tiistai 15. elokuuta 2017

Sneak peekMuutostyöt ovat nyt korkattu käyntiin syksyn osalta kotona. Lauantaina tv-taso myytiin pois, ja sunnuntaina oli tiedossa reissu IKEA:an, josta kotiin tuomisena oli uusi tv-taso. 

Vaikka vasta reippaan päivän verran on tullut katseltua uutta tasoa, niin täytyy sanoa että olen ihan myyty! Tämä ensimmäinen muutos oli jo niin valtava, ja nyt voisin todeta, että kumpa olisi tajunnut aikaisemmin...

Vanha tv-taso oli todella rakas, ja olihan se hartaudella odotettu ja kaikenlisäksi itse tehty. Pääset kurkkaamaan sitä esim. tästä. Onneksi se pääsi kuitenkin hyvään uuteen kotiin, joka mieltä kovasti lämmittikin! :) 

Mutta kuten tässä kirjoittelin, niin nyt on tullut jotenkin tunne, että koti on "liian täynnä", ja ympärille katsoessa huomattu, että monet huonekalut ovat aika suuria neliöihin nähden. Tv-tasokin oli siis auttamattomasti aivan liian suuri, joten nyt taso on vaihtunut tähän kotiin paljon parempaan ratkaisuun. 

Varsinainen lumipalloilmiö tästä on tulossa, kuten kirjoittelinkin, yksi asia johtaa toiseen. Huonekalujakin tarvitsee pyöräyttää ympäri muutosten ohessa, joten pitkin tulevaa syksyä muutoksia tulee näkymään, ja toivottavasti jossain vaiheessa tulee valmistakin ;) 
8 kommenttia:

 1. Mukava sitten nähdä, miltä valmiina näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä jään odottelemaan lopullista muutosta TV-tasonne suhteen sekä muiden muutosten suhteen.
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :) Hiljalleen valmistuu, sisustuskuume on nyt korkealla! :)

   Kiitos, ja mukavaa uutta viikkoa! :)

   Poista
 3. Kivoja muutoksia siellä siis :) Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, innolla muutoksia tehdäänkin! :)

   Mukavaa uutta viikkoa! :)

   Poista
 4. Nonni. Siellä tapahtuu ja kärpänen tuli kylään :))

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...