keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Ensimmäiset



Elettiin "vasta" lokakuun puoliväliä, kun olin yksi perjantai Plantagenissa ostamassa viikonloppu vapaan kunniaksi kukkia. Takana oli jo kauppakierros, joten pikaisesti ajattelin vain Plantagenissa pyörähtää.

Kuitenkin mennessäni nappaamaan ruusuja, en voinut olla ihmettelemättä s u u r e s t i kun näin isoja kimppuja eri värisiä tulppaaneita ruusujen vieressä! Hetken piti oikeasti miettiä, että mitä ajankohtaa nyt oikeasti eletäänkään. Ruska oli kuitenkin vielä kauneimmillaan ulkona, ja itse ihastelin kaupassa tulppaaneita, kuten kevät-talvella! 




Ensi reaktioni oli ehdottomasti: jippii! Mutta kun olin kimppua ottamassa, niin pysähdyin hetkeksi miettimään, otanko ihan oikeasti lokakuussa jo tulppaanit?! Siinä hetken mietin, ja lopun kaiken nappasin sen tutun ja turvallisen ruusukimpun mukaan. Nappasin kuitenkin muistoksi kuvan näistä lokakuisista tulppaaneista, niin ihania kun ne olivatkin ja laitoin sen Instan puolelle. 

Kuvaan tulikin paljon kommentteja, ja olikin erittäin mukava käydä tätä tulppaani keskustelua // ihastelua. Tämä siis ihmetytti todella monia.... 




Tuosta päivästä lähtien olen kuitenkin miettinyt niitä ihania kimppuja Plantagenissa. Odottanut että aika kuluu ja " joko saisi " käydä hakemassa. Olin kuitenkin päättänyt, että koetan hetken malttaa mieleni, niin pitkälle kun pystyn. 

Viime viikon lopulla kävin hakemassa Orkideaa kaverille kyläreissua varten, ja samalla oli tarkoitus ostaa viimeisiä vetelevien ruusujen tilalle uusi kimppu. Ja niinhän siinä kävi, sitten se vastustus loppui, ja ensimmäinen valkoinen tulppaani kimppu lähti matkaan mukaan. 

Tulppaani on yksi ehdoton lempparikukkani, ja kylläpä ne vaan toivat ihan huippu paljon piristystä tähän harmaaseen marraskuuhun. 
Kimppu oli valtavan iso, ja jaoin sen kahteen eri maljakkoon. 

Seuraavien kimppujen kohdalla koetan hiukan malttaa mieltä, mutta nähtäväksi jää ;-) 

22 kommenttia:

  1. Tulppaanit ovat täälläkin yksi ehdoton suosikki, joten <3 nämä kuvat! Itsekin näitä muuten ihastelin Plantagenissa, mutta jäivät vielä odottamaan kauppaan. :)

    Ihanaa lomaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit ovat kyllä niin ihanan herkkiä ja vastustamattomia :-) <3 En vaan pystynyt jättää kauppaan tätä ensimmäistä kimppua :-)

      Kiitos Jenni, loma on alkanut todella mukavasti! <3

      Poista
  2. Tulppaanit on ihania <3 minäkin olen yrittänyt niitä nyt katsella mutta täällä ei ole näkynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, niitä ei vaan voi vastustaa :-) Tässä jo hiljalleen alkaa tulppaaniajan odotus ;-)

      Poista
  3. Minäkin ihastelin tulppaaneja Plantagenissa pari viikkoa sitten - lohdullista huomata, etten ole ainoa ;) Viime jouluksi ostin valkoiset tulppaanit ja laitoin ne havujen sekaan maljakkoon ja tuosta tuli itselle yksi lempparikukka jouluksi, täytynee tänä jouluna tehdä samoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten myös, ihana kuulla että en ole ainoa :-) Tätä ensimmäistä kimppua en voinut vastustaa mutta toisen kanssa meinaan malttaa ;-)

      Havut ja tulppaanit sopivat yhteen kyllä loistavasti, niistä tulee kaunis kokonaisus :-)

      Poista
  4. Mä kävin myös Plantagenissa ja näin nuo tulppaanit. En kuitenkaan vielä ostanu, sillä jostain syystä nuo kuuluvat omalla kohdallani kevään odotukseen/kevääseen. Eli heti vuodenvaihteen jälkeen alkaa oma tulppaaniaika! :)

    Ihanaa keskiviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samoin ajattelen kun sinä, siksi yritänkin toisen kimpun kohdalla malttaa mieltä :-) Tätä ensimmäistä vaan en voinut olla ottamatta kotiin :-) Niin ihania kun ovatkin :-)

      Kiitos Melissa, ja iloa alkavaan viikonloppuun! <3

      Poista
  5. Tulppaanit ovat kyllä ihania, pari viikkoa sitten löysin myös nuita ruotsin puolelta ja ostaa piti:)
    Kauniita kuvia ja upea tuo ovi tuossa pöydän päässä!

    Mukavaa keskiviikkoa sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan sellainen hetki on kun tauon jälkeen näitä näkee, niin vaikea sitä on kauppaan jättää ;-) Niin ne ihastuttavat :-)

      Kiitos, ja mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  6. Ihanat tulppaanit vuodenajasta huolimatta! Sitä paitsi valkoinen kukka sopii aina oli mikä vuodenaika tahansa :) Teillä on tosi kaunista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on kyllä aivan totta, valkoinen menee joka vuoden aikaan yhtä upeasti :-) Nyt voikin sopia että nämäkin sopii juuri nyt :-)

      Kiitos Jenna kovasti kauniista sanoista! <3

      Poista
  7. No kyllä on kaunis kimppu <3 Aivan ihana ja väri miellyttää ;)!

    Kivaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanien ihanuus! :-) <3 Ovat ne niin kauniita :-)

      Poista
  8. Ihanat tulppaanit <3 tunnelmallista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä ihastutti kovasti :-)

      Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

      Poista
  9. Tulppaanit on kauniita! <3 Mä en viime keväänä montaa kimppua ostanut, kun tuntui että ne nuukahti niin nopeasti. En tainnut osata hoitaa niitä oikein :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit ovat yksi kauneimmista kukista, väriä on mukava vaihdella vaikka valkoinen ja vaaleanpunainen on ehdoton lemppari :-) Nämä muuten olivat yllättävän kestävät, viikon pysyi oikein hyvänä :-)

      Poista
  10. Kauniit tulppaanit ja ihana ruokailutila <3 Tulppaaneja on täälläkin ollut tänä syksynä ja tuntuivat olevan kestävempiä kuin keväällä :) Mukavaa loman-jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos sinulle! <3

      Ihan juuri samaa yllä kirjoitin, nuokin kesti oikein hyvinä sen viikon verran eli olivat ihan harvinaisen kestävät. Kerran vaan vaihdoin vedenkin! Ajattelin että kupsahtaa nopeastikin....

      Kiitos kovasti , loma tekee todella hyvää :-) <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...