maanantai 13. kesäkuuta 2016

Suojassa



Jippii, uusi viikko jälleen edessä! Täällä vapaillaan vielä tämä päivä, luksusta viikonloppu vapaan päälle. Viikonlopun mahtavalta kurssi reissulta on kotiuduttu eilen illalla aikasta myöhään, ja kotihommia olisi edessä tänään. Ehtisiköhän käymään hieman kukkakaupallakin?! Parvekkeen tähtisilmät eivät jostain syystä olleet kovin pitkä ikäisiä, ja parveke kaipaa muutamaa lisä kukkaa siitä syystä. 




Parvekkeelle kotiutui viimeiseltä pikaiselta IKEA reissulta viimein valkoinen Hortensia, jota olinkin pitkään kaivannut. Hellepäivinä kukka oli kuitenkin nostettava sisälle suojaan, ettei ole liian kuumassa pitkää aikaa. Jälleen siinä sitten kävi niin, että ihastuin isoon (kin) hortensiaan sisällä valtavasti, ja vaikka ilmat ovat nyt olleet ihan suotuisat niin en ole raaskinut viedä Hortensiaa takaisin parvekkeelle. Eli toinen tälläinenkin olisi tervetullut :-) 




Huomaan jälleen ihastukseni tuohon valkoiseen, ja eritoten vihreään ( myös yhdistelmänä ). Tuo ihastus iskee aina jossain vaiheessa kesää, yleensä näin alkukesästä. Vihreä on vaan niin raikas, eipä sanat riitä tarpeeksi kuvaamaan :-) Uskoisin kuitenkin monen tietävän mistä puhun // tarkoitan. 

Nyt tekisikin mieli hakea maljakkoon ulkoa jotakin vihreää... 




Täällä ollaan itseasiassa molemmat ihan täysin ihastuttu nuihin Puhdistamon patukoihin. Varsinkin nuo Puhdas Snack patukat kaikissa mauissaan on ihan meidän lemppareita. Herkuttelu hetkissä toimii sitten oivasti tuo raakasuklaa. Kerrankin oikeasti terveellistä hyvää :-) Näitä patukoita kulkeekin nykyään mukana välipalana, nams! 

Kiitos Jennalle  vinkistä, nämä todella toimii <3

18 kommenttia:

  1. Ihana yhdistelmä tuo kori ja hortensia <3 Itse sain äitienpäivänä valkoisen hortensian ja on se vain upea kukka, kunhan muistaa kastella. :) Ihanaa vapaapäivää ja aurinkoa uuteen viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3

      Tuo kori on ollut pitkään haaveissa, ja sitten kun Anttila outletissa näin sen pilkkahintaan niin iloisena kiikutin kotiin :-)

      Totta, tuo kyllä vaatii paljon vettä! Todella paljon! Onneksi aika mukavasti virkoaa, vaikka on meinannut vähän heikkona jo olla!

      Kiitos paljon, ja iloisia lomapäiviä tälle viikolle! <3

      Poista
  2. Samaa ajattelin kuin Jenni, että riisikori ja hortensia hyvä pari! Niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän kanssa kovasti tuosta yhdistelmästä :-)

      Poista
  3. Kaunis hortensia ja sopii hyvin tuohon koriin!
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sinulle! :-)

      Tykkään kanssa kovasti tuosta yhdistelmästä, sopii niin toinen toisilleen :-)

      Iloista viikkoa! :-)

      Poista
  4. Tuo kori on ihana!! Mukavaa uutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään tosi paljon itsekin :-) Vähän erilainen tänne kori "keräilijälle" :-) Hih.

      Kiitos, ja samoin! :-)

      Poista
  5. Mä ostin puhdistamon minttusuklaan ja ei kyllä ollut ihan paras. Täytyy maistaa tuota vaniljaa :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa maistella eri makuja ehdottomasti, jos oma suosikki löytyy :-)

      Poista
  6. Kaunis hortesia, kiva kun siinä on kuin kaksi väriä. Minullakin oli joku kesä valkoinen, ne tulivat ton vihreiksi, ja uusi kukka oli valkoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, tuo on oikein kauniin värinen! :-)

      Poista
  7. Kaunis hortensia ❤️ Itse olen suunnitellut hankkivani sellaisen eturapulle sitten kun orvokit saa heittää menemään. Eturapulla on varjoisaa melkein koko päivän joten hortensia saattaisi viihtyä siinä. Mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) <3

      Kuulostaa, että siinä olisi oiva paikka hortensialle. :-) Meillä tosiaan parvekkeella on aika paahde tälle, ja päivisin on otettava sisälle. Vaikka tuon kanssa tosiaan kävi, että se sai jäädäkin sisälle :-)

      Kiitos paljon, ja iloista iltaa sateesta huolimatta! :-) <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...