maanantai 25. heinäkuuta 2016

Puutarhavalot



Heinäkuu lähenee loppuaan, ja elokuun hämärtyvät illat ovat pian täällä. Kuinka rakastankaan tätä aikaa kesästä, tiedän syksyn saapuvan hiljalleen, mutta kuitenkin on vielä lämpimiä päiviä ja auringonsäteitä päivissä, illoissa sen sijaan mahtava tunnelma. 





Tämähän tarkoittaa sitä, että iltoihin alkaa kaipaamaan tunnelma valaistusta, ja on aika kaivella kynttilä // lyhty yms. varastoja. 

Itsehän rakastan tunnelmavaloja ja kynttilöitä, ja kattovalot ovatkin harvoin kotona päällä. Sen verran tuota muuta puolta löytyy, että niillä selviää varsin mainiosti. 




Vaihtelunhaluisena kuitenkin aina kaipaa myös uutta piristystä, ja tänä vuonna löysinkin ihastuttavan puutarhavalosarjan Clasulta. 

Itseasiassa mieleeni putkahti viime viikolla yksittäiset hehkulampun näköiset valaisimet, joita jo keväällä katselin Clasulla, mutta h ö h kun en napannut mukaan. Ajattelin kuinka mukava niitä olisi jo testailla mökillä, ja aloinkin tutkia Clasun sivuja, mutta loppunut kaikkialta. Sitten löytyi tämä 15 lampun sarja, joka ihastutti yhtälailla, ja Tampere reissulla se käytiinkin nappaamassa mukaan. 




Halusin kokeilla tätä sarjaa jo mökillä omenapuuhun, ja voi kuinka i h a n a se siinä olikaan. Samalla jäin haaveilemaan, kun kotonakin voisi ripustella pieneen ( omena ) puuhun tämän koristamaan hämärtyviä iltoja. Mutta eiköhän parvekkeeltakin löydy oiva paikka tälle näin ihanalle sarjalle! 

Sarja toimii aurinkokennolla, joten ei ole ainakaan pistorasia ongelmia mihin sarjan sijoittaa! 



Kaunista päivää! 

27 kommenttia:

  1. Voi ihanuus, mitkä kuvat <3 ja valot <3 Upeat! Voi, kun nämä lämpimät illat jatkuisivat vielä pitkään, on niin kiva tunnelmoida valoilla hämärtyvissä illoissa ulkona istuen.Helteisen lämmintä uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi! <3

      Täällä puolestaan alkaa jo hiljalleen ajatus kääntyä lemppari vuodenaikaan syksyyn, hämärtyvät illat ovat ihana ensimmäinen merkki siitä :-)

      Kaunista päivää! <3

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia ja todella kauniit valot! <3 Nämä on pakko katsastaa itsekin, ovat niin ihanat. :) Aurinkoa uuteen viikkoon ja ihania lämpimiä kesäiltoja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni kovasti! <3

      Kun palailette niin sitten Clasulle vaan :-) Itse tosiaan etsin ensin niitä yksittäis kappaleita, mutta ne olivat loppu, tosin niitä pitäisi vielä tulla lisää :-)

      Mukavaa lomailua myös teille! <3

      Poista
  3. Oi ihanat, nämä on juuri niitä joita olen haaveillut meillekin! Toivottavasti Clasukta löytyy vielä :) mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä aivan ihanat, ihastuin itsekin ja nämä oli niin p a k k o saada! :-)

      Toivottavasti löydät omasi :-) <3

      Mukavaa viikonloppua Susanna, ja kiva kun poikkesit blogissa! <3

      Poista
  4. Ihanat kuvat! Itsekin olen haaveillut tuollaisesta valosarjasta terassille, mutta hinnat tuntuvat olevan aika suolaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3

      Tuo Clasun sarja oli mielestäni edullinen, 24€, kannattaa kurkata sieltä :-) Ja Kodin1 saa myös nyt halvalla vastaavaa Annon sarjaa, se ei tosin ole aurinkokennolla :-)

      Poista
  5. Ihana toi valosarja, varmasti upee hämärässä.
    Jos et oo vielä osallistunut kastehelmi kulhojen arvontaan, miin osallistu ihmeessä mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana sarja, ja nyt kun ehti muutamana iltana näkemään hämärässä niin oli kyllä aivan upea :-)

      Poista
  6. Aivan ihanastuttava valosarja ja kaikki kuvat myös!

    VastaaPoista
  7. Kivalta näyttää! Samannäköiset valot mulla on roikkunu olkkarissa ja parvekeella jo parisen vuotta, tykkään valojen simppelistä ulkonäöstä. Perinteiset pallovalot kun eivät oikein iske...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! <3

      Meillä roikkuu sama Annon sarja "verhona" olkkarin ikkunassa, ja tykkään siitä valtavasti :-) Paikkaa se on hiukan vaihtanut :-)

      Nuo ovat mukavaa vaihtelua pallovaloille, vaikka täällä kyllä pallovaloista tykätään kovaa myös :-)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Eipä kestä, toivottavasti löydät tämän ihanan sarjan :-)

      Poista
  9. Kiitos vinkistä! Olen etsinyt pergolaan juuri tuollaisia valoja, nää oliskin kätevät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :-) <3

      Nyt vaan Clasulla poikkeamaan, nämä ovat kyllä ihanat! :-)

      Poista
  10. Ihanat valot <3 samoja yritettiin hakea clasulta, mutta olivat loppu :( no löysin lidlistä sitten hieman edullisemmin, mutta ne ei vaan ole kirkasta lasia. Kivat kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jansku! <3

      Samoja valoja katselin mainoslehdestä, ja ajattelin että olisikohan niillekin vielä paikka mutta ei taida tällä hetkellä olla :-) Näytti minusta oikein kivalta :-)

      Poista
  11. Nuo valot ovat varmasti tosi hienon näköiset puiden oksilla.
    Mäkin tykkään esim.kynttilöistä, ihanaa kun syksy tulee, poltan aika paljon kynttilöitä. Nyt en toki vielä niitä laita pihalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä tosi ihanat tuossa omenapuussa :-) Toivottavasti saadaan parvekkeelle myös jotenkin kivasti viristeltyä :-)

      Kynttiläaika on ihana aloittaa :-)

      Poista
  12. Mahtava vinkki, ovat juuri sellaiset mitä olenkin etsinyt, toivottavasti niitä on vielä viikonloppuna siellä! Pimevät illat vaativat kauniit valsarjat ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava juttu jos sait vinkkiä, nyt vaan Clasulle ehdottomasti :-)

      Olen ihan samaa mieltä :-)

      Poista
  13. Voi että miten kauniit :)) Tosi kiva idea <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...