina :-)

      Poista
  14. Ihanan tunnelmallisia kuvia :) Täällä kanssa hiukan harmittanut, että nyt se Joulu on taas ohi. Ja seuravaa joutuu odottamaan melkein vuoden.Toisaalta kaikkea ihanaa tiedossa ennen uutta Joulua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haikeus tosiaan hyvällä tavalla ilmassa :-) harmitus on aina luopua ihanista ja kauniista päivistä mitä saanut viettää tärkeiden kanssa ♡

      Poista
  15. Voi miten kaunis joulu teillä on ollut <3 mä olen kans vähän haikeana kun joulu meni niin nopsaan. Toki ihania ja kauniita muistoja jäi tästäkin joulusta niin kuin edellisistäkin. Mielestäni uusi vuosi tulee liian nopeaan kun joulusta ei vielä ole ehtinyt toipua ja jo rakettimainokset täyttävät postilaatikon :) joulusta vois nauttia kyllä hieman pidempään :) toki jokainen päivä on kallis ja arvokas ja tämäkin päivä sisältää pientä suurta iloa kun muistaa että jokaikisen päivä on lahja ja ottaa joka hetken sydämellään vastaan :)

    Kaunista iltaa myös sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi nopsaa nuo joulun pyhät aina vilahtaa ohi. Muutamia tunteja voisi lisää ottaa :-)

      Kirjoitit niin kauniisti ♡

      Poista
  16. Miten ihana joulu teillä onkaan ollut. Piparkakku oli todella söpö. Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  17. Voi miten ihania kuvia.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡

      Joulusta tuli onneksi räpsittyä kuvia joita on nyt jälkeenpäin ihana katsella ja muistella :-)

      Poista
  18. Ihania kuvia! Täällä niin samat ajatukset kuin tuossa tekstin alussa kerroit. Jouku on aina niin nopsaa ohi, harmi, mutta ihanat muistot on onneksi tallella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että löytyy saman henkisiä ihmisiä :-)
      Kaikella hyvällä jää vain iso kaipuu joulusta kun ollut niin mukavaa, liki joka joulu sen unohdan ja joulun jälkeen se palaa mieleen että..... ♡ mutta kuvat ja muistot kuultaa ♡

      Poista
  19. Aivan ihania kuvia! :) Mäkin olisin vielä mieluusti jatkanut joulua muutamalla päivällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos annika ♡

      Ehdottomasti muutama lisä päivä jouluun olisi ollut enemmän kuin toivottava, olisin mielellään myös sellaisen ottanut :-)

      Poista
  20. Tervehdys Seija! :)

    Olen uusi lukijasi tässä ihastuttavassa blogissasi. Voi että olen viihtynyt <3 Vanhoja postauksiasi edelleen luen :) Välillä aina joulukalenteriinbkurkaten :) Kuvat täynnä tunnelmaa ja lämminhenkinen iloinen kirjoitustyyli ovat temmanneet minut mukaansa <3 Vaikutat todella sydämelliseltä ihmiseltä <3 Tulet siis saamaan minulta kommentteja jatkossakin :) Omaa blogia ei löydy, mutta aina aika ajoin polttelisi sellainen laittaa pystyyn.

    Olipas tämäkin ihana postaus, täynnä rakkaan lämpimän joulun tunnelmaa <3 Joulupostauksia on ollut aivan ihana lukea <3 Omakin jouluni oli ihana, rakkaiden ihmisten kanssa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, antamisen ja saamisen iloa, rentoutumista <3 Onhan se haikeaa, kun joulu loppuu ja rakkaat ihmiset palaavat koteihinsa eri puolille Suomea, mutta nyt voi tallettaa tämän joulun kultaiset muistot ja alkaa odottaa seuraavaa :)

    Oikein ihania välipäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa iina ja mukava kun olet löytänyt blogini ♡ lämmittää mieltä kovasti että olet heti viihtynyt mukana lueskellen vanhoja postauksia, se on tosi mukava kuulla :-)
      Rohkeasti vaan laittamaan blogi pystyyn jos sellainen on mielessä käynyt :-) bloggaus on erittäin mukavaa ja antoisaa puuhaa ja voin omasta puolesta suositella lämpöisesti ♡ paljon iloa tästä saa :-)

      Mukava kuulla että joulusi oli myös ihana ja nyt sitä voi kaikella lämmöllä muistella :-)♡

      Kiitos samoin :-)

      Poista
  21. Ihana postaus, ihania kuvia ja tunnelmaa♥ Teidän joulu kuulosti ja näytti kauniilta! Upeita nuo joulukuusenkoristeet! Tykästyin etenkin pitsiseen/virkattuun sydänkoristeeseen♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos viivi ♡

      Nuo koristeet olivat tosi ihania, ihanan hiukan erilaisia ja kauniita :-)♡
      Joulu oli niin ihanaa aikaa, liian nopeasti vain ohi ;-)

      Poista
  22. Ihania kuvia teidän joulusta!♥ Samaa mieltä, joulu sais kestää hetken pidempään, mutta onneksi tosiaan kaunit muistot kantaa sinne seuraavaan jouluun asti♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että meitä tälläisiä joulu ihmisiä löytyy! <3

      Ja kiitos kauniista kommentistasi! <3

      Poista
  23. Kauniita kuvia teidän joulusta, ihanaa tunnelmaa <3

    VastaaPoista
  24. Teidän joulu vaikuttaa juuri niin ihanalta :). Kauniita muistoja tälle vuodelle ja näitä kuvia katsellen on ihana muistella viime joulua :)!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennyt joulu oli kyllä kaikkinensa ihana ja onnistunut, sitä kyllä on nyt ilo muistella! :-) <3

      Kiitos kauniista sanoistasi! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...