maanantai 12. marraskuuta 2012

Rakas tähtikannu & glögiä

Meillä glögikausi on aloitettu jo aika monta viikkoa sitten. Itse en pidä glögiä pelkästään joulun ajan juomana vaan lähinnä kylmenevän syksyn / talven juomana. Itse olen kumminkin kovin vaihtelun haluinen ja aina ei ihan perus glögiä tee mieli juoda. Glögin jälkeen ehdoton suosikkini on Valion hehku juoma, jos et ole maistanut niin kannattaa kipaista kauppaan ja maitohyllystä tätä herkkua löytyy. 


Pitkään jo olen myös katsellut Marlin vaihtoehtoja tavalliselle glögille. Menneellä viikolla nappasin kauppakoriin sitten vaaleaa vaniljalla maustettua glögiä. Laitoin kattilaan lämpenemään ja tuoksu mikä tuosta tuli niin oli kyllä kaikkea muuta kun hyvä! Ja mielestäni ei vaniljaa ollut nähnytkään! :-D Aika ennakkoluulolla sitten maistamaan.. .. maku oli huomattavasti parempi kun haju ts. tuoksu mutta ei nyt kyllä mitään kovin herkullista ollut. Silti haluan maistaa tästä myös mustikka versiota! 

Kerroin viime viikolla kun oli jälleen kerran tähdistä puhe että joku ihana tähti juttu odottelee. Samaisena iltana kun tuota vaaleaa glögiä keittelin niin ensi kertaa käytin aivan ihanaa tähtikannua. Voiko kauniimpaa olla?! Ihastuin tähän heti silmittömän paljon. Gantin aivan huikea vanhan ajan tähtikannu ihanuus ♥ Samaan sarjaan olisi aivan ihanat jumbokupit, mutta ovat kyllä kerrassaan niin jumbokupit että veikkaan että ne olisi vain koristeena, eikä niinkään käytössä sitten. Mutta ihanat ne kyllä ovat.. ..


Kyllä vaan tästä maistuu glögi ♥

Lämmintä maanantai päivää teille ihanat lukijat! ♥

5 kommenttia:

  1. Ihana kannu <3 Mä oon miettinyt että maistais tuota vaniljaglögiä mutta ehkä vois sitten jättää väliin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti maku asiat on maku asioita mutta jos vaniljasta tykkää kovasti ja tästä sitä makua haluaa niin se ei kyllä löysy :-( Tosi makeaa mutta ei niinkään vanilja, itselle ainakin oli pettymys. Kiitos, kannu on niiiin ihana :-) <3

      Poista
  2. Nätti kannu - oon itse miettinyt samaa ja kuppeja, mutta on vielä jäänyt hankkimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kaunis, ihana vanhan aikainen :-) Ja kyllä, ne kipit on myös aivan ihanat! <3

      Poista
  3. Ihana tähti kannu, kerrassaan kauniin näköinen:) Kyllä todella tuon kelpaa pöytään kattaa! :) Ihana löytö! :) Toivoo Miia

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...