torstai 16. marraskuuta 2017

Pieniä asioitaJälleen kerran on todistettu, että kuinka pienillä asioilla voi olla suuri merkitys. 

Ostimme taannoin gluteenitonta pizzapohja ainesta kaupasta, jossa harvemmin tulee käytyä. Tuote kuitenkin osoittautui aivan loistavaksi, ja seuraavalla kauppareissulla olikin tarkoitus ottaa seuraavaa kertaa varten jo varalle ko. tuote. Mutta, kaupassa jossa yleensä asioimme ei ollutkaan tätä tuotetta. 
Asia jäi kuitenkin aavistuksen harmittamaan, ja mieleeni. Päätin, että laitampa sähköpostia ja pyydän kohteliaasti, jos suinkin olisi mahdollista, että kauppa jossa eniten käymme voisi ottaa tämän tuotteen valikoimiinsa. 

Ei kulunut edes tuntia, kun sähköpostiini kilahti vastaus, jossa kerrottiin että tuotetta on nyt tilattu ja viikonloppuna jo on ostettavissa! Sähköposti oli muutenkin kovin ystävällisesti kirjoitettu, joten tästä loistavasta asiakaspalvelusta ei voi antaa kun 10 pistettä ja papukaija merkin! 

Kirjoitin suuret kiitokseni vielä tälle ystävälliselle asiakaspalvelijalle, koska hän sai hymyn huulille ja todella hyvän mielen itselleni. Todella loistavaa palvelua! 
Tekojen ei todellakaan tarvitse olla suuria, kun ne voivat merkitä suuremmin kun osaa ajatellakaan. Tälläiset pienet piristykset tekevät arjesta kaunista, ja kuinka onkaan ilo saada hymy huulille ja tartuttaa hymyä taas eteenpäin :) 

Onko sinulle tällä viikolla tapahtunut jotain mukavaa? :) 


P.S. Kuvathan eivät liity nyt mitenkään postauksen aiheeseen, mutta <3 välittäköön tätä hyvää tunnelmaa! 2 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Ja just näin niillä pienillä jutuilla on kyllä paljon merkitystä. Ja nam, arvaa tekeekö nyt noita lakuja mieli ;). Onneksi karkkilakko päättyy taas joulukuun alussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini, ihana kuulla! :)

   Kyllä se näin on, suuria ei tarvitse kurkottaa, pienistä ne lähtee :) Ja monesti ne pienet asiat ilahduttavat kaikista eniten arkea, ja myös juhlaa :)

   Sitten kun lakko päättyy niin maistat näitä hyviä joulun makuisia lakuja! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...