maanantai 9. marraskuuta 2015

Ripaus Joulua



Marraskuun puoliväli lähestyy, ja samoin joulufiilis kasvaa hiljalleen mielessä. Tämä on ollut aina aikaa, jolloin olen antanut luvan jouluttaa kunnolla jos niikseen on ;-) Kenties kuitenkin iän myötä ajatus on muuttunut, että jos jouluttaa vaikka keskellä kesää niin sitten joululehdet esiin. Miksi sitä niin kalenteriin pitäisi olla sitoutunut?! 

No... ei täällä nyt tokikaan keskellä kesää ole jouluttanut, mutta noin kuvainnollisesti vain. Eikä muutenkaan vielä mitään todellista joulufiilistä, mutta sellainen mukava fiilis mielessä joulusta. Kuten aikaisemmin kirjoitin, uskon että se tulee vielä tässä katoamaan, varsinkin jos lunta ei ala joulun lähellä kuulumaan, niin nautitaan nyt tästä fiiliksestä. 




En voinut vastustaa ensimmäisiä joulukortteja, kun näin nämä Kristiinan ( Deko 133 ) suunnittelemat ihanat ja ihastuttavat kortit. Klickkailin heti muutamat kortit koriin, ja innolla odottelin että kortit saapuvat. Kortit olivatkin ihan niin ihania, kun mitä olin kuvissa ihastellut, ja kuinka nopeasti ne saapui, kiitos Kristiina! :-) Voit kurkkailla näitä ja muita ihanuuksia tästä

Aikaisemmin kirjoittelin, että Blawhi Graphics:iltä saapui myös ihana tilaamani printti juliste. Juliste on nyt paikallaan, mutta makuuhuone odottaa pientä muutosta, kuvailen sitten viimeistään tämän ihanuuden :-) 




Glögi kausi korkattiin avatuksi reilu pari viikkoa sitten. Höyryävä glögi, niin ihana kaveri illalla sohvalla viltin alla. Mukavaa vaihtelua teelle, vaikka edelleen kova tee hiiri täällä asustaa. 

Viime IKEA reissulta kotiutin tuon ensimmäisessä kuvassa näkyvän Sypressin, ja en voinut vastustaa tuota purkkiakaan sille. Näitä itseasiassa kotiutui x 2. Sypressit kuuluvat niin tähän aikaan, ihanan raikas ja näyttävä kasvi. 
Samassa kuvassa vilahtaa ihanat mustavalkoiset pallot, jota en voinut vastustaa Clasulla. Näillä saa ihania asetelmia aikaan tähän ( juhla ) kauteen. 

Onko siellä yhtään joulufiilistä? :-) 

28 kommenttia:

  1. Ihanaa pientä joulutunnelmaa jo teillä <3 mulla ei ole vieläkään iskenyt se joukutus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienestä se lähtee :-) Ihmeen vähän itselläkin on, mutta sellainen pieni :-D

      Poista
  2. Ihania jouluisia juttuja siellä, täällä tekis kovasti mieli jo laitella tähdet , mutta kun ei ole vielä luntakaan, niin en oikein tiedä?
    taidan odotella vielä hetken...
    Mukavaa alkanutta viikkoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paperitähdet sopii kauniisti tuomaan tunnelmaa nyt pimeimpään aikaan, eli ennen lunta :-) Eli laita ihmeessä :-) Ajattelin itsekin kaivella pari tähteä esiin viikonloppuna, vaikka en niihin laita valoa mutta tulevat esille muuten :-)

      Iloista päivää! :-)

      Poista
  3. Mä niin toivon, etttä saisimme valkoisen joulun! Viime vuonna ei tainnut olla?

    En tiedä miks, mutta mulla vaa pyörii mielessä et onko pakko laittaa tänä vuonna mitäään koristeita!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa täälläkin toivotaan, ja todella kovaa :-) Hmm... ennen joulua oli hyvin lunta mutta mutta... aika vähänlaiseen taisi jouluna olla, vähän mutta ei paljon. Jospa tänä vuonna korvaa :-)

      Poista
  4. Ihania pieniä jouluisia tunnelmapaloja! Mun on ehkä saatava tuollaisia raitapalloja myös, vaikka ei pitänyt juuri ostaa uusia koristeita... :D Ihanalta näyttää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla Jenni, kiitos! :-) <3 Pienestä lähdetään liikkeelle, ja lisätään sen mukaan kun fiilistä tulee :-)

      Ilman muuta, nyt vaan seuraavalla Clasu reissulla katsomaan palloja :-)

      Poista
  5. Piiiitkästä aikaa blogikierroksella täällä! :'-D Ihania joulutunnelmia jo siellä.. Ja täytyy tunnustaa, että niin pimeiden päivien-kuin iltojenkin myötä joulufiilis on hieman hiipinyt mieleen jo täälläkin.. ;-) Kynttilät ovat kyllä suuressa roolissa myöskin tunnelman syntymisessä. Pitää vielä kuitenkin koittaa malttaa ettei tunnelma aivan kaikkoa ennen h-hetkeä :-D
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, mahtavaa, ihanaa kun tulit kurkkimaan! :-) Kivaa! :-)

      Kyllä se tämä päivä päivältä vähenevät päivät tänä vuonna saa joulufiilistä aikaan hiljalleen :-) Ja ihana kun saakin hiljalleen alkaa fiilistellä :-)

      Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  6. Tottahan toki! Mä oon jo ihan fiiliksissä ja joululahjojakin on jo tullut osteltua. :)

    Ihanaa tämä joulun odotusaika! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, siellä ollaan hyvissä ajoin :-) Täälläkin kohta aletaan käymään jouluostoksilla jotta saisi kaikki ajoissa :-) Nyt on vasta yksi lahja ostettuna :-)

      Tämä odotus on kyllä ihanaa! <3

      Poista
  7. Ihana ihana joulu tunnelma kuvistasi huokuu <3 Minäkin mieluusti joulua laittaisin jo kovastikin, mutta jotenkin en vain osaa sitä täällä asunnossa tehdä kuin kotona. Neitin piti saada nisset talolta tänne sulostuttamaan. :) Ompa kyllä mahtavia korttejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka ihanasti sanottu, lämmin kiitos! <3

      Pikkuhiljaa on hyvä lisäillä, miten oma mieli antaa :-) Silloin hyvä tulee :-) Nisset on niin ihanat! :-)

      Poista
  8. Kiva tunnelma teillä. Ihanat nuo pallot!
    Täällä ei vielä jouluta sen kummemmin. Pari mustaa tähteä olen ottanut esiin ja glögiä juonut, siinäpä se. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos! :-)

      Palloihin ihastuin itsekin, ei vaan voinut vastustaa :-) Asetelmiin niin upeat!

      Glögi kausi onkin ihana korkata :-)

      Poista
  9. Pienimuotoista joulufiilistä jo toki on havaittavissa. Tässä olen itseasiassa puuhastellut jo vähän joulukorttien ja muiden askartelujen merkeissä. Tarkoituksenani kun on puuhastella tämän kuun aikana valmiiksi joulukalenteri blogiini Luvassa on lahjat pakettiin-joulukalenteri 2015.

    Ja voi vitsit, nyt alkoi tekemään mieli glögiä. Nam.

    http://vinopino1.blogspot.com

    Ihanaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaa hyvä tulee :-) Ei kannatakaan liikaa yrittää kerralla tai liian nopeaa, se vie helposti halun kokonaan!

      Voi ihanuus, kuulostaa aivan upealle :-) Täällä kanssa mietitään kovasti kalenteria :-)

      Mukavaa viikkoa! :-)

      Poista
  10. Ooh, ihania jouluisia paloja! <3 Itse mietin parhaillaan joko on liian aikaista laittaa jouluvalot paikoilleen. Tekisi niin kovasti mieli saada tunnelmaa valojen myötä! Kivaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Ei missään nimessä, itse ainakin pidän tunnelmavaloina, eikä jouluvaloina, niin se saa ehdottomasti ilahduttaa pimeänä aikana :-)

      Mukavaa viikkoa! :-)

      Poista
  11. Kyllä jo kovastikin :) meillä tapahtuu jänniä asioita kun kuun lopussa meille tullaan kuvaamaan joulukotia lehteen... Hui sitten täytyykin olla koko talo joulukunnossa :) iloista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtava kuulla Susanna, todella jänniä ja ihania suunnitelmia siellä! :-) Tulee varmasti ihana juttu! :-)

      Mukavaa päivää! <3

      Poista
  12. Kyllä täälläkin on Joulua tänään jo pikkuhiljaa laiteltu... ;) Onkin kivat nuo Clasun pallot! ;) Nyt voi sitten pikkuhiljaa lisäillä koristeita kohti Joulua mentäessä. ;) Hyvää viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin parasta, hiljalleen hyvä tulee ja niin onkin paras :-) Ja samalla saa vaihdettua kodin ilmettä ja pientä muutosta laittamalla saa piristävää katseltavaa :-)

      Iloista päivää! <3

      Poista
  13. Kaunista <3 Itselläni ei ole vielä laisinkaan joulufiilistä, olen jopa vähän yllättynyt itsekin mutta toivottavasti se tunnelma saapuu sitten aikanaan :) Lumella on suuri merkitys minun joulutunnelmaan myös. Mukavaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! <3

      Täälläkin on i h m e e n vähän fiilistä, yleensä kun olen jo ihan täpinöissä tähän aikaan. Sellainen pieni fiilis on ja odottelen sitä lisä pistosta ;-)
      Lumella tosiaan on suuri merkitys, varsinkin kun joulukuu alkaa ja jännittää tuleeko valkea joulu...

      Mukavaa iltaa sinne myös! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...