maanantai 18. maaliskuuta 2019

Liian pitkään mietinnässä



Heipat pitkästä pitkästä aikaa! 

Blogikin jäi talvilomalle samaan aikaan kun itse lomailimme. Täytyy kyllä myöntää, että tarkoitus oli tulla päivittelemään blogia jossakin välissä, mutta niin vaan ne lomapäivät sujuu ( liian ) nopeaa ja kaikkeen ei vaan aika sitten lopulta riittänyt. 

Nyt kuitenkin hiljalleen aletaan palaamaan arkeen kiinni, ja tämän päivän jälkeen sitten on talviloma ohitse, ja arki alkaa :) 




Instan puolella onkin näkynyt useammassakin kuvassa uudet ja ihanat pyöreät maljakot. Maljakot jota ehdin hyvin hyvin pitkään ihailla kuvissa, ja verkkokaupoissakin mutta aina jätin kuitenkin klikkaamatta ostoskoriin. 

Muutama viikko sitten kun käytössäni oli alennuskoodi, niin päätin että nyt jos koska on aika tilata näitä ihania Cooee Design maljakoita kotiin. Siinä vaiheessa olin jo varma, että näistä varmasti tulisi suosikkeja, mutta en arvannutkaan kuinka ihania ne sitten ihan aikuisten oikeasti ovatkaan! Enemmän kun suosikkeja! 
Pienen hetken tosin ehdin miettiä ison maljakon kohdalla, että saisiko siihen kivoja kimppuja, koska suuaukko on sen verran pieni, mutta mitä vielä, tämä on osottautunut tosi hyväksi ( lue: loistavaksi ) vaihtoehdoksi! Kuinka kivasti ja rennosti siihen saakaan laitettua kukkia! 

Värien kanssa sainkin yllättäen miettiä hetken jos toisenkin, koska niin moni väri houkutteli. Olenhan kuitenkin aika paljonkin vuodenaikojen mukaan sisustaja. Päädyin lopulta kuitenkin sekä pienen että ison maljakon kohdalla turvalliseen valkoiseen. 




Maljakoissa onkin näkynyt jo tässä pienessä ajassa jos sun mitä kukkia, mutta suosikkeja juuri tällä hetkellä ovat ihanat jaloleinikit. Niiden kanssa jotakin vihreää tai harsoa, niin oi ja voi, se on siinä :) 

Nykyään kukkia tulee ostettua enemmän ja enemmän kukkakaupasta, ja tätä asiaa mielelläni suosinkin. Kukat ovat yleensä laadukkaampia, ja itselle tulee hyvä mieli kun kannattaa pienyrittäjyyttä. 

Tuleeko sinun ostettua kukkakaupasta kukkia, vai ruokaostosten yhteydessä kaupasta? 



Iloista uutta maaliskuista viikkoa kaikille! 




16 kommenttia:

  1. Mä olen se, joka ostaa kukat marketista jos on ostaakseen. Ostan aika harvoin, onnistun yleensä tappamaan ne kaikki niin nopasti. Leikkokukat taas jäävät liiankin helposti siihen maljakkoon vaikka ne pitäisi huolehtia siinäkin. Pitäisi kukkakaupan puoleen varmasti kääntyä, saisi vähän erilaisia ja jos niistä hulehtisikin sitten paremmin kun olisi erikseen haettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuulostaa kovin tutulta itsellekin kun mietin muutaman vuoden taaksepäin. En pärjännyt yhtään silloin kukkien kanssa, ja tuntuu että kaikki heti lupsahti kun kotiin ne sain.

      Itse olen huomannut eron ( ei toki aina ), mutta useimmin kuitenkin kukkakaupasta ostettujen kukkien kohdalla, joten suosittelen kyllä lämpöisesti :)

      Poista
  2. Kauniit maljakot. Itse ostan leikkokukkia kukkakaupasta ja sekä kauppa reissulta. Kukkakaupan leikkokukat säilyvät pitempään, kuin Prismasta ostetut ruusut. Mukavaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Tuo on kyllä totta. Ihan sata prosenttisesti ei voi yleistää, mutta suurimmaksi osaksi kukkakaupan kukat ovat laadukkaampia ja kestävämpiä :)

      Iloista alkavaa viikonloppua! :)

      Poista
  3. Nuo maljakot on niin kauniita. Olen useamman kerran katsonut Designkolmiossa, mutta vielä ei ole tarttunut mukaan. Tosin nyt uudistuvaan TV-huoneeseen maljakko sopisi paremmin kuin hyvin. :)
    Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! :) Siellä on siis selvästi sama tilanne kun täällä oli. Mietintä vaihe, joka täällä myös kesti ja kesti :D Hih. Mutta voin kyllä lämmöllä suositella, niin ihanat ovat! :)

      Kiitos Kaisa, ja iloa viikonloppuun! <3

      Poista
  4. Maljakot ovat tyylillisesti ja värillisesti juuri teidän tyyliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Jenna, tältä tultuu itsekin kovasti! :)

      Poista
  5. Aivan ihanat maljakot ja niin kauniit kukkaset niissä!

    VastaaPoista
  6. Onpa ihanat maljakot! Mielellään ostan kukat kukkakaupasta, juuri maintisemistasi syistä, mutta välillä on helpompi napata kimppu mukaan markettireissun yhteydesä.
    Iloista viikonlopun jatkoa ja kauniita kevätpäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Tässä tapauksessa oli ehdottomasti niin, että vaikka asiaa venytin niin hyvää kannatti odottaa :)

      Samoja ajatuksia siis siellä :) Mukava kuulla, tosi kiva että jätit kommenttia! <3

      Iloisia ja aurinkoisia kevään hetkiä myös sinulle! <3

      Poista
  7. On kyllä hienot maljakot ja kukat <3 Minulla oli niistä se kaikista pienin koko mutta pistin sen syksyllä kirpparille myyntiin kun en koskaan oikein käyttänyt sitä. Monesti olen tuota isompaa harkinnut. Itse ostan myös useimmiten kukkakaupasta kukat, mutta katson kyllä yleensä markettien valikoimankin koska välillä sieltä tekee todellisia löytöjä. Jouluna löysin kauneimmat (ja edullisimmat) amaryllikset marketista.
    Iloa kevääseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos paljon! <3

      Ilman muuta kiertoon, jos ei ole käyttöä :) Näin se kannattaa ehdottomasti :) Itse olen näihin niin ihastunut, kun kukat saa niin "helposti" tuohon näyttävästi :)

      Kyllä vaan, välillä tekee todella yllättäviä löytöjä marketti kukista. Viime keväänä muistan ihan mielettömät leikkohortensiat, jotka kesti ja kesti ja olivat kyllä niin muhkeat ja kauniit! :)

      Iloisia hetkiä Janina viikonloppuun! <3

      Poista
  8. Kauniit maljakot <3 Ja arvaa vaan, olenko niitä itsekkin jo varmaan pari vuotta ostanut...vielä en ole saanut tilattua niitä. Usein ostan kukat kukkakaupasta, mutta välillä on napannut myös marketista tai lähikaupasta kukat kotiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      No niin, meitähän on sitten monia jotka näitä miettii pitkään :D En ollutkaan ainoa siis! :) Hih. Nyt kyllä voin suositella, niin ihanat on :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...