tiistai 30. huhtikuuta 2024

Samsung x Marimekko kellonrannekkeet Polariin


Talvella sähköpostiin kilahti jälleen itselle niin mieluisa yllätys, että oli jälleen oli kuinka sitä malttaa! Nimittäin Samsung x Marimekko yhteistyö oli tulossa ja tuotteet näyttivät todella mieluisilta omaan silmään. Olin ihan into piukeana heti! 

Kun sitten tuli hieman tarkempaa tietoa aikataulusta niin laitoin luonnollisesti tärkeän päivän kalenteriin, jotta varmasti muistan olla ajoissa. Ei kuitenkaan ole yksi eikä kaksi kertaa kun olen myöhästynyt jostakin, vaikka aika kärppänä tälläisissä yritän olla. 

Hieman piti kuitenkin tuolloin huhtikuun alussa tuotteita etsiä, koska ihan joka paikkaan ne ei tullutkaan myyntiin heti. Lopun kaiken onnisti ja verkkokauppa.comista sain tilattua rannekkeet kelloon, mutta toimitus aika oli parisen viikkoa. Vielä piti siis hetki malttaa. 

Tähän väliin siis tiedoksi, että itselläni on Polar Ignite 3 kello ja rannekkeet on siis suunniteltu Samsungin älykelloihin, joten vielä pienellä riskillä oltiin saataisiinko ranneketta sopimaan omaan kellooni, vaikka leveys ( 20mm ) oli sama. Taitaa muuten olla aika standardi tänä päivänä?! 

Kun tämä odotettu paketti sitten tuli, niin pieni pettymys oli kun suoraa se ei sopinut kelloon. Mies kuitenkin hetken katseltuaan totesi, että rannekkeen saa varmasti sopimaan kun hieman muotoilee uudestaan. 

Onneksi mies keksi tämän ja oli todella taitava kun sai leikattua "ylimääräisen" palan rannekkeista pois ja sitten rannekkeet saatiin kiinnitettyä kellooni. Voi mikä onni! :)

Ja siis selvennykseksi, että tuolla yllämainitulla ylimääräisellä palalla tarkoitan rannekkeessa olevaa pientä ns. saumasta menevää lisäosaa. Sen kun leikkaa huolellisesti niin ranneke sopoo Polariin myös. Suureksi harmiksi ei tullut otettua kuvaa tästä, koska kuva hahmottaisi asiaa paremmin. Mutta jos olet aikeissa tämän tehdä, niin kun rannekkeet on sinulla kädessä niin huomaat kyllä sen mitä tarkoitan ja kun katsot kello osaa niin sen näkee mikä kohta pitää leikata. 

Laittelin tästä reipas viikko sitten instaan kuvaa ja olin todella häkeltynyt siitä viesti sekä tykkäys määrästä! <3 Kiitos kaikille edelleen todella kovasti! <3 En ollut ainoa joka tästä oli siis innostunut! Myös Marimekko huomasi tämän ja toive Polariin sopivista rannekkeista suoraan meni eteenpäin! :) 

Jos tulee jotain kysyttävää niin autan ilman muuta mielelläni parhaani mukaan! <3 

Tälläisillä tuunauksilla kohti vappuaattoa! Täällä vappu menee töissä aamuvuoroissa tänä vuonna, mutta töiden jälkeen tarkoitus aloitella parveke // terassi kautta ja kattaa vappuherkkuja ulos! :)


MUKAVAA VAPPUA KAIKILLE! :) 



P.S. Ja jos siis mietit mistä näitä ihania Samsung x Marimekko tuotteita löytää, niin ainakin tosiaan Verkkokauppa.com, Elisa ja Telia sekä Gigantti myy näitä. En ole nyt kurkannut itse onko Samsungin omaan verkkokauppaan jo tullut saataville. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...