torstai 15. maaliskuuta 2012

Ohraa kasvamaan!


Koulupäivät ovat tältä kuulta nyt takana ja vielä olisi huomena työpäivä ja siitä ponnistetaan viikonloppu vapaalle :-) Koulussa päivät ovat olleet kyllä niin mielenkiintoisia kun välillä olen yksin ja välillä on lisäkseni yksi oppilas ;-) Huvittava tilanne!

Tänään laitoin ohraa kasvamaan, ihan kevättä ja pääsiäistä ajatellen mutta myös noille pikku misuille ettei kaikkia kukkia järsisi :-) Saavat tuota sitten syödä aivan vapaasti :-) Toivottavasti se maistuu yhtä hyvälle kun kukkaset ;-)

Tilasin Sisustus Rosalie :sta aivan iiiiiki ihanat kaksi vaaleanpunaista pientä ruukkua ja niihin kylvin ohran kasvamaan :-) Ne ovat vaan niiiin namut! <3 Kiitos Marille! :-)


Niin namut purkit <3


                     Nautin vielä pimeästä illasta ja kauniista kynttilöistä! Kaikille mukavaa iltaa! :-)

6 kommenttia:

 1. Syötävän ihanat purkit! :)

  VastaaPoista
 2. Iiiik miten ihanat purkit!!!! Voit laittaa postissa mulle tulemaan ;D Minunki pitäis alottaa keväällä opintie työn ohella. Opiskelua pari päivää kuussa ja sitten näyttöjaksot harjoittelua.. saa nähdä perunko vai miten käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samoilla linjoilla mennään koulun kanssa, pari päivää kuussa :-) Tsempataan niin kyllä se siitä :-)

   Poista
 3. Kevät tulee auringosta, tuoksuista, jääpuikkojen sulamisvedestä, pajunkissoista, hymystä jollaisia ei talvella kohtaa, lemmen leiskumisesta, harakan naurusta ja hyvästä mielestä joka asuu sydämessä.
  Helmikuun lapsi helistää talvea harteiltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, aivan ihana, kiitti <3 <3 Voi lemmen leiskunta ;-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...