sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Porkkanakakkua



Huomenta tähän lokakuiseen sunnuntai aamuun! <3

Kello on soinut, ja työt kolkuttaa hiljalleen nurkan takana. Tänään vielä pitkä päivä, ja loman voimalla mennäänkin! Ei olisi enää montaa päivää! 




Pari viikkoa sitten aurinkoisena syys vapaapäivänä upotin kädet jauhoihin, ja leivoin yhtä suurinta herkkua: porkkakakkua. Olinhan tätä ehtinyt jo tovin jos toisenkin odotella, ja kyllähän siitä vaan niin hyvää tuli kun ajatuksissa oli! :-) Tämä täytyy ehdottomasti uusia, viimeistään lomalla leivon uuden satsin, ja jos siitä sitten vaikka laittaisi myös pakkaseen! 

Leivoin hiukan pienempään vuokaan kakun, ja taikinaa kun jäi yli hyvin niin loput leivoin sitten muffinseiksi, jotka tekeekin meillä hyvin kauppansa! Käteviä ottaa myös mukaan. 




Joskus on mukava muokata vanhaa reseptiä, ja tähän kertaan teinkin pienen kokeilun, joka osoittautui ihan vallan mainoksi viimeisen päälle! 

Kuorrutteeseen nimittäin käytin Valion appelsiini tuorejuustoa sekä kermaa. Päälle sitten tietysti pähkinärouhetta. Mutta, tuo appelsiini tuorejuusto oli kyllä varsin oiva vaihtoehto, ja toi todella hyvän säväyksen tähän leipomukseen! :-) Suosittelen kokeilemaan! 


Maukasta päivää!

8 kommenttia:

  1. Ihanat leipomukset olet tehnyt! Porkkanakakku on niin hyvää :) Juuri tässä yksi päivä käytiin pikkuneidin kanssa kahvilassa samaista herkkua maistelemassa.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jenna! <3

      Porkkanakakku on suurta herkkua :-) Täytyy nyt pian alkavan loman kunniaksi laittaa leipoen :-) Taitaa mennä jälleen kyllä suurin osa muffinseiksi, kun löysin ihastuttavia vuokia :-)

      Kuulostaa hyvälle, kahvilla on niin mukava käydä välillä :-)

      Kiitos Jenna, ja iloista uutta viikkoa! <3

      Poista
  2. Voi mitä herkkua <3 Porkkanakakkua tulee tosiaan tehtyä aivan liian harvoin. Kiitos vinkistä, tuo appelsiinituorejuusto kuulostaa todella onnistuneelta jutulta. Tsemppiä pitkään työpäivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on herkkua isolla hoolla :-)

      Se on totta, liian harvoin tulee tehtyä, mutta nyt otan niskasta kiinni ja loman kunniaksi leivon uuden satsin :-)

      Tuo juusto oli todella oiva tähän :-)

      Kiitos, mukavasti pitkät päivät meni, ja tänään on saanut vapailla! <3

      Poista
  3. Porkkanakakku on niin parasta <3

    VastaaPoista
  4. Yummyyyy :) Näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...