lauantai 28. marraskuuta 2015

Terveisiä (jouluisesta) Tukholmasta!



Terveisiä kaikille aina yhtä ihanasta Tukholmasta! <3

Kovasti odotettu reissu on nyt takana, ja reissusta on monia monia ihania muistoja mielessä ja tietysti ikuistettuna myös muistikortille. Kaikinpuolin oikein onnistunut reissu, ainoana miinuksena että olisihan se voinut kestää pidempään ;-) Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan, näinhän se vaan menee. 

Yksi ilahduttava asia. ja piristävä ennenkaikkea oli maanantaina paistanut a u r i n k o ! Kuin tilauksesta tälle reissulle, pakkasta oli mukavasti ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Aika ihana plussa tälle reissulle! Sunnuntaina kotoa lähtiessä oli niin harmaata ja pimeää, että tuo valoisuus kyllä teki enemmän kun hyvää! 

Jospa sitten hypätään kuvien maailmaan! 











Tällä kertaa matkattiin Silja Linella kohti jouluisia tunnelmia. Olikin oikein mukava katsella " uusia " maisemia pitkästä aikaa, kun laiva saapui hieman eripuolelle Tukholmaa. Suuntana oli kuitenkin tutut maisemat, itsellä kun on omat lempparit missä Tukhomassa on aina yhtä mukava poiketa. 

Keskustaan päin suunnattiinkin metrolla, ja takaisin kohti satamaa tassuteltiin rauhaksiin nauttien tuosta kauniista marraskuisesta päivästä. Askel mittariin tuli maanantain aikana reippaat 20 000 askelta, joten pienet päikkärit laivalla tuli tarpeeseen ;-) 

Vanhassa kaupungissa kävellessä huomattiin mainos joulutorista, joka olikin itselle yllätys koska aikaisempina vuosina ei ole vielä näihin aikoihin moista ollut. Mutta, tähän väliin kyllä pakko mainita, että kaikessa hötäkässä se sitten kuitenkin jäi! Mutta siis, jos olet matkaamassa Tukholmaan niin muistaakseni aina 23.12 asti vanhasta kaupungista sellainen löytyy! :-) 

Vaikka aurinko paistoikin kauniisti, niin pakkasta oli lähemmäs viisi astetta, joka tuntuikin yllättävän vilpoiselta. Kuuma kaakao tuli tarpeeseen lämmittämään vilukissoja! Olipas vaan ihana pysähtyä hetkeksi aikaa ja vaan katsella ympärilleen, ja nauttia juuri t ä s t ä hetkestä. Yksi ihanimmista hetkistä matkalla. 
Olenkin tuosta aiheesta aikaisemmin syksyllä kirjoittanut, kuinka olen koettanut opetella nauttimaan pienistä ihanista hetkistä. 










Silja Symphony:lla oli myös jo ihanaa joulun tunnelmaa. Laiva oli koristeltu jouluun kauniisti, ja tunnelma oli juuri sitä mitä odotinkin. Joten ei tältä reissulta voinut kotiutua ilman että joulufiilistä ei olisi mukaan tarttunut. :-) 

Promenadella ( kävelykadulla ) soi iloiset joululaulut, ja kuinka ihanilta ne kuulostikaan p i t k ä s t ä aikaa, koska en ollut vielä tarkoituksellakaan tätä ennen joululauluja kuunnellut. Laulut kuuluivat myös hyttiin, sillä ikkunat olivat juurikin tuonne kävelykadulle. En laittanut ollenkaan pahaksi tuollaista mahtavaa tunnelmaa! 

Meno matkalla käytiin herkuttelemassa El Capitan ravintolassa joka todettiinkin oikein hyväksi, ja paluu matkalla massut täyttyi seisovassa pöydässä herkutellen mm. jouluisilla ruuilla. Nams. Kyllä ne jouluruoat maistuu aina vaan niin herkullisilta näin vuoden jälkeen. Joulukausi tuli siis kaikinpuolin " virallisesti " avatuksi tällä reissulla. 

Kävelykadulla oli mukava fiilistellä muutenkin, ja poiketa ( luonnollisesti ) ostoksille välillä. Tätä postausta kirjoittaessa tulee niin kaipuu takaisin reissulle, voisin ottaa reissun samantien uusiksi ;-) 

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on myös jo hiukan joulu fiilistä! :-)



* Matkassa mukana: Silja Line

18 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, tuli olo että pitää päästä kanssa reissuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3

      Se näissä reissu postauksissa aina on se toinen puoli :) hih.

      Poista
  2. Ihania joulun tunnelmia kuvissa ja teidän reissu osui kyllä hyvään kohtaan, kun alkaa syysväsymys olla pahimmillaan. <3
    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, mukava jos tunnelma välittyi toiselle puolen ruutua :) <3 onnistuneesta reissusta mielellään jakaa tunnelmia :)

      Ja sanoit kyllä naulankantaan, niin oikea ajoitus tällä reissulla oli :)

      Kiitos, ja uuteen viikkoon tsemppiä! <3

      Poista
  3. Olipa ihania Tukholman kuvia, se onkin niin tunnelmallinen kaupunki! laivakinn näyttää upealta :) Hauskaa viikonloppua Seija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on sitä kyllä, allekirjoitan :) aina yhtä ilo mennä <3

      Mukavaa uutta viikkoa <3

      Poista
  4. Tukholman tunnelma on aivan ainutlaatuinen ja ihanasti kuvat välittävät nämä tunnelmat! Pääsisipä itsekin pian sinne käymään! :)
    Ja onpa sievä uusi banneri, syötävän suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3

      Pidän itsekin kovasti Tukholman tunnelmasta, ja tuntuu että joka reissun jälkeen enemmän ja enemmän :) aina jää yhtä ihana palo päästä pian uudelleen :)

      Lämmin kiitos, i h a n a kuulla <3

      Poista
  5. Kiitos Tukholman terveisistä! Voi kun tännekin saataisi aurikoisia pakkaspäiviä pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :)

      Samaa olisi täällä tilaus listalla :) ja kovasti!

      Poista
  6. Kiitos ihanasta matkapostauksesta ja upeista Tukholman kuvista <3 Tuonne haluaisin minäkin ja varsinkin näin joulunaikaan. Ai, että minä ihailen niiden ihania kukkatoreja ym. Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ihanasta kommentista <3 tälläiset lämmittää aina kovasti mieltä :)

      Joulu on itsellekin ihan ehdoton 1. Tukholmassa :) että pääsee ihanaan kaupunkiin joulua tuoksuttelemaan :) toki kaikissa vuodenajoissa on ihanat puolensa :)

      Kyllä vaan, ne ovat i h a n i a <3

      Iloa uuteen viikkoon <3

      Poista
  7. Ihania kuvia <3
    Meillä oli pe-la sellainen myrsky laivalla, että jopa keskiyön show oli peruttu. Onneksi oli kuitenkin tosi mukava reissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sanna <3

      Voi huh, teille osui kyllä kova myrsky! Täälläkin ikkunat helisi ihan, joten varmasti merellä aika pauhina käynyt! Toivottavasti selvisitte kuitenkin hyvin <3
      Meillä oli vuosi sitten Tukholman reissulla h i r v e ä myrsky myös.

      Poista
  8. Olipa suloisia kuvia <3 Tässä haaveillaan myös niiin paljon laivalle pääsemisestä, uudistettu Serenade kuulostaa aika ihanalta. Jouluista Tukholmaa en ole vuosiin kokenutkaan, melkein tekisi mieli buukata matka...heti ;)
    Ihanaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kauniista sanoista <3

      Tämä näissä matka postauksissa on että matkakuume nostaa aina päätään kovaa :) varsinkin tänä h a r m a a n a marraskuu aikana! Piristystä ja voimaa kaipaa. Täällä on olo että uusi reissu olisi ihan yhtä tervetullut :)

      Mukavaa joulun aikaa! <3

      Poista
  9. Kiitos terveisistä ja ihanista kuvista! <3 Olisipa ihana päästä itsekin jouluiseen Tukholmaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, aivan ihana kuulla että postaus oli mieluisa :-) <3

      Jouluinen Tukholma on kyllä i h a n a! <3 Olisin valmis heti lähtemään uudestaan, paljon jäi vielä näkemättä. :-) Tulee tehtyä se tuttu kierros kun aikaa ei kuitenkaan ihan kovasti ole, mutta ihanat muistot reissusta silti :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...