perjantai 7. lokakuuta 2016

Aina ei voi onnistua



Syksy, ja kädet uppoaa yhä useammin jauhoihin. 

Kesällä tulee tehtyä piirakoita tuoreista marjoista, ja syksyn herkut ovat sitten erilaisia. Vaikka myönnettäköön, että kyllä se mustikkapiirakkakin maistuu keskellä talvea! Ihana maistaa pala kesää!




Mokkapalat ( meillä sanottu lounaspiirakka! ), on ollut lapsesta asti yksi ehdottomia lempiherkkujani! Vastustamaton suklainen taikina, ja päällä herkullinen kerros suklaata, tietysti kauniisti koristeltuna.

Mutta kuulkaa, en sitten millään tiedä, mikä tässä aina voikin mennä itsellä pieleen?! Pohja onnistuu toki oikein hyvin, mutta se p ä ä l l i n e n! Se on niin pari kertaa kun olen saanut tämän onnistumaan, ja muut kerrat onkin kaikkea muuta. 




Ennen päällinen jäi varmaan liian löysäksi, ja valui lähinnä reunoille. Välissä ( vahingossa ) taisi onnistua, ja kun pitkästä aikaa kokeilin, niin miten onnistuinkin saamaan päällisen sulamaan päälle?! Tulos muistutti lähinnä mutakakkua, ei sinänsä ollenkaan paha, koska maussa ei ole mitään vikaa ikinä, mutta tuo ulkoinen puoli...

Ja mitähän välissä olikaan...

Nykyään noudatan hyvin tarkkaan ohjetta, mutta mitä milloinkin käy! Viimeksi päällinen jälleen suli päälle, ja tulos oli sama mutakakku! ;-) 

Ei se aina siis ole helppoa! Siksi jaksankin ihailla muiden onnistuneita mokkapaloja :-D 

Pirtsakkaa perjantaita! 


P.S. Kiitos Jenni vinkistä, mantelirouhe toimi oikein hyvin! :-) Nams! 



12 kommenttia:

  1. Voihan mokkapalat. Niitä saa leipoa minin harrastuksiin lähes joka viikko ja täytyy sano, että aika pro meininkii jo täällä. Hah.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kuulostaa niin hyvältä! :-) Tänne voisi tulla taidosta hippunen, josko täälläkin sitten onnistuisi :-) Hih.

      Kiitos S, ja mukavaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  2. Mulla on vähän sama ongelma mokkapalojen kanssa, en saa niistä koskaan semmoisia kun haluan. Mutta ehkä harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin ;) Herkullisen näköisiä ovat :9 Hyvää viikonloppua sinne! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kuulla, etten siis ole ainoa! :-) Itse kun aina ihastelen kaikkien muiden onnistuneita luomuksia :-) Koetetaan harjoitella sitkeästi :-)

      Kiitos paljon, ja uuden viikon iloa! :-)

      Poista
  3. Sain vähän aikaa sitten vinkin sekoittaa tuo kuorrute sauvasekoittimella. Vähän epäuskoisena kokeilin ekaa kertaa tyttären synttäreille ja tuli kyllä tosi sileää ja kiiltävää. En sitten tiedä auttaisiko se vinkki, mutta kannattaa kokeilla :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä vinkin jakamisesta, täytyy ensi kerralla kokeilla sitä :-) Ilman muuta kokeilun arvoinen! :-) Myös ilmeisesti tomusokeria saa laittaa enemmän kun mitä olen laittanut :-)

      Kiitos! <3 Mukavaa uutta viikkoa! <3

      Poista
  4. Huoh, aina ei tosiaan onnistu, vaikka kuinka yrittäisi, mutta onneksi maku on näissä se pääasia! :) Mukavaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! :-) Ja tosiaan, maku ei ole ikinä mennyt näissä pieleen, ainoastaan tuo ulkoinen puoli :-) Hih.

      Kiitos Jenni, ja syksyistä tiistaita! <3

      Poista
  5. Mä jään seuraamaan näitä vinkkejä. Hyvin epätasalaatuista kuorrutetta tulee täälläkin. Ja kyllä risoo, kun muuten olen leivonnassa kohtuu hyvä. Pitää vissiin ilmottautua fudisäidiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ole ainoa, mukava kuulla! :-) Toivottavasti sinäkin saat vinkeistä apua! :-) Koetetaan harjoitella :-)

      Poista
  6. Herkullisen näköistä! Itse en ole vuosiin tehnyt. Mutta herkkua on :) Pitäisikin joskus kokeilla lapsen kanssa miten vielä onnistuu.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! <3

      Nämä ovat kyllä yksi ihan lempi herkuista! :-) Jos sitten seuraavalla kerralla taas onnistuisikin paremmin :-)

      Kiitos paljon, ja mukavaa uutta viikkoa! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...