sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Minilomalla LångvikissaIloista sunnuntai huomenta! :) 

Tänään lähdetään muutaman viikon taakse kesälomalle, ja minilomalle Långvikin kylpylään Kirkkonummelle. 

Paikka oli meille entuudestaan tuttu, ja hyvät muistot hotellista onkin jo muutaman vuoden takaa. Joten tälle minilomalle lähdettiin erityisen iloisella mielellä. 
Kesäloman alkuun oli muutenkin suunniteltu paljon ohjelmaa, jotta kunnon lomatunnelma saatiin :) Tämä kylpyläloma oli yksi iso odotus! 


Meille oli varattuna tilavan kokoinen sviitti, jossa oli myös oma sauna sekä poreamme. Ikkunat olivat järvelle päin, joten mikäpä siinä katsellessa kaunista kesäistä luontoa. Jos lomatunnelmaa ei vielä mennessä ollut, niin paikanpäälle päästyä varmasti oli! :) 

Aika pian kun pääsimme perille, lähdimme kylpylän puolelle rentoutumaan. Nautin suuresti kun pääsin pitkästä aikaa uimaan, ja tämän jälkeen rentoutumaan poreisiin sekä mitä ihanimpiin saunoihin, mm. infrapunasauna on mitä miellyttävin kokemus! Sinne voisi vaikka torkahtaa! Långvikin kylpylä on todella tyylikäs, ja hiljattain remontoitu. 

Kylpylässä rentoutumisen jälkeen masu alkoi kurnia, ja oli aika mennä illalliselle. Ravintola on oikein tyylikäs, palvelu nopeaa ja ystävällistä. Tuossa kolmessa sanassa on mielestämme erittäin hyvin kiteytetty kaikki oleellinen. Kuvat varmasti kertovat enemmän myös kun sata sanaa, ruoka todellakin maistui ja ainoa harmi oli että jälkkärille ei ollut tilaa! ;) 

Iltaa kohden sateet väistyi, ja päästiin kuin päästiinkin kävelemään ihana rantalenkki joka hotellin ympäri kulkee. Aurinko alkoi laskea, ja ilmassa tuoksui kesä. Lomatunnelma oli taattu! 

Hotellihuoneeseen päästyämme olikin aika laittaa vielä sauna päälle, ja mennä vielä hetkeksi poreammeeseen rentoutumaan ennen nukkumaan menoa. 

Silmät sai sulkea hymy huulilla, onnistunut päivä! 

Hotelli aamiainen ei varmasti suurempia sanoja kaipaa, mutta vielä kun sen pääsee nauttimaan mitä hurmaavimmista tarjoilupöydistä niin menee tämäkin tyttö sanattomaksi! :) Täytyy kyllä rehellisesti sanoa, että tämä oli niin omaan makuun katettu, että saa ihan 10 + pistettä! Eihän sieltä olisi raaskinut lähteä edes pois... 

Runsaan aamiaisen jälkeen oli mukava hetki levähtää, ja suunnata vielä aamu-uinnille, ja muru meni myös kuntosalille. Päivä oli siis aloitettu todella reippaasti kaikinpuolin. 

Laukkuja pakatessa ajattelimme, että kuinka tämä(kin) hetki hujahti aivan liian nopeasti. Täällä olisi todella viihtynyt pidempäänkin, ja seuraavaa kertaa ollaankin jo mietitty. 
Jos mielessä on suunnata minilomalle, niin kannattaa ehdottomasti kurkata Långvikin loistava kesätarjous tästä! Tarjous on voimassa aina 6.8 asti! :) 


Kaunis kiitos Långvikille ihanasta ja rentouttavasta lomasta! 


5 kommenttia:

 1. Varmasti upea miniloma teillä! Kyllä noissa puitteissa lomailisi mielellään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä paikkana mitä ihanin! :) Niin ilo mennä kun tietää että pääsee kunnolla rentoutumaan! :)

   Poista
 2. Ah, mä olen niin pitkän aikaa halunnut käydä Långvikissa ja oishan sinne joku kerta päästävä!! Näyttää niin upealta paikalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin viehättävä paikka! <3 Aivan ihanan matkan päässä pääsee niin rentoutumaan! <3

   Poista
 3. Eikös Långvik ole meren eikä järven rannalla?

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...