maanantai 11. elokuuta 2014

Rannalla



Helle tekee ihmeitä! Kuten sen ihmeen että minäkin olen suostunut menemään järveen jopa muutamia kertoja tänä kesänä! Pakko myös samaan syssyyn mainita että ollut jopa kovasti halu mennä ja kuinka virkistävältä se on tuntunut. Kotona on suht kuuma näin pitkän helle jakson jälkeen ja tuulettimet sekä ilmastointilaite saa pörrätä kovasti mutta siltikin.... uiminen on tehnyt todellakin ihmeitä ja pitää viileän olon hetken aikaakin! 




Ihan lähellä ei kuitenkaan ole rantaa, että ihan noin vaan pääsisi menemään pulahtamaan. Eikä sillä että tosiaan kun en mikään kova järvi uimari ole niin ei ole tutuksikaan tullut ollenkaan ;-) 
Muutamana iltana on sitten lähdetty hetken matkan päähän viehättävälle ja hyvin erilaiselle ( ainakin mihin itse olen tottunut) rannalle. 

Mitään pehmeää hiekkaa rannalla ei ole ollenkaan vaan pienen jyrkänteen jälkeen pitää heti mennä veteen ja vedessä sitten saakin kävellä kiitettävän matkan ennen kun pääsee edes polviin asti vettä! :-D Jyrkänteen yläpuolella menee kiva polku jota voi kävellä. Ranta on silti todella suosittu ja hurmaavan omaperäinen. Varmasti ensi kesänä haluan tälle samaiselle rannalle, mikäli sikäli tälläistä hellettä silloinkin on! 




Yhtenä kuumana iltana suunnattiin hiukan toiselle puolelle kaupunkia. Sieltä puolestaan löytyi se perinteisempi hiekkaranta. Ihanaa pehmeää hiekkaa varpaissa vaikka kuinka paljon. Kauniit maisemat myös tässä rannalla, vaikka erilaiset mihin olin toisessa rannassa ehtinyt ihastua. 

Kovasti vaan kummasteltiin kun ihmisiä oli vain muutama hassu tällä rannalla. Heti tietysti tuli mieleen että onko uimakielto mikä on ollut Tampereen suunnalla kova puheenaihe viime päivinä. Mutta sinnepä uskaltauduin koska kieltoa ei ollut. Eikä sillä, kylläpä rauhassa oli ihan kiva rannalla ollakin. 

Täällä aloitellaan viimeistä kokonaista lomaviikkoa nyt. Onneksi nyt on luvattu hiukan viilenevää jotta jaksaisi kotonakin ihan kunnolla puuhastella! :-)

Vielä lopuksi on jaettava yksi ihana kuva jolla on itselle kovasti merkitystä! 



22 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja tuo viimeinen on ihana <3.

    Mä kans pulahdin järveen kerran, mutta muuten olen uima-altaissa uinut :) :). Tämän kesän kuumuuden takia sitä viihtyikin hyvin veden ääressä.

    Pirtsakkaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K i i t o s! <3
      Rannallakin kuvattavaa löytyy niin paljon! :-)

      Kyllä tämä pitkään kestänyt helle todella ihmeitä vaan teki ja sai aikaan. Moni on "joutunut" menemään uimaan vaikka ei yleensä kävisi! :-D

      Mukavaa viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  2. Ihania kuvia! <3 Harmittava tuo uimakielto Tampereella, itsekin siitä luin. Toivottavasti alkaa veden laatu paranemaan sielläkin suunnalla!

    Iloista uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Jenni! <3

      Se oli tosi harmittava juttu. Ts. on. Pienellä jännityksellä silloin toissa viikolla menin kaverin kanssa mutta ei kieltoa sillä järvellä siellä ollut ja uskaltauduttiin ja onneksi ei mitään tullut :-) Mutta iso juttu siitä siellä muuten paisuikin.

      Mukavaa viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  3. Ihania kuvia! ❤️ Mä olen kans uskaltautunut tänä vuonna uimaan, sen verran lämmintä vettä ollut! Mukavasti tosiaan virkistää :)

    Mukavaa vikaa lomaviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Heli! <3

      Se todella meitä arkajalkoja virkistää kovasti, ja todellakin halu ollut mennäkin uimaan :-D Ollut kyllä ihana viilennys kun helle vaan jatkui ja jatkui....

      Kiitos suuresti, ihana loma ollut ja tämäkin viikko on! <3

      Poista
  4. Kummasti se uiminen tosiaan piristää, vaikka järvivesikin on nyt ollut superlämmintä :-)
    Ihania kuvia olet ottanut, ja tuo viimeinen varsinkin <3
    Mukavaa lomanjatkoa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ollut iso piristys ja viilennys tänä kesänä todellakin :-) Aivan uskomattoman lämpimiksi vedet onkin muuttunut :-)

      Kaunis kiitos kommentista! <3

      Ja kiitos toivotuksista! :-)

      Poista
  5. Kauniit kuvat! Mukavaa loppulomaa :)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! :) On aina mukavaa käydä erilaisilla rannoilla, täällä ollaan tänä kesänä käyty vain yhdessä paikassa.. Uiminen on kyllä tänä kesänä maistunut aiempaa enemmän :)
    Mukavaa uutta viikkoa Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! <3

      On se vaan todella ihana erilaisia paikkoja aina katsella ja nähdä. Ihan täällä koti suomessa ja kotinurkillakin :-) Itsestä ainakin tuntuu että paljon on tässäkin lähellä ihan uutta vielä itselle kun niin kaukana aikaisemmin asunut :-)

      Mukavaa viikkoa sinnekin! :-)

      Poista
  7. Voi tuo korikassi on niin kaunis ja ihanat kesäiset kuvat! Kyllä minäkin olen jo vähän odottanut että ilmat hieman viilenesivät, sisällä on kauhean kuuma ja haaveilen oikein jo siitä milloin saa nukkua kietoutuneena täkkiin ;) Hauskaa viikkoa Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korikassi on nyt varsinkin tässä loppu kesästä hurmannut minutkin. :-) Se kun aikaisemmin säilöi lehtiä niin nyt on päässyt kesä käyttöön ansaitusti :-)

      Ihana kun on muitakin jotka odottaa viilenemistä! :-) Olen tänäänkin ollut super onnellinen kun on satanut pariin otteeseen ja ollut pilvistä! :-D Hih.

      Mukavaa ja tsemppiä teille alkavaan viikkoon loman jäljiltä! <3

      Poista
  8. Ihana lopetuskuva <3 Sielunmaisema!

    VastaaPoista
  9. Upeita kuvia!
    Minuakin oikein hävettää, kun en ole käynyt kertaakaan tälle kesälle uimassa vai onko sitä ylipäätänsäkään kenellekään selitystä velkaa... :D
    Järvikin on aika lähellä, mutta ei omaa rantaa. Ei vain ole tullut mentyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos! :-)

      Älä kuule häpeä ollenkaan! :-) Mulla on monen monta kesää takana viime vuosilta kun en talviturkkia heittänyt. :-) Siksi se kai niin paksu lieni kun viime kesänä sitten uskaltauduin viimein :-D Ei vaan ole ollut tarpeeksi lämmintä aikaisemmin :-D

      Poista
  10. Kauniita kuvia ja todella kaunis tuo viimeisen kuvan maisema ja tunnelma. Uiminen on tullut tutuksi täälläkin tänä kesänä huomattavasti aikaisempia vuosia enemmän. Ja niin totta, se virkistää kyllä pidemmäksikin aikaa. Rentouttavaa loman jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä illassa oli paljon tunnetta ja tunnelmaa kun tuon kuvan nappasin <3 Halusin sen ehdottomasti laittaa tänne muistoksi! :-)

      Ihan erilainen vaikutus hetken uimisella on kun esimerkiksi suihkussa käymisellä! :-) Jännä juttu! :-)

      Kiitos kovasti! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...