maanantai 22. toukokuuta 2017

Kesän merkkejä



Toukokuun viimeinen kokonainen viikko, pian on aika kääntää kalenteria niinkin paljon että saadaan vastaanottaa kesä! Koskahan sitä itse pääsee tuohon kalenteriin ihan kiinni, edelleenkin jumitan jotenkin ajatuksissa kevät-talvessa! Aika on todellakin viuhtonut lujaa tämän kevään osalta! 

Toukokuussa kamera on saanut työskennellä ehkä hieman normaalia enemmän. Kuvia on tullut räpsittyä iso iso määrä, ja erilaisia kevään merkkejä on tullut tallennettua. Ehkä viime päivien aikana jopa kesäisiäkin juttuja. Tästä tulikin mieleen koota pientä kesään liittyvää postausta. 





Kotona // parvekkeella on tällä hetkellä paljon kukkia, ja sehän jos mikä on kesän varma merkki! Hortensiat ilahduttaa // ihastuttaa kovasti juuri tällä hetkellä. Kun nyt vaan muistaisi kastella hyvin tuolla parvekkeella, ettei pääse nyt kuivumaan heti ensi alkuun! 

Jätskikausi on myös aloitettu, ja parvekkeella on ollut ihana herkutella uusilla jäätelöillä! :) Meidän suosikiksi on noussut Elovenan välipala jäätelö! NAM! Onneksi tämä herkku on laktoositon! Tästä tulee isot pisteet! 




Tämä näky ilahdutti itseä perjantaina ennen kauppaan lähtöä. Voi maailma, pieni rakkauspakkaus oli niin suloinen pää tyynyllä aamupäikkäreillä <3 

Pienet karvatassutkin ottavat aavistuksen rauhallisemmin näin kevään lämmön tullen, eli varma kesän merkki sekin. Tosin, jos seinällä vilahtaa jokin varjo niin kesken unienkin on kyllä potkua jahdata tappiin asti tätä! :-D




Kotona alkaa muutenkin näyttää kesäisen raikkaalta ja ilmavalta. Joten, kotikin on pukeutunut jo vastaanottamaan kesän. Vaaleanpunaisia ihania pieniä piristeitä löytyy, ja tuo väri se todellakin jaksaa ihastuttaa hetkestä toiseen. 

Tästä voisi kaiketi koota, että kesä on aivan tervetullut! :) 

12 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kesä tulee! Meillä tosin valon tuloa sisälle haittaa likaiset ikkunat. Kukahan ne pesisi... ;)
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sama pätee täälläkin... täälläkin vielä "odotetaan, että kukahan pesisi..." ;-)

      Poista
  2. Kesä saa tulla! Ihania fiiliksiä ja niin raikkaita kesän tuulahduksia! 🌸 Piti ihan kaksi kertaa hieraista silmiä välipalajäätelön kohdalla; menee todellakin ostoslistalle! Ja ai että miten suloinen karvakasa. 💛 Meidän karvatassu lähettää kehräyksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täälläkin nyt hiljalleen se ajatus alkaa talven jälkeen taipua kesään! :) Vaikka onkin ollut pitkä tie. :) Ehkä nämä säätkin on tosiaan osaltaan siihen vaikuttanut.

      Mukava kuulla ja samalla suositukset! :) Nuo ovat niin hyviä jätskejä! :) Nam! Ja vähän edes terveellisempi herkku! Hih :)

      Täältä lähtee rapsutuksia sinne takaisin <3

      Poista
  3. Ihanan kesäiset kuvat. Ja, oi kuinka on kaunis hortensia sinulla. Taidankin käydä kurkkaamassa heti tänään, onko lähikaupassamme ko jäätelöitä.
    Niin, ja tsemppiä työviikkoosi. Toivottavasti jalka parantunut ja pystyt taas töissä käymään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Kaisa! <3

      Toivottavasti löydät nuita, on nimittäin kyllä jäätelö kohdallaan :) Täällä kun nuo välipala keksitkin ovat niin liki päivittäisessä käytössä :)

      Kiitos tsempistä! <3 Hiljalleen edelleen mennään ja parasta toivotaan! :)
      Mukavaa pyhäpäivää!

      Poista
  4. Tuota jädeä täytyy maistaa! Kuulostaa hyvältä!
    Aatella et ens viikolla on jo kesäkuu, hurjaa vauhtia on kevät menny.
    Ihana kisu <3
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ääri hyvää jäätelöä, täällä ainakin niin herkuksi tullut! :) Nam!

      Niimpä, se on kevät(kin) vilahtanut aivan salamana ohi, ja aika ottaa kesä vastaan! :)

      Alma neiti kiittää, on se niin ihana pieni :) <3

      Kiitos Niina ja samoin! <3

      Poista
  5. Uskomatonta että aivan kohta on jo kesäkuu. Kauniit kesäiset tunnelmakuvat. 💕 Jätskiä täytyykin osta pakkaseen, se vaan niin kuuluu kesään. Toivottavasti paluu arkeen on sujunut hyvin 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, se onkin aika uskomatonta! :) Kevät on niin nopeaa mennyt!

      Kiitos, hiljalleen yritetään ja toivotaan kokoaika parasta että jalka tuntuisi paremmalta ja paremmalta! <3

      Poista
  6. Kaunis kesäinen koti siellä, ja ihana tuo kisu kuva. <3 Täällä on aika varastomainen koti tällä hetkellä, reilu kuukausi vielä muuttoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kauniista sanoista! <3

      Viimeiset hetket vanhassa kodissa, ihana kun pääsee suunnittelemaan uutta! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...