perjantai 21. joulukuuta 2012

♥ Sweets ♥




Askon kuvastoa tässä hiljattain selaillessani huomasin että kauan mietintä listalla olleet teksti kipot olivat - 20% alennuksella muistaakseni joulukuun ajan. Maanantaina töiden jälkeen suuntasin sitten Askoon. Ihan tämän joulun värien (valko-hopea) ja muutenkin mieluisin olisi ollut ehdottomasti juuri tuon värinen. Mutta vaikka kuinka kiersin niin ei ensimmäistäkään. Nappasin sitten mukaan sini sävyisen kun se Vantaan kotiin sopii niin hyvin. Kassalla kysyin vielä että ei sattuisi olemaan valkoista, myyjä katsoi koneelta ja koko maasta ei löytynyt, joten jokin muukin on halunnut samaa :-) Mutta olen nytkin enemmän kun tyytyväinen, koska niin pitkään olen näitä kippoja miettinyt, tästä se keräily sitten lähti! 






P.S.

Keskiviikkona pikaisesti poikkesin ennen töitä Indiskaan. Siellä tulee suht harvoin käytyä mutta silloin kun käy niin oikeastaan aina kumminkin jotakin kivaa mukaan tarttuu. Siellä oli kaikki kuusen koristeet jo -50% ja niin ihanat hopeiset pallot oli joten otin vielä 4 kappaletta meille mukaan.




Makoisaa päivää kaikille! ♥

8 kommenttia:

  1. Kiitos, kun vinkkasit noista Brukan kipoista, täytyykin käydä kurkkaamassa mitä täällä on jäljellä. :) Mukavaa perjantaita!

    Laita viestiä, mikäli ei onnistu se juttu, niin koitan vielä selvittää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa nyt askon ale käyttää hyväksi :-) Valko hopea olisi niin ihana mutta suureksi harmiksi on loppunut kaikkialta ainakin tuo sweets. Muita taisi ollakin ja ne sitten seuraavaksi ostos listalla :-)

      Kiitos, laitan juu jos ei onnistu :-)

      Poista
  2. Indiskassa on ihania kiiltäviä ja kimaltelevia juttuja :):) Täytyypä itsekin poiketa siellä:)

    -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mene ihmeessä, kyllä siellä ihanuuksia taas kerran oli :-)

      Poista
  3. Kivan näköiset joulupallot. Kissakin näyttää olevan innoissaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, vähän liiankin innoissaan ovat nuo karvaiset pikku tytöt tänä vuonna kuusesta :-D

      Poista
  4. Nuo brukan kulhot on kivat, meilläkin on useampaa sävyä.

    Mukavaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania kerrassaan :-) Pitkään ollut hankinta listalla mutta nyt sitten kun oli hyvä alekin niin piti viimein keräily aloittaa :-) Se kyllä harmittelee se valko hopea, olisi ollut niin hieno! :-)

      Kiitos samoin! ♥

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...