lauantai 6. huhtikuuta 2019

Aurinkoinen huhtikuun alku



Leppoisat lauantai huomenet kaikille! 

Täällä ollaan, vaikka blogin puolella onkin hieman hiljaisempaa ollut. 
Nopeasti edennyt kevät, ja aurinko on kutsunut ulkoilemaan, ja keräämään energiaa mitä tupla vai pitäisikö sanoa peräti tripla antibiottikuurit loistavasti meinaa kuluttaa uhkaavasti. Mutta eiköhän tässä taas paremman puolella aleta kuitenkin olla, joten tästä se taas lähtee! :) 

Huhtikuu on alkanut aivan ihanissa aurinkoisissa, ja todella lämpöisissäkin merkeissä. Näinä päivinä lämpö onkin itselle varsin kohdillaan, ihana lämpö ja hentoinen kevät tuuli, aika ihana yhdistelmä. 

Viettelin pitempiä vapaita viime viikon lopusta alkuviikkoon, ja alkaneen huhtikuun kunniaksi lähdin keräämään aina yhtä ihania pajunkissoja. Tämä perinne onkin jatkunut ihan lapsuudesta saakka, ja kuinka ihanaa se onkaan palata kotiin upeiden oksien kera! Ovathan nuo niin suloisia! 

Laittelin oksia pariin maljakkoon, pienempään ja isompaan. Isommat nostin "turvaan" hiukan ylemmäs, johon ei karvatassut pääse, mutta pienemmät jätin pöydälle, ja ne ovatkin saaneet muutamaan otteeseen kyytiä. Nämä siis taitaakin olla koko perheen suosikit?! 

Tähän kevät-talveen ehti vielä valmistua aivan i h a n a t tumput, ei tosin edelleenkään omista käsistä, vaan rakkaan äidin tekeminä. <3 Löysin taannoin nimittäin niin ihanan langan, ja näin heti virkatut tumput tehtynä tästä langasta, ja niistä tuli vielä ihanammat kuin osasin kuvitellakaan! :) 

Toivottavasti huhtikuu jatkuu yhtä kauniina, kuin nyt on alkanut, joten nautitaan näistä keväisistä ihanista auringon säteistä! <3




10 kommenttia:

  1. Ihanat lapaset äitisi tehnyt, väri aivan supersöpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin paljon! <3 Nämä ovat todella ihanat! :)

      Poista
  2. Ihania pajunkissoja, niitä mekin haettiin meidän terassille koristeeksi <3 Sievät ovat myös lapaset! Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pajunkissat on niin ihania, ja se retki kun niitä lähtee hakemaan, kuinka mukavia muistoja monelta retkeltä :)

      Iloista viikonlopun jatkoa Eerika! <3

      Poista
  3. Nyt ollaan saatu nauttia kyllä niin kauniista päivistä. Ja, oi miten ihanat tumput.
    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, nyt on kyllä kevät ja huhtikuun alku näyttänyt parastaan! :)

      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  4. Ihania päiviä tosiaan ollut <3 Voi kun suloiset lapaset!!! Täälläkin blogi ollut hiljaiselolla, kun viikonloput on ollut ohjelman täyteisiä hyvällä tavalla. ;) Jotenkin viikolla ei ole vaan jaksanut pahemmin konetta avata ennen tai jälkeen töiden. Hyvää alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, aurinko on paistanut upeasti, ja lumet on saaneet kyytiä :) Aurinko on selvästi myös päivä päivältä lämmitänyt enemmän :)

      Ilon hetkiä myös alkavaan viikkoon! :) <3

      Poista
  5. Täälläkin päin suomea on ollut aurinkoista ja lämmintä, niin että nauttia on saanut.
    Paitsi tänään on niin paksu pilvi verho, ettei mitään määrää ja tuuli on niin kova että melkein voi myrsky tuuleksi sanoa. Justiin katsoin ikkunasta niin sataa myös vähän lunta. Mutta ainahan näitä pieniä takatalvia tulee.
    Aivan ihanat lapaset on äitisi sinulle virkannut.
    Minulla on vielä pajunkissat hakematta, mutta muuten olen jo pääsiäistä laittanut.
    Toivottavasti siellä on lämmin ja aurinkoinen viikko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosi kaunis huhtikuun alku onkin ollut :) Auringon säteet on lämmittänyt uskomattomasti :)
      Tuossa olet ihan oikeassa, harvinaisen kovia tuulia on ollut! Kyllä lenkillä on muutamaan kertaan pitää pipostaan kiinni ettei lentään lähde!

      Nuo lapaset ovat tosi lempparit, ja tosiaan tuli niin kivemmat kun osasin edes kuvitella :) Ihana kun pääsivät vielä käyttöön kuitenkin :)

      Iloisia hetkiä tähän viikkoon! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...