maanantai 23. heinäkuuta 2018

Välimaastossa



Täällä eletään selvästi jo jonkinlaisessa välimaastossa. Nimittäin kesän ja syksyn suhteen. 

Mikä ei sinänsä mikään yllätys ole, koska s y k s y on niin rakas vuodenaika itselle ( ylläri ylläri! ), ja viime viikon helteet saivat kyllä niin puhaltelemaan kuumuudesta! 

Kirjoittelin viime viikolla, että kauppoihin on alkanut hiljalleen tulemaan niin sisustuksen kun pukeutumisenkin puolelle syysjuttuja, ja en tokikaan tätä pahaksi laita. Kurkkasin myös muutamia lemppari nettikauppoja, mutta niissä ei vielä niin syksy vahvasti näkynyt. 

Löysin kuitenkin tunnelmallisia kuvia tähän loppukesään Esprit sivustolta, jotka mukavasti kantavat jo vähän mökkitunnelmiinkin, jota kovasti odotamme jo! 

Elokuu alkaa olla jo lähellä, ja ovathan ne elokuun illat jotakin ihania kesässä! Voi kuinka odotankaan, että pääsee laittamaan kynttilöitä palamaan ja illat alkavat hämärtyä! 

Nautitaan tästä loppukesästä! :)

P.S. Täällä on myös hiljalleen päivitetty vaatekaappia syksyn varalle, ja kuinka maltankaan odottaa että pääsee niitä käyttämään! :) Ehkä Raidallinen mekko Esprit:iltä voisi sopia kaappiin vielä!

Kuvat: Esprit

6 kommenttia:

  1. Ihana tuo harmaa pilkullinen peite <3 Mukavaa lomaviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olik kyllä tosi nätti, ihastuin siihen ja pääsin ja syys ajatuksiin ;) <3

      Kiitos hurjasti ja iloista sunnuntaita! <3

      Poista
  2. Viikonloppuna kuopus kysyi, että onko jo syksy kun lehdet putoaa. No, kuivuus taitaa lehtiä nyt pudotella. Eilen kun saavuimme saaristosta kotiin oli todella viileää, kuin syksyisin. Eli, vaikka nyt lämpimistä nautimmekin, kyllä se syksy sieltä tulee ihanine väreineen.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys lapselta! Kyllähän tämä kuivuus tosissaan pudottaa lehtiä, ja muutamia aivan keltaisia koivuja olen nähnyt myös kuivuuden vuoksi. Niitä katsoessa tottavie näyttää ihan syksyltä!

      Kiitos Kaisa ja iloista sunnuntaita! <3

      Poista
  3. Syksy on tosiaan pian täällä! Mä en kestääää. Tai siis on ollut aivan ihana kesä, joten ei voi valittaa! Iltalehdessä oli tänään, että on vielä tulossa joku 10 pvän +30 asteen helle 😅😅😎😎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin samaa ennustetta olen hyvin kauhulla katsonut. Toivoisin niin suuresti viilenevää. Jotenkin ei vaan jaksa näin pitkää kuumuutta yhtään :/ Eikä migreenikolle muutenkaan hyvästä.

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...