tiistai 25. syyskuuta 2012

Tikkaat

Vapaapäivältä huomenta! Ihana harmaa syksyinen aamu ja pitkät vapaat, tästä se ihana päivä lähtee liikkeelle taas! Ulkoilun kautta lähden vielä hakemaan lisä virtaa tähän päivään, jaksan sitten puurtaa koulutehtäviäkin tänään viimein, niitä kun on tullut hiukan lykättyä! Mutta tänään otan paperit esille!

Muutamissa postauksissa on vilahtanut Tampereen kodissa olevat sisustustikkaat ja niistä on tullut pari kyselyä sähköpostiin tarkemmin niin ajattelin nyt rustata postauksen sitten niistä :-) Mielellään otan toiveita vastaan että mistä haluatte lukea, eli viestiä vaan laittamaan :-)

Tikkaat olen ostanut jo muutamia vuosia sitten Sisustusliike Amaliasta joka on Porissa. Heti kun näin ne kuvassa niin olin varma että nuo on juuri sellaiset mitä olen aina halunnut! :-) Vanhasta heinäseipäästä tehdyt, kauniit valkoiset tikkaat. Ennen muuttoani ne oli vain nurkassa säilössä mutta sen jälkeen ovat ilahduttaneet niin olohuoneessa kun makuuhuoneessakin. Valot on tikkaissa vaihtunut useammankin kerran ja muutkin koristeet siinä sivussa.
Nyt tikkaat ovat makuuhuoneessa ja sinne ne sopivat kyllä kun nenä päähän! Se on niille juuri oikea paikka!

Ja mitä tikkaat sitten sisältää: 

Ylhäältä löytyy Riviera Maisonin "kehys" ja hiukan alempaa paju sydän ihanan kangas sydämen kanssa.
Valoina on viime joulun jälkeen huikealla 2€ ostetut iki ihanat helmipallot. Alimmaisella portaalla iki ihana rakkaalta ystävältä saatu tuliainen Tallinnasta, kaunis kissatyyny.
Muutama kangas sydän luonnollisesti jälleen ruskean sävyssä. 


IHANAA TIISTAITA KAIKILLE! :-) 



8 kommenttia:

  1. Ihanat! Meilläkin on tikkaat makkarissa, kiva idea viritellä valot niihin! Ihanaa tiistaita, onneks tuo maanantai on nyt rämmitty ohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset tikkaat on vaan iki ihanat, siitä ei pääse mihinkään :-) Nuihin on kiva viritellä ja koettaa erilaisia valoja, mutta nuo helmi valaisimet on osoittuneet ehdottomasti parhaiksi! :-) Sinulle myös mukavaa tiistaita! :-) Tämä viikko voi mahdella kun on pitkät vapaat ;-)

      Poista
  2. Upeat! Meillä ei ole vielä tikkaita missään, siinäpä olisi ideaa seuraavaan projektiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Tämä on siitä ihana sisustus juttu kun sopii moneen eri paikkaan ja koristelemalla saa niin lapsille kun itsellekin miellyttävät :-)

      Poista
  3. Ihanat tikkaat...minullakin muutama heinäseiväs, joista voisin tuollaiset tehdä.
    Yritin tutkailla, miten puolapuut on kiinnitetty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. .. hyvä kysymys :-) En ole nyt tikkaiden luona mutta kun torstaina olen niin palaan asiaan kun vähän tutkin asiaa. Koska en kyllä muista ainakaan nähneeni esim nauloja. Palaan :-)

      Poista
  4. Oi kun ovat kauniit! :) Olet tosi kauniit tehnyt, tosi ihana sisustus elementti :) Mukavaa päivää! Toivoo Miia

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...