keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kattauksesta



Varmasti moni tietää sen ihanan tunteen, kun löytää kaapista jotain sellaista mikä on ollut hyvin pitkään silmistä pois, syystä tai toisesta. Se tuntuu siinä hetkellä kuin uudelta, ja saa hymyn kasvoille.

Näin kävi hiljattain itsellä tuon kirpparilöytö ( kukka )lautasen kanssa. Olin unohtanut lautasen tyystin kaapin perukoille, jossain vaiheessa se tuli mieleeni mutta en lähtenyt kaivamaan. Nyt lautanen tuli sieltä esiin kattausta tehdessä, ja olin varmasti yhtä isoa hymyä kuin silloin löytäessäni kirpparilta sen. 





Tuosta taitaa olla jo kolmisen vuotta kun tein tuon löydön kirppikseltä. Loppujen lopuksi niin harvoin tulee tehtyä kirppislöytöjä, niin sekin tekee tuosta erityisemmän. Ihastuin lautaseen oitis sen nähdessäni, mutta ajattelin että onkohan kuitenkin turha ostos. Nappasin kuitenkin mukaan, ja onneksi tuli napattua, olen tykännyt lautasesta hurjan paljon vaikka se nyt tovin onkin ollut kaapissa. 

Samaan sarjaan olisi ollut syvä tarjoilulautanen, ja se onkin kerran jos toisen harmittanut etten sitä myös napannut. Hintaa kun nuilla ei paljon ollut. Tuossa on vaan sitä jotakin.... niin ne vanhat aarteet vetää puoleensa ainavaan. 




Joku saattaakin muistaa, että loppuvuodesta kirjoittelin uusista ruokailuvälineistä. Vanhat alkoivat käydä tiensä loppuun, ja uusia mietin. Mitään sellaista ihan ykköstoivetta ei ollut, ja annoinkin ajalle vallan. Tulee vastaan kun tulee. Ja näin sitten kävikin. 

Näin nuo hiukan jykevämmät Jamie Oliver - sarjan ruokailuvälineet, ja ihastuin oitis. Varmistutin asian vielä murulta, ja käytiin uudella reissulla hakemassa paketti kotiin. Jälkeenpäin harmittaa kun napattiin vain yksi paketti, olivat nimittäin poistumassa, ja varmasti kahdelle paketille olisi ollut käyttöä.... 




Juomalaseista arkisin eniten käytössä on nuo ihastuttavat Indiskan lasit. Päivä päivältä tykkään niistä enemmän ja enemmän. Ovat ne vaan kovin symppikset! :-) 

Aikani nyt katseltuani mieleni on alkanut hiljalleen muuttua. Uudet kastehelmi lasit ovatkin aika veikeät, vaikka ensin toisin ajattelin. Saapi nähdä pitääkö kastehelmi sarjaa hiukan kasvattaa... 


Tälläisiä kattaus ajatuksia täällä tähän tammikuiseen päivään! 

20 kommenttia:

  1. Kaunis kukkkalautanen ♡ Astiat ovat aivan ihania! Niitä voisi keräillä vaikka kuinka paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ollut ihastus alusta asti, olisi vaan pitänyt se syväkulho ottaa myös :-)

      Astioita voisi todellakin keräillä niin kovasti! :-)

      Poista
  2. Kauniita astioita ja ihana kirppislöytö! minäkin yritän aina kirppiksiltä bongata astioita ;) Indiskan lasitkin on tosi kivat, haluaisin meillekin uusia ihan arki laseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisista kirppislöydöistä jää hyvä mieli :-) Kun vaan vielä enemmän tekisi kirppislöytöjä :-)

      Poista
  3. Ihania löytöjä kaapin perukoilta <3 Nuo Indiskan juomalasit ovat tosi kauniit myös! Täytyisikin poiketa siellä taas pitkästä aikaa, kun sitä ei enää ole "sopivassa" paikassa, niin ei ole tullut käytyä.

    Mukavaa keskiviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ei ole hetkeen katsellut, niin se on aivan ihana "löytö" aina kaapista :-)

      Hei, mukava kuulla että muillakin sama juttu! Itsellä kanssa harmittaa kun Indiska ei ole missään lähellä, tulee aivan liian harvoin käytyä vaikka tykkään niin hirveästi siitä kaupasta! :-)

      Ihanaa päivää Jenni! <3

      Poista
  4. Harmittelen aina muiden ihania katsauksia katsellessa, miten itse olen kaikki "ylimääräiset" tavarat laittanut kiertoon. Toisaalta tekisi mieli pitää jemmassa nätit astiat, vaikka en käyttäisikään, ja toisaalta en halua turhaa säilöäkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Asiassa on niin kolikon molemmat puolet. Kaapit kun ei vedä kaikkia millään. Ikävä kyllä. Mekin laitettiin iso määrä kiertoon loppukesästä, ne toki oli ihan turhia ja vanhoja jota ei tullut käytettyä aikoihin. Mutta silti sitä usein miettii, jos kuitenkin käytän?! :-)

      Poista
  5. Harmittelen aina muiden ihania katsauksia katsellessa, miten itse olen kaikki "ylimääräiset" tavarat laittanut kiertoon. Toisaalta tekisi mieli pitää jemmassa nätit astiat, vaikka en käyttäisikään, ja toisaalta en halua turhaa säilöäkään :)

    VastaaPoista
  6. Todellakin mahtava kirppis löytö toi lautanen. Itsekin ennen löysin paremmin kirppiksiltä jotain, nykyään en, joten oo vähentänyt niillä käymisen täysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, tulee harvoin tehtyä löytöjä, niin harvemmin on käynytkin. Täytyisi taas joku päivä kyllä käydä, josko tulisi jotain mukavaa vastaan :-)

      Poista
  7. Ihan sinun näköinen kukkalautanen :). Oikein kaunista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! <3 Tuollainen on aina niin tosi mukava kuulla! :-)

      Aurinkoista talvipäivää täältä sairastuvalta! :-)

      Poista
  8. Kauniita astioita! Itsekin olen alkanut herätä Kastehelmi-aikakauteen. Tarjouksia seurailemaan ja kyttäämään siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)

      Kastehelmi on <3 Itsellä se on ollut pitkään ihastus, mutta kokoaika enemmän ja enemmän silti ihastun :-)

      Poista
  9. Suloinen kukkalautanen <3 ja kivat ottimet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkalautanen oli kyllä ihana löytö, se on ollut mukana monissa kattauksissa :-) Nyt kun taas kaapista löytyi niin pääsee kevään mittaan ilahduttamaan :-)

      Poista
  10. Kaunis kukkalautanen ja kivat aterimet myös <3 Haluaisin löytää vanhoja kauniita sinivalkoisia asioita ym. Näin instassa että olet kipeänä joten paranemisia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos! <3

      Silmät vaan tarkkana kirppiksellä :-) Toivottavasti löytyy mieleisiä :-) Vanhat astiat ovat kyllä yhtä hurmausta :-)

      Oi kiitos paljon, täällä ollaan edelleen viltin alla mutta pikkaisen paremmassa vedossa ainakin nyt! <3

      Poista
  11. your post and your pictures are wonderful!
    and you like beautiful colors you give in your art!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...