keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Suosikkeja Tukholmasta

Iloista ja hyvää huomenta! :-)

Lupasin viime viikolla kun kurkattiin Tukholman kuulumisia että teen postauksen vielä meidän lemppari kaupoista jossa on p a k k o Tukholmassa käydessä päästävä käymään. Ihania kauppoja Tukholma on varmasti pullollaan ja aina vinkit uusistakin kaupoista on tervetulleita. 
Meidän kauppa kierros on aika sopiva, ei liian tiukka aikataulu tälle päivä Tukholmassa reissulle. Laivasta kävellään vanhan kaupungin läpi kohti Drottninggatania ja siinä läheisyydessä moni kauppa sitten sijaitseekin :-) Itselläni on eri huono kartta ja suunnistus pää joten mahdottoman tarkkaa en osaa selittää missä mikin on mutta.... toivottavasti jotakin selvää saatte ;-) 
Pidemmittä puheitta kurkataan missä me on pyöritty Tukholmassa :-)




HM HOME

Hennesin home myymälässä on ehdottomasti päästävä reissulla poikkeaan. Tämä myymälä ei petä, löytyy sellaisia tuotteita joita ei Suomesta saa / tai on pitkä toimitus aika. Ja onhan tämä muutenkin varsinainen aarre aitta isolla aalla. Toinen toistaan ihanampia sisustus juttuja kotiin hyvällä hinnalla. Aina kun ei meinaa jaksaa odottaa tilauksiakaan tulevaksi ;-)

Kauppa sijaitsee ison Åhlens kauppakeskuksen vieressä, kiven heitto Sergelin torilta. 

Tällä kertaa mukaan täältä tarttui luonnollisesti tyynynpäällisiä joita varmasti tullaan myöhemmin vielä tarkemmin katselemaan blogissa, servettejä, muki (maljakko).... ja muutama muu juttu jotka jossain vaiheessa sitten vilahtelee myös :-) 

Kuvaus apulainen jälleen kuvissa innolla tuoksuttelemassa kevättä ;-)






BRUKA DESIGN

Bruka fanit varmasti sanomattakin tietää mikä unelma tälläinen kauppa voikaan olla :-) Toinen toistaan ihanampia kuppeja, kippoja, koreja, tekstiileitäkin.... katsokaa nyt tuota ihanaa väri suoraa, eikö ole aika houkutteleva?! Näin kevään tullen jos olisi ostamassa nuita kuppeja niin väriä olisi kyllä vaikea valita, monet värit vetää niin puoleensa! :-) 

Itse olen saanut kerättyä mieluiset Brukan kipot "koko sarjan". Mutta yksi kippo jäi tällä reissulla kyllä harmittelemaan ;-) Pienempi Chips kippo oli puoleen hintaan k a i k k i värit, olen aina miettinyt sitä epäkäytännölliseksi mutta.... kun halvalla saa niin ;-) Mietin ja mietin ja.... jätin, olis pitänyt napata ihanana mintun vihreänä se matkaan! Uudet lemppariherkut maapähkinä renkaat olisi ollut oivat esimerkiksi siihen!  No.... sitäpä on nyt turha harmitella! 

Brukan liike sijaitsee myös lähellä Åhlensia ja Hennesin home myymälää, kiven heiton päässä. Mitenkähän selitän tarkemmin, ylämäkeen homelta ja sillan yli ja mäki alas, olet perillä! ;-) Juu-u, tälläinen olen kartan kanssa :-D

En voinut vastustaa tuota saippuaa ja tähti pyyhkeitä ei ole myöskään koskaan liikaa, eihän?! ;-) Tai keittiöpyyhkeitä yleensäkään ;-)






LAGERHAUS

Kun Tukholmaan menee niin ei reissua ilman Lagerhaussia! Niin ihana putiikki täynnä kaikkea mitä ihaninta tavaraa! :-) Lähinnä ehkä Tigerin tyyppinen mutta paljon enemmän kaikkea sisustus juttua ja kattavampi valikoima. Tämä oli kolmas kerta kun tässä kaupassa kävin ja joka kerta innostun enemmän ja enemmän. Olenko jo tarpeeksi hehkuttanut tätä kauppaa? ;-)

Jos haluat kurkata niin klick ja pääset tämän kaupan nettisivuille! Taitaa pystyä myös tilaamaan jos en ihan väärin ole katsonut ja joskus itsekin miettinyt tekeväni tilausta. :-) 

Tämäkin kauppa sijaitsee ihan meidän kauppakierroksen varrella. Eli löytyy vanhan kaupungin jälkeen Drottninggatanilta juuri ennen Åhlensia ja Sergelin toria. :-)

Täältä mukaan tarttuu helposti kassillinen jos toinenkin kaikkea mukavaa pientä. Tällä kertaa aikasta paljon kesälle jo piknik vermeitä sekä servettejä että tiskiliinoja sekä kynttilöitä jne :-) 


Lisäksi samalla kierroksella käymme jo mainitussa Åhlensin tavaratalossa. Aikas kiva paikka tämä(kin!) Täällä on tullut lähinnä käytyä vain koti puolella mutta vaate puoli ym. on myös suuri täällä. Täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin :-)

Vanhan kaupungin Indiskaa ei voi myöskään vastustaa ollenkaan, hurmaavassa talossa tämä ihana kauppa. Täällä voi vaan ihastella ja huokailla! :-)

Lisäksi matkan varrella poiketaan tutuissa ja turvallisissa kaupoissa mm. Hemtex, Stadium jne. Aina kuitenkin jotain pientä erilaista mitä koto suomessa. 




Loppuun vielä herkku vinkki! :-) 
Laivalta pongattiin uutta Fazerin suklaata, niin hyvää ettei sanotuksi saa! :-) 
Mustikkacrispiä! Kumpa tämä herkku tulisi kauppoihinkin pian! 

34 kommenttia:

  1. Voi että, Tukholma-kuume vain kasvaa! Kiitos näistä vinkeistä! Toivottavasti pääsisin käymäänkin noissa paikoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä samoin, olen niin innostunut siellä käymään :-)
      Toivottavasti pääset kanssa kurkkimaan Tukholman kevättä :-)

      Poista
  2. Niin, tuota noin, milläs nuo kaikki ihanuudet kuljetit laivalle? Oliko matkassa munkana kantoapua, ei noihin yhden kädet riitä. kaunista ja mukavaa lähti paljon mukaasi. Onnea ostoksiisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso reppu oli mukana ja kasseissa loput :-) kyllä kantamista olikin mutta.... hyvän eteen jaksaa :-)

      Poista
  3. Voih, Indiska on kyllä ihana ja sen kahvila Hurry Curry myöskin! Syksyllä myö varmaan mennään Tukholmaan, en malta oottaa.. :) Kiitti vinkeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kahvila kuulostaa kivalta, hei wau, ihan uus juttu mulle tuo :-) kiitos vinkistä siis myös sinulle :-)

      Poista
  4. Tukholma on kyllä ihana kaupunki, pitäis itselläkin päästä sinne taas pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus tämä:)! Ihania juttuja löysit! Ja ooooh, toi uutuussuklaa täytyy ehdottomasti testata heti, kun tulee kauppoihin:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava jos postauksesta oli iloa :-)

      Toivottavasti tuo suklaa tosiaan tulisi myös tänne kauppoihin pian :-)

      Poista
  6. Oi miten ihana postaus! :) tahtoo Tukholmaan :D ihania juttuja oot ostanut<3 kaunista päivää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :-) hyvä mieli jos tästä postauksesta iloa :-)

      Kiitos kovasti, tää päiväkin mennyt sairastaessa, mutta hiljalleen. :-)

      Poista
  7. Tämä olikin hyödyllinen postaus, kiitos! Sain paljon kivoja vinkkejä seuraavaa Tukholman reissua varten :) Ihania ostoksia olit tehnyt!

    VastaaPoista
  8. Hei kiitos näistä vinkeistä, olemme lähdössä ensi kuussa päivä Tukholmassa risteilylle ja muutama sisustuskauppa olikin hakusassa :-)

    VastaaPoista
  9. Sun löydöt on aivan ihania, oi tuo keittiöpyyhe ja pikku sydämetkin!! ♥ Ja huuuh tuo lagerhaus!!! Tuonne on niiiiiin päästävä!!! Mitä juhlajuttuja siellä onkaan!! :D Sytytit mussa todellisen Tukholma kuumeen ♥ Ihanaa päivää Seija ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku sydämet on tosi ihanat, arvaa vaan kuinka paljon odotan että pääsisin niistä jotakin leipomaan oikein :-)
      Sitten vaan Jenni Tukholman matkaa kiireesti suunnitteleen :-)

      Kiitos kovasti, täällä vielä sairastupa jatkuu. Mukavaa päivää sinulle ♡

      Poista
  10. Ihania vinkkejä ja kivoja löytöjä! Kuulostaa ihan huipulta reissulta! :) Ja sanomattakin selvää, että Tukholmakuume kasvoi tämän postauksen myötä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma kuume on ihana ♡ tai toki matkakuume yleensäkin :-) Tukholmaan olen kovin ihastunut kerta kerran jälkeen :-)

      Poista
  11. Mä niiin haluisin pian taas uudelleen tuonne! Samoja kauppoja mekin koluttiin viime reissulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla Niina :-) uutta reissua suunnitteleen :-)

      Poista
  12. Mitä ihanuuksia oottekaan saaneet siellä nähdä, sisustusintoilijan unelma :) Ihanaa päivää Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin niin, todella unelma paikka ♡

      Kiitos Suski, mukavaa päivää teillekin ♡ täällä vielä sairastellaan.

      Poista
  13. Tosi kivoja ostoksia!! <3 Kyllä nyt on päästävä käymään Tukholmassa! :D
    Bruka Design-liike ois ensimmäisenä mielessä, niitä ihania purnukoita ei meiltä vielä löydy, mut taatusti tulee jossain vaiheessa! Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brukakin on merkkinä kyllä sellainen että vie mennessään :-) siihen niin innostuu kun sen aloittaa kuten gg myöskin ♡

      Kiitos samoin ♡ täällä vielä sairastupailu.

      Poista
  14. Kiitos vinkeistä!!! Juuri tällaisia listoja olen etsinyt!!!
    Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mukava kuulla :-)

      Kiitos kovasti ja samoin :-)♡

      Poista
  15. Ihania paikkoja olet bongannut. Minäkin menen heinäkuussa Ruotsiin muutamaksi päiväksi. Jospa minulla olisi sitten jo se parempi kamerakin, niin tulisi napsittua hyviä kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sinunkin matka olisi mukava :-) Ja varmasti kauniissa, kesäisessä Tukholmassa onkin :-)

      Poista
  16. Ihania kuvia ja vaikuttaa, että oli ihana matka <3.

    Miksihän sinun postaukset eivät ole päivittyneen mun lukulistalla. Ihmettelinkin, että missähän Seija on kun ei ole kuulunut! Pöh!! Onneksi taas pääsin lukemaan ihania postauksiasi <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matka oli kyllä oikein onnistunut! :-) Ihana keväinen Tukholma! :-)

      Oi, ompa hassu juttu ettei ole päivittynyt. Toivottavasti alkaisi päivittymään :-) Täällä sitä kirjoitellaan aina vaan :-) Hih.

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...