sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kukkia seinälle


Mukavaa sunnuntai huomenta kaikille! <3 

Tammikuu vetelee jo viimeisiään. Jos ulos on katsominen, niin ei ensimmäisenä tule tammikuu mieleen, koska ruoho pilkottaa siellä sun täällä. Eivätkä pakkasetkaan pauku, kuten tammikuussa voisi hyvinkin olla. Lähinnä tulee mieleen maaliskuun loppu, jolloin jo alkaa toivoa viimeisten lumien lähtöä pois. 
Täällä kuitenkin edelleen odotetaan, että kunnon talvi ehtisi tulla. Olisi niin ihana, kun kunnon hanget peittäisi maan ja lumi narskuisi jalkojen alla! Ehkä se vielä tulee?! 

Tulppaanit, jotka ovatkin iso lupaus keväästä ovat ilahduttaneet kotona jo useammalla eri värisellä kimpulla. Eniten ehkä juuri tykkäänkin sellaisesta kevät-talvisesta yhdistelmästä, siinä on vaan jotakin todella mieleistä. 

Makuuhuoneeseen sensijaan kotiutui iki ihania kukkia seinälle piristämään tulevaa kevättä. Lupaus keväästä tämäkin ehdottomasti. 
Makuuhuoneen seinältä lähti alkuvuodesta pois kaikki naulakko // kehys viritelmät, ja silmä kaipasi jotakin yksinkertaisempaa tilalle. 
Tähän tarkoitukseen täydelliset olivatkin nämä Umbran valkoiset seinäkukat :-) Joka aamu kun silmät saa auki, tämä kukkaseinä on ensimmäinen mitä näkee. Ei hassumpaa! 

Pienen pienen muutoksen vielä lähipäivinä teen, ja pieni tuunaus on aina paikallaan myös tässä kohdassa. 

Nyt aamupalalle, ja iltavuoro odottaa töissä! P.S. Kannattaa muuten kurkkia mitä muuta mukavaa Ihanaiset verkkokaupasta löytyy. Lähiaikoina luvassa mukava ylläty teille lukijat! :-) 

8 kommenttia:

 1. Hih, juuri kirjoitin omaan blogiin, kuinka toivoisin säiden jatkuvan ja kevään jo alkavan. :D Mutta veikkaan, että oikeassa olet ja kunnon talvi tulee vielä, siinä tapauksessa mitä nopeammin sen parempi, kunnon talvi maaliskuussa, kun jo odotellaan kevättä on niin masentava. :D

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma! :-) Kyllä se kevät on ihanaa aikaa, mutta vielä nyt kun on lumen aika niin sitä voisi olla :-) Mutta pian se kääntyy, että toivoo sen sulavan :-)

   Kiitos Jenni, ja iloista uutta viikkoa! <3

   Poista
 2. Voi, miten upeat kukat <3 Ihanat tuolla seinällä <3 On kyllä niin ankea keli juuri nyt. Ennemmin minäkin ottaisin kunnon talven valkoisine hankineen kuin tätä harmaata loskaa ja liukkautta. Kevät olisi tottakai enemmän kuin tervetullut, mutta kun sen tietää ettei se vielä ole kevään aika kuitenkaan niin talvi saisi olla talvi. Suloista sunnuntaita iltavuorosta huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! :-) <3 Mukavaa vaihtelua, ja tuntuu niin raikkaammalta nyt koko tila :-)

   Nyt kyllä oli viikonloppuna todella harmaata ja ankeaa. Nyt saatu lisää lunta, mutta hyvää vauhtia tämäkin sulaa jos ei pakastu. Nyyh.

   Kiitos paljon, ja uuden viikon iloa! <3

   Poista
 3. Oih, nää on ihanat. Voisin miettiä tällaisia minin huoneeseen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) <3 Tykästyin kanssa, ihastuttavat! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...