maanantai 26. helmikuuta 2018

Raikkautta





Viime postauksessa oltiin jo hiukan keväisissä tunnelmissa, ja auringon innoittamana ajattelin jatkaa samalla linjalla tänäänkin. 

Kirjoittelin samaisessa postauksessa, että kotiutin hiljattain pitkään mielessä olleen viherkasvi haaveen, nimittäin sitruspuun ( Kumquat ). 

Täytyy kuitenkin sanoa, että ensiksi koetin sitkeästi etsiä ruukussa olevaa Eucalyptystä, jota ennen joulua ihailin kaupassa mutta jätin silloin sinne, ja nyt tietysti oli vain eioota saatavilla vaikka kyselin ja etsin. Joten otin sitten tämän kakkoskortin esiin, koska olkkarin nurkka kaipasi kipeästi kasvia. 

Pakkanen paukkui aika mukavasti kun Plantagenista tämä mukaan lähti, ja ajattelin että kuinkahan kasville jo matkalla mahtaa käydä. Myyjä onneksi auttoi pakkaamaan todella hyvin, ja ainakin vielä puu voi oikein hyvin ja suurin osa hedelmistäkin on pysynyt puussa! Nämä on itseasiassa ihan syötäviä, ja ollaampa näitä maistettukin! Aika jännä maku, en oikein osaa sanoa kummalle puolelle vaaka kallistuu. Mutta, kasvin pirteyden vuoksi tämän hankinkin joten se riittää että on iloa silmälle! 

Helmikuu vetelee viimeisiä päiviään, ja pian käännetään jo vuoden kolmas kuukausi esille! Ja hei, sehän on oikeasti ensimmäinen virallinen kevätkuukausi! Tämä aika vuodesta ( keväässä ) on itselle juuri se lemppari aika. Mutta eihän se silti sitä syksyn ihanuutta voita... ;) 

AURINKOISTA PAKKASPÄIVÄÄ KAIKILLE! 


13 kommenttia:

  1. Ihanan pirteitä kuvia ja onpa todella paljon hedelmiä teidän sitruspuussa! Musta tuntuu, että oma sitruunapuu vetelee (jälleen) viimeisiään, mutta piristyi kyllä suihkussa, joten ehkä laitan sen taas kesäksi ulos ja näyttää muulta kuin rangalta. :)
    Kivaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3

      Hedelmiä on tosiaan aivan kiitettävästi, ja yllättävän vähän on pudonnut! Lehtiä kyllä on pudonnut sitäkin enemmän. Mietin juuri, että onko kuitenkin liian vetoisalla paikalla. Niin ihana kun tuolla nurkassa onkin.

      Toivottavasti saat teidän sitruunapuun elpymään vielä, se on kyllä ollut myös niin pirtsakan näköinen! :) Ja voi kuinka upea se olisikaan terassillanne! :)

      Kiitos ja iloista päivää! <3

      Poista
  2. Ihanan pirteitä ja raikkaita kuvia, keväisiä 😍

    VastaaPoista
  3. Pirteän ja keväisen oloinen kasvi.

    VastaaPoista
  4. Tuo kyllä mukavasti pirteyttä! Ihanista päivistä on saanutkin koko viime viikon nauttia, niitä lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, tuo oli ihan huippu juttu tälle keväälle! :)

      Kyllä vaan, niin keväinen olo tulee vaikka pakkanen on paukkunut! :)

      Poista
  5. Oi, miten pirteä kasvi. Tänä keväänä olen itsekin ostanut muutaman viherkasvin, mutta en näin pirteää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi mieluisa, toivottavasti nyt pysyy elossa! :)

      Viherkasvit on kyllä niin huippuja! :)

      Poista
  6. U p e i t a kuvia <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...