perjantai 19. lokakuuta 2018

Makuuhuoneen syksyä



Viime viikolla yksi ilta tullessani iltavuorosta nappasin muutaman oksan ihania väriä vaihtaneita lehtiä maljakkoon. Tämä on myös yksi joka vuotinen perinne. Niin paljon kun syksystä pidän, niin tätä ihanaa ruskan tunnelmaa kaipaan myös sisälle. 

Onneksi nappasin, nimittäin nuo perinteiset oksat joita tykkään ottaa ovat nyt jo liki lehdettömiä! Kuinka nopeaa tuo onkaan loppujen lopuksi kun lehdet ovat puissa ja pensaissa kauneimmillaan. 

Oksat ehtivät olla niin makuuhuoneessa kun ilahduttivat myös keittiönpöydällä. Upea piristys! 




Mitä tulee makuuhuoneen tekstiileihin, ajatuksissani on tapahtunut iso muutos! Voin sanoa, että olen lapsesta asti pitänyt todella värikkäistä, ja kuviollisista lakanoista. Olen todella nauttinut, että illalla pääsee nukkumaan pirteisiin lakanoihin. Niissä on vaan ollut se juttu. 

Tämä oli ehkä yksi syy siihen, miksi aikanaan jarruttelin pellavalakanoiden kanssa, koska yksivärisyys mietitytti kovasti itseä. Annoin kuitenkin mahdollisuuden aivan ihanille Familon:in pellaville, ja pian huomasin niistä tulleen ihan lempparit. 

Huomasin myös, että kuinka aina harmitti laittaa pellavat pesuun, ja kaivaa niitä värikkäitä lakanoita siksi aikaa että pellavat kuivuvat. 




Nyt olenkin intoa piukeena kun kaapista löytyy vaihtoversio pellaville! 

Nämä greigen väriset percale pussilakanat ovat todella kova kilpailija pellaville! Täytyy jopa myöntää, että nämä saattaa pienesti kiilata jopa pellavien ohitse. Se pehmeys... 

Percale pussilakanat ovat laadukasta perkaalipuuvillaa, joka tuo makuuhuoneeseen ylellisyyttä ja ripauksen hotellimaisuutta. Perkaalipuuvilla on erityisen pehmeää, ja täten ihoa vasten super ihanan tuntuista. Näissä lakanoissa ei ole tingitty mistään! 

Familonilta löydät nämä lakanat viidessä eri värissä, viininpunainen, vaaleansininen, valkoinen, harmaa, sekä tämä greige. 

Oletko sinä kokeillut perkaali lakanoita? Mitä mieltä olet? 


Näissä pehmeissä tunnelmissa toivottelen nyt kaikille mukavaa viikonlopun aloitusta! <3


8 kommenttia:

  1. Ihana, rauhaisa tunnelma makuuhuoneessanne <3 Upeat lakanat. Täälläkin täytyisi uusia vähän lakanoita ja mielessä on yksiväriset sillä kaikki nykyiset ovat kuviollisia. Iloista viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Janina sanoistasi! <3

      Tuo kuulostaa todella tutulta. Ennen en tosiaan halunnutkaan muita kun kirjavia ja värikkäitä. Nyt puolestaan nämä yksiväriset tuntuvat siltä oikealta :)

      Ihanaa päivää! <3

      Poista
  2. Ihana tunnelma teidän makuuhuoneessa. Itse olen yksiväristen lakanoiden kannattaja ja pellavissa täällä nukutaan. :)
    Ihanan syksyistä alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa oikein ihanalta! :) Ja voin nykyään hyvin ymmärtää mieltymyksen yksivärisiin lakanoihin! :)

      Kiitos ihanasta kommentista ja iloista päivää! <3

      Poista
  3. Samoihin lakanoihin ihastuneena voin vain kehua puuvillaperkaalia - ja Familonia!😍

    VastaaPoista
  4. Oi, onpa teillä upea makuuhuone. Ihanan rouhea ja samalla raikas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos paljon! <3 Kauniisti kirjoitit! <3

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...