perjantai 14. kesäkuuta 2019

Kesäisiä hetkiä



Tervehdys pitkästä aikaa! 

Kuinka ihana tänne blogiin olikaan tulla kirjoittelemaan pitkästä aikaa. Täällä on kesäkuun alku mennyt aika ristiriitaisissa tunnelmissa. Toisaalta tuntuu nyt katsoen, että aika on juossut, mutta matkalle mahtuu monia hetkiä kun olisin toivonut kellon juoksevan paljon kovempaa. 
Muru on ollut nimittäin liki tämän koko kesäkuun työmatkalla, mutta onneksi huomenna odotus palkitaan, ja saadaan olla taas koko perhe kotona. Lomakin koputtelee jo aivan nurkan takana! 

Kesäkuun alkuun on kuitenkin mahtunut paljon kesäisiä hetkiä, ulkoilua, herkuttelua, pari mukavaa retkipäivää, vähän sisustelua ja sitten tätä hiukan erilaista arkea. 

No mutta... pari sanaa vielä kesäkuusta tähän asti. 

Kesäkuun alkuun leivoin pitkälti oma keksimällä reseptillä suklaisen synttärikakun, ja kakku oli kyllä oikein hyvää! Nyt on jälleen siis synttäritkin vietetty tältä vuotta, ja onneksi seuraaviin on vuosi ;) 

Muutamia viikkoja sitten ihastelin IKEA:ssa ihanaa rottinkijakkaraa, mutta jäin kuitenkin asiaa vielä miettimään. Noh, näinhän siinä kävi vanhanaikaisesti ja seuraavan kerran mennessäni sitä hakemaan vastassa oli eioota. Että muuten harmitti! Aloin kumminkin epätoivoisesti kyselemään jakkaran perään, ja Espoon myymälästä löytyi kun löytyikin yksi kappale, ja kuinka upea juttu kun suostuivat sen vielä varaamaan minulle! Seuraavana aamuna kävin jakkaran hakemassa, ja voi kyllä se oli kaiken työn arvoinen! :)

Omalle sisustushaavelistalle saa vetää pari raksia, nimittäin pari toivetta toteutui synttärinä, josta vieläkin olen kyllä sanaton! Molemmat ansaitsee omaa postausta, joten niistä sitten enemmän vähän myöhemmin, mutta kollaasissa niitä vilahtelee :) 

Olen nyt niin nauttinut näistä hetkistä kun ilmat viileni helteiden jälkeen. Ikäkö sen tekee, että helteet ei ole enää yhtään oma juttu vai mikä?! Ennenhän nimittäin olin viimeisen päälle auringon palvoja, mutta nyt en moista voi ajatellakaan! Niin tai näin, kyllähän aika ja vuodet ihmistä muuttaa. Eihän sitä tiedä, jos jokus aikaisempi innostus palaa taas! 

Nyt kuitenkin aamutoimiin ennen iltavuoroa! Kuullaan taas pian!



8 kommenttia:

  1. Oi, miten ihana kuvakollaasi jälleen! <3
    Aurinkoista viikonloppua sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Kaisa ilahduttavista sanoistasi! <3

      Iloista juhannusviikkoa! :) <3

      Poista
  2. Hyvä kun sulle löytyi tuoli. Noin siinä yleensä käy, kun aikansa miettii niin vastaan tulee ei ooo !!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tosiaan käy sitten onni näinkin päin :) Onneksi :)

      Poista
  3. Voi ihanuus miten kaunis ja inspiroiva kuvakollaasi <3 Niin kaunis <3
    Ihanaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kuulla, iso iso kiitos! <3

      Iloista juhannusviikkoa myös sinulle! :) <3

      Poista
  4. Ai että miten raikasta! Mukavia kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Iloisia hetkiä kesään, ja toivotaan ettei ole liian kuumaa :)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...