maanantai 17. joulukuuta 2018

# 17 Piparin tuoksua



Joulukuun seitsemästoista päivä, viikko jouluun. 

Tänään kalenterissa tuoksuu piparit. Ensimmäinen pipari satsi täällä valmistui jo marraskuun alkupuolella kun jouluiset ajatukset alkoivat vallata mielen. 

Ostin valmiin gluteenittoman pipari taikinan kaupasta, olisiko ollut Moilasen?! Pienellä jännityksellä aloin leipomaan, mutta kaikeksi yllätykseksi taikina oli todella helppoa käsitellä, jopa helpompaa kun tavallinen! Mitään muuta vikaa ei ollut, kuin että taikina loppui kesken! :D




Tein lähinnä pieniä sydämiä, ja sitten kokeilin ensi kertaa piparitikkareita, jotka syntyivät tutulla ja aivan meille rakkaimmalla muotilla, jonka mies on lapsena itse tehnyt <3 

Erilaisia pipariohjeita ja vinkkejä on ollut somessa paljon, ja nyt vielä kovasti haluttaisi leipoa uusi erä pipareita. Pakkasessa odottelisi toinen taikina, joten kyllä joku päivä laitan "tehtaan" pystyyn. 




Itse kaipaan piparien päälle useimmiten koristetta, mutta tähän hätään en ollut vielä ehtinyt ostamaan. Koristelinkin nuo pienet sydämet kanelilla ja sokerilla joka oli myös oikein oiva lisä, ja tulipahan niistä ihan kivan näköisiäkin :) 

Joko siellä on ollut piparitalkoot? :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...