tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulun taikaa



Ihanat joulun pyhät ovat nyt takanapäin. Kultaisissa muistoissa on monet hetket tältä joululta. Valokuvin tulen varmasti palaamaan uudelleen, ja uudelleen nuihin hetkiin ja tunnelmiin. 
Kuten Tapaninpäivänä kirjoittelin, kotona en pidä kiirettä joulun pois laitolla, vaan tästä tunnelmasta nautitaan vielä....

Muistoksi halusin tehdä ( tapani mukaan ) tänne blogiinkin pienen katsauksen joulun hetkistä. Nyt sukelletaankin kuvien maailmaan. 







Aatonaattona lähdettiin aamusta joulun viettoon vanhemmilleni. Joulu saatiinkin olla yhdessä paikassa kaikeksi onneksi tänä vuonna, joka oli helpottava asia. Pari pientä kylä reissua toki joulunaikaan kuului, jotka olivat todella ihania <3 

Kuusi pystytettiin perinteiden mukaan aatonaattona, ja illalla koristeltiin pitkällä valosarjalla, hopeisilla palloilla sekä itse tehdyillä valkoisilla koristeilla. Kuusi oli kyllä ihan super kaunis, ihanan pehmeä, ei ollenkaan pistelevä! Yksilö <3 

Ruokien teon ohella rauhoituttiin joulun viettoon, tätä tunnetta olin niin odottanut // kaivannut. Sauna lämpesi joka ilta, luksusta. Joulun aika oli virallisesti alkanut. 






Kissaneidit saivat rusetit kaulaan, tosin toiselle se ei ollutkaan niin mieleinen juttu tänä vuonna. Oli siis parempi olla ilman, ja ihmetellä toisen rusettia ;-) 

Lahjat laiteltiin aattoaamuna pärekoreihin kuusen alle, ja olipahan tuo aivan oiva yhdistelmä. Kuinka kauniisti ne siihen sopikaan. 

Joulupöydän kukka-asetelma syntyi tänä vuonna valkoisista ihanista tulppaaneista, että havuista. Ihana yhdistelmä, ja sopi kauniisti punaiseen Marimekon lumimarja pöytäliinaan. 

Vaikka täällä etelässä ei sitä valkoista joulua saatu tänä vuonna, niin aurinko piristi kovasti, ja kirpsakka pikkupakkanen oli mukava lisä. 








Muistikortti täyttyi ( tänäkin ) jouluna kuvista, ja nyt lähipäivinä koetan tehdä myös tilausta ihan paperikuvin näistä tunnelmista. Itsellä muuten kyllä odottaa edelleen aika valtava kasa paperikuvia laitettavaksi kansiin, ehkä jokin päivä?! :-) 

Joulusta päällimmäisenä on kultainen ja lämmin mieli. Joulun jälkeinen haikeus väistämättäkin on myös tullut, mutta, aina tulee uusia jouluja. 
Täällä onkin jo monta ideaa ensi joululle mielessä. Pitää ehkä laittaa hiukan ylös, ettei vaan hyvät ideat unohdu....

Näiden tunnelmien myötä, toivottelen täältä ( jalkakipu tuvalta ) kaunista päivää! 

26 kommenttia:

  1. Aivan ihanat joulutunnelmat ja kuvat <3 ja niin ihanat kisutkin rusetteineen <3 Todella kaunis ja raikas yhdistelmä nuo valkoiset tulppaanit ja havut. Paranemisia jalkakipuun ja ihanaa päivää sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Sommarbacka! <3

      Toiselle kisulle rusetti olikin tosiaan mieleinen, mutta toinen selvästi osoitti asiasta mieltä ;-) Oli sitten parempi ottaa pois toiselta :-)

      Valkoiset tulppaanit, ja havut sopivat kyllä todella kauniisti yhteen :-) Jouluaattoaamuna syntyikin tämä ihana kimppu joulupöytään :-)

      Kiitos kovasti, sitä nyt tarvitaan! <3 Toivottavasti pian helpottaa!
      Aurinkoista päivää sinulle! <3

      Poista
  2. Ihania ja tunnelmallisia kuvia! :) Kisut on supersöpöjä rusettien kanssa, meillä voi vain haaveilla, että kissatriolle saisi rusetit kaulaan :D Mukavaa päivää ja pikaista paranemista jalan kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K i i t o s! <3

      Näin juuri, sama oli meillä tuon toisen kanssa, hälle rusetti ei ollut ollenkaan mieleinen :-D Osoitti ihan selvästi asiasta mieltä ja mökötti :-D

      Kiitos sinulle, toivottavasti se tästä... :-) Mukavaa päivää! <3

      Poista
  3. Kuulostaa aivan ihanalta, unelmien joululta <3 kauniita kuvia Seija!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunein kiitos Susanna, ihanasti sanottu! :-) <3 Ihana joulu oli, paljon hyviä ja mieleenpainuvia hetkiä :-)

      Poista
  4. Tunnelmallisia kuvia!Hyvä idea laittaa niistä kollaaseja tänne blogiin,muistaa sit seuraavana vuonna millaista oli.Mä ajattelin,että meille ei laiteta ens jouluna niin paljoa ruokaa eikä leivota.Jää niin paljon syömistä yli,että ei enää jaksa samoja syödä montaa päivää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku kovasti! <3 Jouluna on niin mukava tallentaa kauniita muistoja :-)

      Olen ihan samaa mieltä, itsekin tulee palattua blogin kautta edellisiin jouluihin. Tänne kun on tullut kuitenkin ne "pääkohdat" laitettua :-) Niin tästä on helppo katsoa mitä milloinkin on ollut :-)

      Tuo on totta, sitä tulee hamstrattua ihan liikaa ruokia. Itsekin vielä eilen söin evääksi saatuja jouluruokia, tänään olinkin kiva sitten jo syödä "normaali ruokaa". :-)

      Poista
  5. Kauniit kuvat kera ihanien muistojen... <3

    VastaaPoista
  6. Niin kaunista <3 Ihanat tunnelmat ja muistot jäi varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos paljon! :-) <3

      Kuviin on aina yhtä ihana palata :-)

      Poista
  7. Kauniita joulumuistoja! Minä en ole jaksanut enää vuosikausiin teettää paperikuvia...ehkä pitäisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! :-) <3

      Itse olen muutamia kertoja innolla teettänyt, mutta sitten se albumiin laitto onkin ollut oma juttunsa. Sen vuoksi kasa onkin noussut :-D

      Poista
  8. Ihania tunnelmia! Näistä kuvista ei tule ollenkaan mieleen lumettomuus, vaan päinvastoin! Ihana jouluinen koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kiitos! <3 Todella ihanasti sanottu! :-) <3

      Poista
  9. Voi, tunnelmallinen postaus! <3 En ole pitkään aikaan ehtinyt muiden blogeihin vierailulle, mutta tämä oli nyt ensimmäinen johon kiiruhdin! :) Ihanaa, että olet vielä jouluisissa tunnelmissa - vähän surettaa lukea, että monissa kodeissa on joulu jo huitaistu pois mielestä ja näköpiiristä. :/ Teillä on ollut upea joulu! Kivaa viikonjatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina kovasti kauniista sanoistasi! <3 Olipa mukava lukea! :-)

      Kyllä täällä ollaan tiiviisti vielä joulu tunnelmissa. Olen myös lukenut että monet jo kerää pois, mutta itse en pidä kiirettä. Vaikka tänä vuonna olikin paljon normaalia vähemmän, niin ei niillä ole mikään kiire pois. Tästä nautitaan :-) Joulun aika on vielä :-)

      Iloista vuoden vaihdetta! <3

      Poista
  10. Kaunis joulukoti ja muistot, ne on parasta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, kaunis joulu takana, ja vielä tunnelmista nautitaan :-) <3

      Poista
  11. Ihanat joulutunnelmat <3 Vielä on ihana fiilistellä kuvia <3 Mukavia vuoden viimeisiä hetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos paljon! :-) <3

      Juuri niin, kuviin on aina yhtä ihana palata :-)

      Mukavaa uudenvuoden aattoa! <3

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Mennyt joulu oli kyllä i h a n a :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...