keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Aikataulu kesässä

Keskiviikko huomenet juhannusviikolle!

Keskikesän juhla on ihan pian käsillä, ja vaikka juuri tuntui että kalenteri käännettiin oikeasti kesän puolelle, niin tämä ensimmäinen kesäkuukausi alkaa olemaan paremmalla puolella. 

Blogi on myös siirtynyt hiukan kesämoodin puolelle, mutta kyllä tänne joka viikko tullaan erilaisten kesäisten, ja ei niin kesäistenkään juttujen kera. 

Täällä on alkanut jo hiljalleen mieliin tulla loman odotus, ja kuukauden päivät siihen olisi suurinpiirtein aikaa vielä. Suunnitelmia mietitään, mutta kuten aikaisempinakin kesinä, aikataulua ei laiteta missään tapauksessa kireäksi, jotta loma on oikeasti loma. 
Sitten saadaankin jo myös nauttia niistä upeista elokuun illoista, ja onhan tuo elokuu varmasti kesäkuukausista itselle se mieluisin. 

Viime päiviin on mahtunut monenlaisia asioita, ja sitähän se elämä on. Niin ylä, että alamäkeä. Itselle on jälleen ollut hyvä muistutus, että juuri tässä hetkessä on hyvä olla  <3


Näissä vaaleanpunaisissa tunnelmissa toivottelen mukavaa keskiviikkoa! <3

* Pellavapyyhe saatu bloginäkyvyyttä vastaan.
 ( Balmuir )6 kommenttia:

 1. Täällä on myös ollut iloa ja surua.Vaikeita asioita työstää,ja tämä kesä varmasti jää niistä mieleen.Minulla on myös Balmuirin keittiöliina.Tuo on kyllä kauniin värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin samanlaisilta ajatuksilta kuulostaa siellä, kuin mitä itse käsittelen. Nautitaan jokaisesta hyvästä hetkestä, niitäkin mahtuu päiviin 💕

   Voimia sinne kovasti!

   Poista
 2. Tsemppiä sinne! <3 Toivotaan, että kesään mahtuu enemmän niitä mukavia asioita tästä eteenpäin! <3 ihanan värinen pyyhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Jenni tsempeistä, ne on otettu talteen ❤

   Poista
 3. Ihanan värinen pyyhe <3 Täälläkin pyörii useampi asia mielessä, niin ilossa kuin surussakin, mutta sitähän se elämä välillä on. Itsekkin odottaa kovin elokuuta, jonne jo vähän valmisteluja tehty. Tästä kesästä tulee kyllä muistorikas. :) Hyvää Juhannusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tämä elämä on, ja suurimmaksi osaksi. Jokaisesta hyvästä ja onnellisesta hetkestä nauttia kuitenkin ❤

   Kiitos ja sunnuntain iloa 🍓💕

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...