torstai 16. kesäkuuta 2016

Välipalalla



Leppoisaa torstai huomenta! :-)

Viikko on edennyt loppupuolelle, ja tänään viettelen yhtä vapaata. Kalenteri onkin suht täysi tämän päivän osalta, mutta koetan saada kaikki asiat hoidettua kuitenkin ilman kiireen tuntua. Monta sisustuslehteä odottaa myös lukijaansa, aika kun on mennyt niin siivillä viime aikoina. Ehkä jossain vaiheessa ehdin hetkeksi paneutumaan myös inspiraation maailmaan?! :-) 




Ei ole kauaakaan, kun bongasin Instagramin puolella todella herkullisen näköisen vinkin. Tuo herkku jäi totaalisesti mieleeni, ja meni ehdottomasti kokeilu listalle.  

Kyse on niinkin yksinkertaisesta jutusta kun avokadoa, sekä siemeniä hapankorpun päälle! Ihan super hyvää, kerrassaan nams! :-)

En millään muista kellä tämä vinkki oli, vaikka olen miettinyt ja miettinyt, mutta jos satut tunnistamaan itsesi, niin täältä lentelee kiitos vinkistä! :-) 




Näitä on täällä kokeiltu jo pariin otteeseen, ja luulempa että tänään voisi jälleen olla hyvä päivä herkutella hapankorpulla! Viimeisimmällä kerralla lisäsin päälle vielä ihan tuoretta kesäsipulia, tätä kun ei voinut vastustaa kaupassa, niin herkullinen tuoksu tuli ohi kävellessä. 

Tässä on oiva välipala // iltapala vinkki. Hapankorppujen kaveriksi pyöräytin vielä kesän ensimmäisen tuoreen mansikkarahkan, ja kylläpä sekin maistui niin hyvälle! 




18 kommenttia:

  1. Nam! Avokadosta on niin moneksi, kiva saada uusia vinkkejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyviä ovat :-) Ihana kevyt herkku :-) ( kerrankin näin...)

      Poista
  2. Herkullisen näköistä ja voinko samaan lauseeseen todeta, että nämä ovat ehkä blogistoriasi kauneimmat kuvat! Itse koen ruokakuvat todella vaikeiksi mutta sinä olet onnistunut aivan äärettömän hyvin! Ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenna sinun kanssa, iiik! Mä en tiedä mitä sanoisin! <3 KIITOS! <3 Ihana kuulla ihanaa palautetta :-)

      Olen itse todennut saman. Tekisin ehkä hiukan useammin ruokapostauksia, mutta tuntuu että ei oikein saa onnistumaan kokonaisuutta. Joku yksi tai kaksi kuvaa voi ehkä olla ok, mutta se kun ei riitä :-)

      Poista
  3. Yums! NÄyttääpäs herkullisilta :)

    VastaaPoista
  4. Hapankorppu on mun suosikki. Kokeilen ehdottomasti avokadon kanssa. Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, nuista tuli oikein herkullisia :-) Ja tuo sipuli oli kyllä ehdottoman hyvä lisä :-)

      Kiitos paljon! :-)

      Poista
  5. Avokado löytyy minunkin herkkulistoilta ja uusi tuttavuus onkin, vasta nyt keväällä sitä kokeilin ja jo useampi on ostettu ja syöty.
    Itse laittelen sitä jälkiuuni ruispala leivälle ja päälle hieman levitettä, sitten leikon avokadoa päälle ja valkosipuli tinjami suolaa päälle, nams.
    Ehdottomasti kokeilen tuota sinun versiota, on kevyempi kuin minun.

    Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että olet löytänyt tuon nami herkun :-) Avokado on niin hyvää ja niin moni käyttöistä :-) Sopii moneen ruokaan :-)

      Kiitos paljon, ja iloista Juhannus viikkoa! <3

      Poista
  6. Herkulta näyttää, hapankorput suurta herkkua täälläkin :) ja tuore kesäsipuli myös. Täytyy tuota kokeilla joskus, helppo kesäherkku pieneen naposteluun. Tunnelmallista iltaa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvin sanottu, tämä sopii oivasti kesäisiin hetkiin :-) Itsellä ainakin kun lämpiminä päivinä on usein huono maitti, niin tämä sopii oivasti :-)

      Kiitos, ja iloista Juhannus viikkoa! <3

      Poista
  7. Näyttää ihanalta! Hyvää viikonloppua tänne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvää on :-) Ihana kun välillä tulee tälläisiä terveellisiäkin herkkuja :-) Hih.

      Kiitos Katja, ja mukavaa Juhannuksen aikaa! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...