lauantai 12. joulukuuta 2015

# 12 Joulupuu on rakennettu



Joulukuusi on kotiutunut. Pari päivää se on ehtinyt ilahduttaa meitä kaikkia, myös nuita ihania karvatassuja. Kuusi piti laittaa ajoissa, jotta siitä ehtii nauttimaan, koska joulua ei kotona vietetä. 

Viime vuonna ihastuin kovasti pieneen kuuseen ( klick ), ja se oli ensimmäisenä tänäkin vuonna mielessä. Jossain vaiheessa mielessä kävi kyllä, että käyn ostamassa oikein tuuhean ja komean kuusen mutta pieni piti pintansa. Ja tyytyväinen tähän kauniiseen yksilöön olenkin. 




Koristeet ovat tänä vuonna hyvin rauhallisen näköisiä. Pääsääntöisesti musta-valkoista, ja muutama pienempi hopea pallo koristaa myös kuusta. 

Ostin Annon keskikokoiset mustavalkoiset pallot eri kuvioilla, jotka ovatkin ihan huippu mieleiset. Lisäksi Tukholman tuliaisena jälleen Lagerhausista on nuo valkoiset "viuhkat", jotka olivatkin ihan must juttu! :-) Muutama hopea pallo on sensijaan Clasun ajattomia ja ihania palloja. 




Kuusi sen sijaan pääsi ihanaan Madam Stoltz:in maljakkoon, joka kotiutui ihanasta Selected by Veera K sisustusliikkeestä. Kyseiseltä merkiltä muuten löytyy ihastuttavia kuusen koristeita myös, kannattaa kurkkia yllä olevasta linkistä! :-) 
Kuusi onkin kuin tehty tuolle maljakolle, ehdottomasti kruunasi kokonaisuuden. 

Hiirulainen pääsi vielä nojailemaan, ja vartioimaan kuusta :-) 




Toivottavasti kuusi on yhtä hyvä yksilö kun viime vuonna, ja kestää kuitenkin joulunpyhien yli. Mielellään tuota symppistä pikkukuusta ihailisin vielä tovin aikaa :-) 

Täällä valmistaudutaan pitkään työviikonloppuun, ja myös pientä juhlaa on molempina päivinä viikonloppuna tiedossa :-) 

P.S. Vielä ehdit tilaamaan keskiviikkoon 16.12 asti joululahjoja pukinkonttiin Veeran ihanasta putiikista! :-) ( klick )




20 kommenttia:

  1. Ihana pieni kuusi ja kauniit koristeet <3

    VastaaPoista
  2. Ihana kuusi <3 tunnelmallista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Susanna! <3 Pieni ja symppis! :-)

      Mukavaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  3. onpas söpö pieni kuusi, missä tuollaisia minikuusia myydään ? Minäkin kovasti toivoisin pientä oikeaa kuusta, mutta ei täällä ole kyllä näkynyt missään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni oli nyt ehdoton tämän(kin) vuoden juttu :-) Laitoinkin jo viestiä sinulle kuusesta, mutta siis vielä tähän että vanhemmiltani tämä yksilö löytyi :-)

      Poista
  4. Voi ihana <3 Niin suloinen ja hellyyttävä :)

    Mukavaa lauantainta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti S! <3

      Iloista päivää sinnekin! <3

      Poista
  5. Suloinen pikkukuusi! <3 Ja maljakko todellakin sopii tuolle paremmin kuin hyvin.
    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K i i t o s! <3 Tuo oli tosiaan aivan oiva tälle pikku kuuselle! :-)

      Iloista uutta viikkoa Jenni! <3

      Poista
  6. Suloisuus kerrassaan!

    Itsekin olen ajatellut, että tänä vuonna kuusta koristaisi valkoiset tai ainakin hyvin vaaleasävytteiset koristeet ja pallot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-)

      Ajatus kuulostaa oikein loistavalta, se on ihanan rauhallinen koristus :-)

      Poista
  7. Ihana pikkukuusi ja koristeet! Minun pieni kuusireppana ei taida kestää jouluun asti. Ehkä joudun hakemaan vielä uuden... Nuo "viuhkat" on kauniit. Tein sellaisia itse muutama vuosi sitten, tallessa ovat, joskin muutama on jo ollut ihan roskiskamaa. Pari ehjänä säilynyttä keikkuu minunkin minikuusessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Anu! <3

      Sinulla olikin niin ihana se kuusi pöydällä, myös niin symppis versio :-) Sellainen on niin kaunis ilman koristeitakin, ihana luonnon aarre :-)

      Nuo viuhkat ihastutti todella :-) Oma tekemäsi ovat varmasti myös todella ihanat :-) Näitä ei varmasti olekaan vaikea tehdä :-)

      Poista
  8. Söpö kuusi koristeineen <3 Kiinnitin heti myös huomion hienoon maljakkoon :) Minulla on ollut nyt kolme viikkoa pikkukuusi maljakossa ja se on kestänyt niin hyvin, ei ole pudottanut yhtäkään neulasta vielä. Tsemppiä työviikonloppuun ja mukavia joulujuhlia, meillä yhdet sellaiset myös illalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :-) <3

      Maljakko on niin upea, tykkään siitä tosi kovasti :-) Se tulee joulun jälkeen olemaan kovassa käytössä myös :-)

      Kuulostaapa hyvältä, tosi hieno juttu että ei ole varistanut yhtään! :-)

      Kiitos, onneksi viikonloppu meni nopeasti ja illoille oli mukavaa tekemistä! <3

      Poista
  9. Suloinen pikkukuusi ja ihanat koristeet! Mä kanssa haaveilen, että saataisiin hankittua kuusi jo hyvissä ajoin, että siitä ehtisi nauttia mahdollisimman pitkään (joulun jälkeen en usein enää jaksa kovin montaa päivää pitää kuusta sisällä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi kovasti! <3

      Toivottavasti saatte kuusen pian :-) Se sopii niin kauniisti tähän joulun alus aikaan :-) Siitä tulee iso ilo kotiin :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...