lauantai 11. lokakuuta 2014

Palloilua







Monellekkaan ei varmaan ole yllätys mitkä ovat osoittautuneet lempparivalo sarjaksi tälle tytölle ;-) Kohta tulee kaksi vuotta kuluneeksi kun sain nimpparilahjaksi ensimmäiset pallovalot, siitä asti kotona onkin keikkunut oikeastaan aina, ympärivuoden pallot, miloin missäkin. Pallojen väri on vain muuttunut vuodenajan, sekä mieltymyksen mukaan. 

Yksi lempparipaikka palloille on olohuoneen ikkunan nurkassa, siellä ne tuovat pimeinä iltoina että aamuina oman ihanan tunnelmansa. 
Keväällä olohuoneeseen kotiutui vanha ovi, ja siihen olin jo ennen oven saapumista ajatellut laittaa yhden sarjan. Sopii kuin nenä päähän. :-) 

Syksyn tullessa oveen olikin aika vaihtaa syksyisempi sarja. Pienesti blogissa onkin vilahdellut mieltymys syksyn tullen myös ruskeaan, ja ehkä siihen kupariinkin päin ollaan menossa ;-) Tästä johtuen otin rohkean kokeilun ja valitsin pallojen väriksi eri ruskean sävyä, sekä sinapin keltaista, jota kotoa muutenkin löytyy piristevärinä. 

Pallovalosarja kotiutui ihanasta Turkulaisesta sisustusliikkeestä nimeltään Sellofaani. Ja mikäs huikeinta tässä liikkeessä meille pallovalo faneille, täältä nimittäin löytyy mahtava pallobaari! Voin vaan kuvitella itseni seisomassa eriväristen pallojen keskellä, siinä se olisi valinnan vaikeus jos jossakin on! Värejä löytyy nimittäin varmasti jokaiseen makuun! Tässä tulee mieleen lapsen ilo karkkikaupassa! ;-) 
Olenkin erittäin kiitollinen kuinka kauniin sävyisen sarjan itse kyseisestä liikkeestä sain piristämään syksyn iltoja kotiin! :-)
Tästä pääset vielä kurkkaamaan liikkeen FB puolelle! 


* Yhteistyöpostaus

28 kommenttia:

  1. Oi, onpa todella kauniin syksyiset sävyt pallovaloissa! Ja sopivat ihan täydellisesti kauniin oven kaveriksi, nurkkaus näyttää kerrassaan ihanalta. <3

    Mukavaa syysviikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni kovasti! <3

      Harppaus ruskeaan tulee pienin askelin, nuissa palloissa on kyllä mitä ihanimmat sävyt. :-) Ja mukava kun ovat ihan eri väriset kuitenkin päällä taikka pois :-)

      Toivottelen myös mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  2. Kauniit pallovalot,mukava väripiriste syksyyn :) ja paikkaa vaihtamalla niihin ei taida kyllästyä :) itsellänikin on noita pallovaloja välillä hyllyjen päällä,välillä roikkumassa ikkunan pielestä :) hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)

      En ole vielä ainakaan tosiaan näinä parina vuonna kyllästynyt pallovaloihin. Ne on ilahduttanut monessa värissä, monessa eri paikassa ja monella eri tavalla laitettuna :-) Se tuo juuri sitä vaihtelua joka varmasti jaksaa sitten ilahduttaa :-)

      Mukavaa viikonloppua myös! :-)

      Poista
  3. Voi mikä ihanuus! Kunpa täälläkin päin olisi jotain tuollaista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIkö, mieletön ideana tuollainen pallobaari! :-)
      Kurkkaappa nettisivulle, sieltäkin kautta onnaa jos ei paikan päälle pääse :-)

      Poista
  4. Ihanat värit,sopii syksyyn.Meiltä löytyy keltaisen/oranssin eri sävyissä olevat pallot.Syksyn värejä niissäkin ja piristävät harmaata päivää.Mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)

      Nuissa ovat kyllä syksyn ihania sävyjä, ja itselle sitä ihanaa tunnelmaa menneestä :-) Silloin kun ruskea on ollut todella kova sana ;-)

      Mukavaa lauantaita! :-)

      Poista
  5. Oi, pallovalojen värit on täydelliset, vuosi sitten itsekin katsoin ulkomailta nuita ihania sinapinsävyisiä pallovaloja ja olisi niin tehnyt mieli tilata ne, nyt harmittaa etten tilannut ja olen päättänyt, että meille ei kyllä pallovaloja enää lisää tule kun niitä on niin paljon :D Toisaalta voisihan sitä ostaa pelkkiä irtopalloja :)

    Ihanaa päivää Seija ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! <3

      Tuo irtopallo systeemi onkin tässä vaiheessa melkein ainoa vaihtoehto :-D Täälläkin nyt siis. Niin monen väristä palloa jo löytyy että muutamaakin muuttamalla saa sitten vaihtelua, eli irtopallot vaan kehiin siis :-D

      Mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin! <3

      Poista
  6. Kauniinväriset pallot, ihan näköisesi :-) On tosiaan hauskaa, kun näitä saa niin monen värisinä! :-) Leppoisaa lauantaita ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna, ihana kuulla! :-) <3
      Ruskea ja ruskean sävyt olivat tosiaan muutama vuosi sitten todella kova sana, ja on niin hauska huomata kun varovasti se väri uudelleen nostaa nyt päätä! :-)

      Iloista lauantai iltaa! <3

      Poista
  7. Voi kun ihanan väriset pallovalot!! ♥️ Mä oon kans alkanut mieltämään ruskeaan, pitkän tauon jälkeen. Syksyisin se käy aina mielessä, tänä vuonna otin tuon kuparin kokeiluun ja ai että rakastan sitä! Suunnitten jo käyttäväni sitä joulun aikaan juhlakattauksissa. P.S Yritän päästä piipahtelemaan täällä useammin, kokeilen vaihteeksi kännyllä kommentoimista, josko tällä tulis useammin naputeltua 😊

    Ihanaa viikonloppua! ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! <3

      Eikö ole mukava tunne kun vanha mieleinen väri palaa takaisin? :-) Joskus ajattelin että paluuta ei kyllä ole, mutta kyllähän tähtienkin kanssa olen sen nähnyt että ähky tulee ja menee :-D Niin nyt kävi myös ruskean kanssa. Vaikka varovasti sitä lähestynkin vasta :-D

      Mukava kuulla pitkästä aikaa sinusta! <3 Käyt ihan kun ehdit, ei mitään stressiä! :-) Kiitos kovasti kun kävit! <3

      Iloista viikonloppua! <3

      Poista
  8. Pallovalot ovat niin kauniita ja luovat ihanaa tunnelmaa syksyyn <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallovalot on tosiaan aivan ihanat, tää tykkää kanssa kovasti! :-) Niitä ei vaan voi vastustaa.... :-)

      Poista
  9. Ihanat <3
    Ruskea nostaa taas päätään täällökin :) eilen just kotiutui uusia tyynynpäällisiä ruskeina;)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! <3

      Ruskea on tosiaan hiljalleen tulemassa, tai ehkä se olisi tulemassa lujempaa mutta hiukan vielä jarrutan, jalka kyllä on jo oven välissä ;-)

      Iloista viikonloppua myös! <3

      Poista
  10. Ihanat värit palloissa ♡
    Meillä on ollut ympäri vuoden harmaa-valkoiset pallot mein makkarissa hyllykön lasiovien takana hajuvesipullojeni seurassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! :-)

      Sen väriset pallot onkin ihanan neutraalit ja sopiikin olemaan oivasti ympäri vuoden :-) Täällä myös olkkarissa ikkunan kulmassa ne :-)

      Poista
  11. Pallovalot ovat vain niin kauniita, ja hauskaa kun niitä saa niin monessa värissäkin! Tuo sopii teille oikein kauniisti! Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mitä loistavin keksintö! :-) Juuri ajattelin aikaa sen pari vuotta taaksepäin kun näitä alkoi näkymään yhä useammin blogeissa. Ensin mietin onko oma juttu, kunnes pian huomasin että pikkusormi vei koko käden :-D

      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  12. Kovin kaunista ♡ mukavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  13. Oi tätä syksyn ihanuutta valloineen ja kynttilöineen :)

    VastaaPoista
  14. Ihanat valot! Mulla on ruskea tökkinyt keväästä asti ja luulin, etten enää halua sitä mihinkään, mutta kappas vaan, kun syksyn tullen tekeekin mieli saada ruskeaa ja varsinkin beigeä esille. Nuo valot olis ihan nappi!

    VastaaPoista
  15. Aivan ihastuttavat värisävyt palleroisissa ♥

    VastaaPoista
  16. Kauniilta näyttää! Syksyn parhautta valot ja kynttilät! <3 Täälläkin eilen vähän lisäilin valoja. ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...