torstai 8. toukokuuta 2014

Oman elämäni aakkoset




Monissa blogeissa on kiertänyt hiukan erilainen ja hauska haaste, oman elämän aakkoset. Tärkeät asiat jokaiselle aakkoselle. Ensin en tästä haasteesta itse innostunut mutta kun olen lukenut teidän ihania ja hauskoja aakkosia niin päätin myös ryhtyä tuumasta toimeen. Hauskaa miettiä näitä  vaikka toki myös haasteellista, muutamille kirjaimille keksii enemmän ja muutamille päin vastoin ei tullut mitään mieleen. 


AAMUT: Olen ehdottomasti aamu ihminen. Liki joka ilta nukahdan sohvalle telkun ääreen mutta aamuisin nousen aikaisin vapaalla ja iltavuoroonkin mennessä. Aamuisin saan myös kaikista eniten tehtyä ja touhuttua. 

BLOGI: Tästä vaikeasta kirjaimesta ei tullut mitään muuta mieleen kun blogi, mutta eipä se mikään pieni asia elämässäni olekaan. Blogi kulkee mukana niin sanotusti missä minäkin. Luen ahkerasti niin kotoa, reissuilla tai oikeastaan missä vaan blogeja ja samoin päivitänkin. Lisäksi Stellan instagram päivittyy liki päivittäin. Iso asia ja osa siis elämää, ja niin ihana. 

CANON: Tätä kirjainta piti miettiä kahta kovemmin kun äskeistä ja meinasin jo jättää väliin kokonaan kunnes lamppu syttyi ja keksin kuin keksinkin tähänkin merkittävän sanan. Olen tietyissä asioissa merkki uskollinen ja yksi asia on kamera, järkkärini. Olen ollut todella tyytyväinen kameraan ja kamera myös keikkuu mukana missä minäkin, useimmiten. Valokuvaus on parhautta! :-)

ELÄIMET: Olen lapsesta asti ollut todella eläinrakas. Suurimman osan elämästäni olenkin viettänyt kissojen kanssa.... pikaisesti laskien liki 21v. En osaisi ajatella että kotona ei paria hipsu häntää viilettäisi. Eläimet ovat ihania ystäviä ja niin rakkaita, kuinka eläimetkin vaistoaa ihmeellisiä asioita. Myös parhaan ystäväni koira ja siskon perheen koirat ovat tärkeitä minulle. Tottakai eläimet yleisesti. 

GRANAATTIOMENA: Hedelmä johon olen talven / kevään aikana innostunut enemmän ja enemmän. Ennen tätä herkkua olen syönyt lähinnä etelässä mutta niin suurta herkkua se on joten nykyään sitä tulee käytettyä hurjan paljon, sopii yhdistettäväksi moneen ja herkkua nauttia sellaisenaan! 




HERKKÄ: Olen aina ollut herkkä mutta iän myötä olen tullut koko aika entistä herkemmäksi. Monessa mielessä. Lieneekö hyvä vai paha, tiedä häntä?! Varmasti kuten monella asialla niin myös tällä on se kuuluisa kolikon kaksi puolta.

ILO: Olen iloinen persoona ja kuten varmaan joskun olen maininnut niin mm. nauruni on todella tarttuvaa ja tuotan sillä kuulema monelle iloa ;-) 

JÄÄTELÖ: Lieneekö nyt ensimmäinen asia näin kesää kohti mentäessä mikä tuli mieleen. Kesällä toki jäätelö on ihan hitti juttu, talvella harvemmin sitä tulee syötyä. Nyt ei vaan tästä kirjaimesta muuta saanut mieleen :-D

KOTI: Todella tärkeä asia. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Kotona on hyvä ja turvallinen olo vaikka muualla tapahtuisi. Kodista saa tehdä ihan oman näköisen kolon. 

LOMA: Kuinka ihana onkaan tuo nelikirjaiminen sana! Kesän lomaa tässä odotellen suht suurella innolla. Vaikka kenties suunnitelmat voivat mennä täysin uusiksi niin loma on enemmän kun tervetullut. Viime kesänä olen lomaillut lyhyesti työpaikan vaihdon vuoksi joten tämän kesän loma.... tule pian! :-)

MATKUSTUS: Matkustaminen on aina mukavaa ja avartavaa. Tapahtuu se lähellä tai kaukana. Pieniltäkin reissuilta jää aina jotain uutta käteen, uusia kokemuksia ja näkemyksiä rikkaampana. 




OLIIVIPUU:  Muutamia kertoja blogissa vilahtanut kodin ihana oliivipuu on täysin ihastuttanut minut! Kuinka yllättynyt olen kun se on vielä hyvässä voinnissakin minun hyppysissä! :-D Tästä lähtien kotoa löytyy aina tuollainen ihanuus varmasti! 

PERHE: Perhe on tärkeä. Isolla teellä. Muru, vanhemmat, sisarukset, sisarusten lapset, kissaneidet, siskon perheen koirat. Sydän kaikille!

RAKKAUS: Selittämättäkin selvä asia.

SISUSTUS / SISUSTAMINEN: Varsinainen sisustus kärpänen puraisi noin 2½ vuotta sitten. Siitä on suunta ollut vain ylöspäin ja l u j a a! ;-) Monenlaista tyyliä on kotona nähty ja osasta voin tänä päivänä todeta että huh! :-D Mutta aika aikaansa kutakin. Tällä hetkellä olen kyllä tyytyväisin koskaan kotiin. 

TAKKATULI:  Rakastan katsella takkatulta! Vaikka kesää kohden kovasti mennään niin tässä väliin on silti pakko sanoa (vaikka alkuviikon lumisateen vuoksi! :-D) kuinka ihanaa on talvella olla mökillä takkatulen ääressä! 

UNI: Niin tärkeä asia vaikka lyhyillä unilla tulenkin toimeen hyvin. Silti kunnon uni on suuri ja tärkeä asia. 




VALO: Pitkän ja pimeän syksyn jälkeen tämä valo ilahduttaa enemmän kuin koskaan! Yleensä itseeni ei vaikuta syksyn pimeys mutta viime syksynä niin pitkään jatkunut pimeys jopa vaikutti. Tästä valosta täytyy ottaa kaikki ilo irti! 

YSTÄVÄ: Kuten rakkaus, ei liikoja selittämisiä kaipaa. Kallis aarre. Läheinen. Luotettava. Ilahduttava. Yksi on ylitse muiden!

ÄITI & isÄ: Tärkeät.


Haluaisiko Keski. , Valkoinen Soihtu , Valkoista Harmoniaa ja Huvikumpu Living tarttua tähän hauskaan haasteeseen mukaan? :-)


IHANAA PÄIVÄÄ! 

20 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus Seija! <3 Tätä oli tosi mukava lukea ja aina oppii jotain uuttakin! :)
    Ilman muuta tartun, kiitos, kun muistit minua. :)

    Ihanaa päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Jenni! <3 Tosi mukava kuulla! :-) Ensin kun tätä alkoi näkymään niin ajattelin että tuo ei taida olla ihan oma juttu, mutta niin mukava oli lukea muiden aakkosia että kovinkin innolla lähdin tätä itse rakentamaan, hiljalleen, muutamana päivänä! :-) Ei pää kerralla toiminut :-D

      Samoin! <3

      Poista
  2. Kiitos Seija ihanista sanoistasi... Ne lämmitti... Kaiken tämn keskellä... Helmikuun lapselta paljon terveisiä :)

    VastaaPoista
  3. Että mä tykkään lueskella näitä tällaisia haastepostauksia:)! Ihana oppia uutta ihmisestä ihanan blogin takaa♥ Ja suuri kiitos kivasta haasteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, näitä on tosi mukava lukea ja heittäytyä vaan mukaan :-) Oppii aina uutta ja mielenkiintoista :-) Nämä ovat aina mukavaa vaihtelua! :-)

      Tosi mukava juttu jos nappailet mukaan! <3

      Poista
  4. Tämä oli tosi ihana postaus, kiitos Seija. Vatsatauti on kaatanut minut petiin joten palaan tähän, nyt on voimat vähän poissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Susanna! <3 Oi oi oi, hus pois vatsatauti teiltä, paranemista täältä käsin! <3

      Poista
  5. Ihania aakkosia. Y= Ystävä <3 <3

    VastaaPoista
  6. Olipa kiva lukea sinulle tärkeistä asioista..:)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Tämä oli tosi mukava toteuttaa! :-) Sitten lopun kaiken, hih! :-)

      Poista
  8. Ihana haaste! <3 Meillä on myös nähty sellaisia sisustustyylejä, joita nykyisin kauhistelen! :D Mut kotia ollaan laitettu pikkuhiljaa oman näköiseksi, ja muutaman huoneen kohdalla voin todeta olevan jo aika tyytyväinen! Ja kiitos, otan haasteen vastaan! :) Kivaa torstaita Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Heli?! :-) Itselle kanssa tuli tästä tärkeä postaus ja oli ihana pysähtyä oikeasti miettimään ja palatakin näihin myöhemminkin vielä :-) Miettiä kaikkia hyviä ja tärkeitä asioita elämässä :-)

      Kyllä vaan, tuo on se tuttu tunne, kaikista eniten mua kauhistuttaa kun on ollut aivan pinkki / ruskea koti, voi apua! :-D Se oli aika.... hirveä :-D Hih.

      Samoin! <3

      Poista
  9. Ihanaa päivää myös sinulle! :)

    VastaaPoista
  10. Hienot vastaukset aakkosiin!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...