torstai 15. toukokuuta 2014

Liian värikästä?



Sanoisin että joskus sitä menee hudin(kin) puolelle sisustuksessa. Aina ei voi onnistua ja ei se mene aina kuten Strömsössä :-D Nyt ainakin tuntuu vahvasti siltä. Mutta mielellään kuulisin myös teidän mielipidettä! 

Kirjoitin muutama hetki sitten että odotin makkariin uusia tyynyjä kun kuuta nousevaa. Vaikka siksak tyynyt olivat todella mieleisiä niin tämä vaihtelun haluinen neiti ei kesää halunnut pitää samoja tyynyjä mitkä koko talven ja keväänkin ollut. Hennesille lähti tilaukseen mieluisalla kuviolla olleet tyynyt. 

Yllätyin täysin kun avasin paketin, väri oli huomattavan paljon tummempi kun mielestäni kuva antoi ymmärtää tai sitten mielessäni olin vaan niin ajatellut. Kuvio kuitenkin miellytti kovasti ja päätin laittaa tyynyt paikalleen, olinhan niitä odottanut kovasti. 





Hiukan silmä on jo tottunut nuihin mutta aika ärtsyköiltä ne näyttää siltikin. Mitä mieltä olette? Kuulisin mielellään myös teidän mielipidettä! Talvisen version voi kurkata tästä

Kesällä toki on mukava leikitellä väreillä ja piristävää toki kokeilla hiukan erilaistakin. Oma maku vaan on muuttunut tuosta värikkäästä aikakaudesta pois. Olen itse aika 50/50 tilanteessa! :-D Siis että pidänkö nuo kesän vai vaihdanko! 
Mutta, kuten mainittu, tarkoitus ja oletus oli että nuo ei nuin ärstsyt olisi olleet, tyynyt saisivat edelleen olla aika rauhallisen väriset, pieni väritys nimittäin kesän ajaksi on kotiutumassa makkariin, pienesti kiva leikitellä nyt kun parveke kausikin on menossa. :-) 





Ihana lämmin viltti on kotiutunut myös makkariin, ehdottoman paras viltti mikä voi olla ♥' 
Tälläinen vilukissakin tarkenee loistavasti tuon alla ja tuo on niin mieluisa silmälle, niin olkkarissa kuin nyt makkarissakin. Nuo saavat nyt olla läpi kesänkin, toki, toivottavasti nyt kesän aikana ei ihan hirveästi vilttiä tarvitsisi päällä pitää, mutta, silmän ilona ;-) 

Viltti kotiutui uuttakotiin verkkokaupasta ( klick ) ja samainen viltti on nyt vielä tarjouksessakin! Täältä lähtee lämpimät suositukset kaikille vilukissoille, tuo kyllä pitää lämpimänä! :-)


Rempseää päivää! 

24 kommenttia:

  1. Pidä vaan! Kiva aihe, koska katsastin juuri H&M tyynyt ja ihmettelin, että kun ne sävyt on just vähän liikaa... jotain, mutta kivaltahan ne näyttää tuolla lailla. Pitäisiköhän itsekin kokeilla mh:seen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla Johanna! :-)

      Tykkään ehdottomasti sekoitella nykyään ihan erilaisia tai vähintään eri värisiä :-) Mutta tuossa nyt on pohdintaa sitten :-)

      Kiitos mielipiteestä! :-)

      Poista
  2. Tykkään, että on kivan kesäiset ja piristävät, pitäisin. :) Jos alkaa kyllästyttää, niin voithan jättää toisen värin ja yhdistää johonkin neutraalimpaan. :)

    Kivaa päivää Seija! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni kovasti mielipiteestä! :-) Nämä ovat kultaa kalliimpia kun nuiden kanssa tuskailen! :-D

      Tuo kuulostaa oikein kivalta yhdistää neutraalimpaan! :-)

      Samoin sinnepäin Jenni! <3

      Poista
  3. Mun mielestä noi on ihana väriläiskä, joten pidä ihmeessä!! Mä oon laittanut kans ton keltaisen tilaukseen, kohta pitäisi sen saapua :) Monesti noi Hennesin tyynynpäälliset on olleet luonnossa tummemman väriset, ja täytyy sanoa että kyllä ne sinun kuvissa näyttää juuri tummemmilta, mitä Hennesin kuvissa. Mutta ei ole silti mikään liian ärtsy, ja ihanasti sopii noi kaksi väriä yhteen!

    Mä olen itseasiassa pitkään miettinyt poikien huoneen väritystä, ja tuo keltainen-turkoosi on ollut mielessä. Nyt sain vahvistusta siihen, että kyllä ne sopii kivasti yhteen! :)

    Ihanaa, aurinkoista torstaipäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Heli! :-)

      Tuo keltainen onkin mun mielestä parempi ehdottomasti. :-) Olin vaan kyllä ääri yllättynyt nuista väreistä että heitti niinkin paljon, ajattelin niiden olevan paljon neutraalimmat värit mutta silti saavani "väriä" sitä kautta :-) Olipas nyt hankalasti sanottu! :-D

      Kelta-turkoosi on tosi kiva yhdistelmä, siitä tykkään kans! :-)

      Samoin teille, nyt taitaa kesä taas tulla! :-) <3

      Poista
  4. Ihanalta näyttää noinkin:)! Kauniit tyynyt! Mulle kanssa tuli mieleen, että mitä jos jättäisit joko siniset tai keltaiset tyynyt sänkyyn ja lisäksi sitten esim. harmaata niinkuin viltissä:)? Tuo viltti näyttää täydelliseltä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi myös sinulle kommentista! :-) Ihana kun saa näin kivasti teiltä vinkkiä ja apua! <3 Tosi mahtava juttu! :-)

      Tuo kuulostaa kivalta et yhdistää nuin, harmaa se varmasti olisikin se "kaveri väri" :-)

      Tuo viltti on itse ihanuus! <3

      Poista
  5. Minusta nuo sopivat tuohon oikein hyvin, mutta ymmärrän kyllä senkin, että jos omaa silmää ärsyttävät, niin sitä tikkua silmästä ei niin vain pois otetakaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :-) Oi että kun oli hauska kommentti ja tuon alle ja ylleviivaan ja kaikkea mahdollista, noinhan se juuri on! :-D

      Poista
  6. Itse törmään aika usein tuohon, etenkin jos jossain kaupassa näen jotain värikästä. Aikaisemminhan meidän kodit on olleet väriläiskiä ja tätä uutta olen yrittänyt aina vaan vaalentaa ja vaalentaa. Silti tarvitsen aina johonkin kohtaan sen piristyskohdan ja sitten mietin, että onko se kuitenkin liian värikäs, kirkas jne... Hyvältä nuo näyttää, mutta tiedän tuon tunteen kun se empiminen alkaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa mukava lukea kommenttisi! :-) Tuo on niin tuttua kerrassaan itselle. Itsellä on kanssa ennen ollut todella kovasti värikkäämpi tyyli ja pastellinen erityisesti. Hiljalleen "värit" ovat jääneet ja pieniä piristyksiä suht pienillä jutuilla tykkään laittaa ainoastaan. Kesää kohden kuitenkin värit hiukan nosti selvästi päätä ja ajattelin että josko makkarissa hiukan olisikin kesän ajan väriä. Mutta kuten sanoit, emmin nuiden kanssa, kun ehkä meni kuitenkin sitten liikaa! Katsotaan mihin tässä päädytään! :-)

      Poista
  7. Minusta näyttävät kivoilta väriläiskiltä ja ihanaa kuviota, pitäisin. Ja minäkin yhdistäisin sitten jotain hempeämpää tai neutraalia siihen oheen, jos alkaa kovin tökkimään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvio onkin ihan mahtava, siitä tykkään valtavasti! :-) Ja tuo keltainen onkin pirtsakka ehdottomasti :-) Hempeämpi kuulostaa hyvältä ehdottomasti yhdistää toiseen nuista :-)

      Poista
  8. Mä tykkään värinä enemmän tuosta turkoosista :)).

    Oikein ihanaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi onkin aivan ihana väri piristäjä ja parvekkeella onkin tänä kesänä sitä :-) Nyt kuitenkin tuo turkoosi on jotenkin ärtsy, mutta kuvio on niin mieleen :-)

      Kiitos samoin! :-)

      Poista
  9. Mun mielestä näyttää oikein kivoilta, mutta ihan kuin Viivi tuossa totesi voisihan sitä koittaa käyttää vain yhtä väriä noista tyynyistä kerralla ja yhdistää sen kaveriksi joku hillitympi sävy tai vaikka ihan yksivärinenkin tyyny :) Mutta ihanan keväiseltä ja kesäiseltä näyttää kyllä, hauskaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se siltä alkaa vaikuttaan että sillälailla varmaan vaihdan :-) Se kuulostaa todella hyvältä idealta että yhdistää hempeämmän kanssa niin sitten ei ole niin ärtsy :-) Kiitos vaan kovasti teille avusta! <3

      Samoin Susanna! <3

      Poista
  10. Kivat tyynyt! Minäkin yhdistäisin noista toisen esim. harmaiden tyynyjen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina! :-) Tuohon tulokseen nyt olen itsekin ehdottomasti tullut ja valtavan suuri kiitos tästä avusta! :-) Tosi kiva kun annoitte hyviä vinkkejä! :-)

      Poista
  11. Ihanan keväiset/kesäiset tyynyt! :) Välillä voi hiukan irroitella väreillä!

    VastaaPoista
  12. Ei minun mielestä ole liian "ärtsyköitä" väriltään. Ja jos tosiaan epäilyttää, niin kokeile vain toisella värillä. Itse tykkään kovasti noista sinisistä. :)

    VastaaPoista
  13. Pirteiltä nuo näyttää, voit hyvin pitää! Mutta tosiaan, jos haluat "hillitympää" niin yhdistä vain toiseen väriin jotain yksiväristä vaikka!:)

    Aurinkoa alkavaan viikonloppuun!♥

    VastaaPoista
  14. Nuo on kivat! Pidä ihmeessä :)

    Ihanaa viikonloppua! ♥

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...