perjantai 6. toukokuuta 2016

Kurkistus parvekkeelle



Kuinka suurella innolla ihminen voikaan parveketta sisustaa? :-) Tuntuu että siihen on nyt reppukaupalla intoa, vaikuttaneekohan kun viime vuonna tämä tunne oli kateissa jostain syystä?! Nyt on sitten viime vuodenkin edestä tätä intoa! 

Olen kuitenkin halunnut innosta huolimatta touhuilla rauhassa, ja miettiä tarkkaan mitä parvekkeelle haluan tänä kesänä. Ja mukava hiljalleen onkin touhuta, aina saada projektia muutama askel eteenpäin. Mukavuutta. 






Uskaltauduin kokeilemaan turkoosia väriä tehosteväriksi parvekkeelle täksi kesäksi. Väri on ollut usein mielessä, mutta olen ajatellut sen olevan kaikkea muuta kun oma juttuni. Ja niin se ensi vaikutelma olikin, mutta nyt pari viikkoa katselleena alan lämmetä. Ehkä mukavakin kokeilla jotakin uutta, eikä aina mennä samalla vanhalla?! :-) 

Parvekkeen yksi seinä on aikasta ärtsy oranssine värineen, mutta minkäs teet. Vaikka kuinka tekisi mieli tarttua maalisutiin, niin sempä täytyy antaa olla, ja piristää seinustaa sitten muuten.

Kalusteiden paikat ovat vaihtuneet oikeastaan joka kesä. Aina järjestystä muuttaessa tuntuu, että nyt tämä on ihan loistava! Mutta sitten seuraavana kesänä tuntuukin jo ihan toiselta. Näin siis kävi jälleen, ja nyt kannoin parvekepöydän kokonaan varastoon, ja tilalle hain pari vuotta sitten ostetun Annon tarjotinpöydän. Parvekkeelle tuli rutkasti tilaa, ja taas tuntuu järjestys toimivalta ;-) 





Uudet parvekeverhot odottaisi laittamista. Jospa lähipäivinä ehdittäisiin alkaa asennus hommiin. Parveke kaipaa myös kovasti kukkia, ensimmäiset orvokit ehtivät ikävä kyllä kuivua ja nyt tuo valkoinen Muurinkello ihanuus ilahduttaa yksikseen toistaiseksi. Viikonloppuna on tarkoitus suunnata kukkakaupalle kyllä, nyt kun on loistavasti aikaa murun ollessa matkalla. 

Parvekkeelle asettuu tänä (kin) vuonna kova yritys kasvattaa Chilejä, josko ne vaikka kasvaisi nuissa ihanissa saviruukuissa, jotka kotiutui Sisustus Chill verkkokaupasta. Yhdestä saviruukusta tulikin viime kesänä ihan yksi lemppareista, joten nyt onkin loistava kun tämä ruukku sarja kasvoi :-) 

Nyt kannattaakin kurkkia tuonne Sisustus Chill:n sivuille, siellä on nimittäin muuttoale menossa, ja kaikki tuotteet ( ei kengät & Beach House ) ovat -20% alessa! :-) 

Loistavinta on, että parvekkeelta on kannettu tavaraa reippaasti roskiin sekä varastoon. Ja nyt en todellakaan ota parveketta yhtään varastointi käyttöön! 

Tuo tuunattu puupölkky pääsi myös käyttöön uuden järjestyksen myötä, toimii loistavasti paikallaan!




P.S. Koodilla STELLAVANILJASC ilmainen toimitus 15.5 asti vähintään 50€ tilauksiin! 

16 kommenttia:

  1. Kauniita yksityiskohtia parvekkeelta <3 Ihanan kesäistä on, näistä säistä jaksaa kyllä nauttia! Kivaa perjantaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3

      Tänä keväänä ihan uudella innolla sisustettu parveketta. Hiljaa hyvä tulee :-) Nyt kun kukkia alkaa olemaan liki kaikki ajatellut, niin kyllä kelpaa :-)

      Iloista viikonloppua! <3

      Poista
  2. Kauniisti olet laittanut parveketta <3 Ihanasti tuo turkoosi sopii oranssin seinän kanssa. Nuo saviruukut ovat lemppareita täälläkin :) Nyt toivotaan että kesäinen sää jatkuu ja saatte viettää ihania kesähetkiä parvekkeella nauttien <3 Mukavaa perjantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sommarbacka! :-) <3

      Oranssi seinä jakaa itsellä kovasti mielipidettä. Välillä ei häiritse yhtään, kun toisinaan todellakin haluaisin tarttua maalisutiin ja maalata, jos vaan olisi mahdollista :-)

      Sää näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä, ja tätä olisi luvassa vielä monta päivää :-)

      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  3. Ihana toi oranssi seinä!
    Siihen kun yhdistää raikasta valkoista, niin on just eikä melkein <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten kaunista! Minä myin meidän terassikalusteet ja nyt terassi huutaa tyhjyyttään... Tosin ihanaa onkin päästä suunnittelemaan sitä ja sitten toteuttamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jossu! :-)

      Tuo onkin aivan mahtavaa, suunnittelu on niin mukavaa ja sitten kun pääsee vielä toteuttamaan :-)

      Poista
  5. Onpas kaunis partsi ja hei toi seinä on tosi kiva. Korosta mitä et voi peittää! Tosi hyvin siis noi turkoosit sopii oranssin kanssa :)

    Ihanat kesäilmat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S, ihanasti kirjoitettu! :-) <3

      Turkoosi oli nyt itselle jännittävä kokeilu. Ensin kun sain paikalleen, niin ajattelin et heti pois. Mutta en antanut periksi. Nyt jo alkaa miellyttämään silmää kovastikin. :-)

      Todellakin, ilmat suosii nyt :-)

      Poista
  6. Ihastuttava parveke teillä! Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! :-)

      Iloista viikonlopun jatkoa! :-)

      Poista
  7. Jaksan ihastella toisten parvekkeita ja terasseja. Oman laittoon ei ole nyt aikaa eikä energiaa... ehkä sitten joskus uudessa kodissa :) Ihanan näköistä <3

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura kommentista, ja mukava kun ehdit piipahtamaan pitkästä aikaa blogissa <3

      Itsekin inspiroidun kovasti toisten parveke // terassi jutuista :-) Sieltä ne palaset sitten loksahtelee kohdalleen :-)
      Vielä sinäkin pääset laittamaan terassia :-) Kovasti tsemppiä!

      Samoin! <3

      Poista
  8. Toi puupölkky pöytänä on aivan ihana.
    Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
    Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Tykkään itsekin kovasti nyt kun tuli oikeasti käyttöön, eikä vain nökötä nurkassa :-)

      Kiitos kutsusta, tulenkin kurkkaamaan! :-)

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...