perjantai 30. kesäkuuta 2017

Juhannuksen taikaa





Takana on jälleen yksi sydämiin talletettu ystävyyden ihana juhannus, keskikesän juhla! <3

Perjantai aamusta lähdimme matkaan ystäviemme luokse keskisuomeen, kissaneidit myös mukanamme. Ilma vaikutti aavistuksen kylmältä, ja harmaalta koko ajomatkan mutta ajatukset olivat lämpimät tulevissa yhteisissä päivissä. 

Perille päästyämme meitä odottikin mitä ihanin herkkupöytä, ja lasit kuohuvaa juhannuksen kunniaksi. Kyllä tässä vaiheessa sydämen valtasi entisestään lämpimämpi tunne. Kuinka ihana olikaan matkata maaseudun rauhaan tärkeiden luokse! 







Aattoilta oli todella kaunis, ja aurinko tuli myös esille harmaan päivän jälkeen. Liiaksi ei tarvinnut myöskään pukeutua, lempeä kesäilta. Hyttysetkään eivät liioin kiusanneet. Ulkona oli mukava nauttia tästä hetkestä, ja illan tietysti kruunasi kunnon juhannus sauna pitkän kaavan kautta. 

Iltaan sisältyi herkuttelua, ja juttelua myöhälle asti. Naurua riitti niin, että eiköhän sitä joitakin vuosia taas lisää saatu! Kiitos ihanat E ja J! <3







Juhannuspäivän yksi kohokohta oli eri hauska pyörälenkki koko porukalla hiukan retro meiningillä. Ja liittyihän tähän pyörälenkkiin yksi ihan huikea vierailu! Nähtiimpä nimittäin kyllä i s o i n kissa jonka silmäni ovat nähneet! Kissalla oli painoa lähes 12kg, joten ihan pikkuisesta kissasta ei siis ollut kysymys! Kissa oli aivan huippu tapaus, ja arvatenkin kissakuume kasvoi ja kasvoi... ;) 

Tällä viikolla olen useampaan otteeseen muistellut ihania hetkiä, ja onneksi ne on talletettu syvälle sydämeen ja tottahan toki myös kuviin. 

Kotimatkalle lähtiessä sain käsiini aivan huikean kauniin kukkakimpun, jonka sain kiikuttaa äidilleni! <3 Kimppu on ystäväni käsialaa, ja on kyllä mitä kaunein! 

8 kommenttia:

  1. Kauniit muistot eivät koskaan kuole... Kiitos myös mukaville vietaille💓

    VastaaPoista
  2. Ihanat juhannus tunnelmat ja muistot siellä 💗 Kauniit kesäiset maisemat ja kuvat. Ei voi uskoa että huomenna on jo heinäkuu. Kaunista kesäkuun viimeistä 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä päivistä on kyllä niin ihanat muistot! <3

      Kiitos paljon Janina! <3 Kyllä on jälleen aika mennyt, jo yli puolet vuodesta! HUI!

      Ihanaa heinäkuun alkua! <3

      Poista
  3. Ihana juhannus teillä ollut!

    VastaaPoista
  4. Ihania juhannusmuistoja ja niin kauniita kesäkuvia!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...