maanantai 17. syyskuuta 2012

Greengate

Sumuista ja sateista huomenta Tampereelta! :-) Viikonloppu vilahti tapansa mukaan ihan liian nopeaa jälleen ohi, miksi niin nopeaa pitääkin aina mennä?! Viikonloppu voisi olla tuplasti pidempi, se olisi jo paljon parempi! Viikonloppuun kuului paljon ihanuuksia, ulkoilua, synttärit, kauppoja, oman kullan kanssa oloa sekä  kuudennen kerran minusta tuli täti! <3 Näillä ihanilla eväillä voi aloittaa tän viikon taas. Pian pääsee pyörän selkään hyppäämään ja töitä kohden, siitä tämä 7päivän aherrus sitten alkaa taasen :-)

Perjantain sade iltaan leivoin tosi namin omenapiirakan! :-) Melkeinpä sanoisin tai sanonkin että menee ohi mamman marjapiirakan! Eli kun tuossa muutamia postauksia sitten sitä kehuttiin niin suosittelempa kokeilemaan tätä ohjetta ehdottomasti! :-) Ja mikä parasta, tämä ohje on kananmunaton joten sopii myös sellaisille! :-) Nyt kaikki leipomaan piirakkaa! :-)



Nyt kun syksy on tullut niin on aivan ihana ottaa esille rakkaat Green Gaten astiat ja kattaa pöytä punaisen sävyin :-) Paljon tulee käytettyä näitä juuri syksyn/talven aikana, kesän nämä astiat saa levätä ;-) Riviera Maisonin posliini lusikat sopivat kun nenä päähän tämän kattauksen kanssa :-)

PIIRAKKA (omenoille,raparperille,mustikalle.. ..)

- 1 lasi sokeria
- 1 lasi voisulaa tai juoksevaa margariinia
- 3 lasia vehnäjauhoja
- 1tl soodaa
- 1 lasi piimää
- omenoita tai mitä haluaa piirakan päälle

Sekoita kaikki aineet yhteen hyvin ja tasoittele taikina piirakkavuokaan. Paista 200 asteessa noin 30minuuttia.  

Vinkki: kookoshiutaleet sopivat erittäin hyvin omenan kanssa piirakan päälle! 



Maukasta alkavaa viikkoa kaikille teille ihanat lukijat! <3 


6 kommenttia:

  1. Aivan ihana kattaus sinulla jälleen <3 Näistä kuvista tulee vaan yksinkertaisesti niin hyvälle mielelle, ilo katsoa ja lukea! :) Onnea myös tädille! :) Toivoo Miia

    VastaaPoista
  2. Lyhyesti KAUNIS! Upea! Ohje vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, piimääkin kun tulee piirakka pohjaan, kokeilen ehdottomasti! Kiitoksin Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, kohoaa hyvin ja on hyvää :-) Ja kiitos sinulle! :-)

      Poista
  3. Ihana resepti, tämä talteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi :-) Menee todellakin mamman marjapiirakan ohi! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...