torstai 12. syyskuuta 2019

Muutama pala Fanni K:n syksyäJuuri kun pääsin sanomasta edellisessä postauksessa, että syksyn sateet(kin) ovat tervetulleita, niin kuin tilauksesta ilmat kääntyivät selvästi syksyisempään suuntaan! Voin sanoa, että tää on kyllä nyt tykännyt. Jotenkin sitä aina varsinkin tässä vaiheessa kun vuodenaika on vaihtumassa, niin tätä vaihetta sitä odottaa kovasti. Enkä muuten ole ainoa! Tästä aiheesta olen saanut hyviä keskusteluita. 

No mutta, vielä kun syksy on se ehdoton lemppari vuodenaika, niin toki sitä odottaa vielä sitten ainakin tuplasti enemmän :) 
Silti tähän väliin on kyllä sanottava, että kyllä on rikkaus kaikki neljä vuodenaikaa. Ja varmasti jokaiselle jotakin. 

Syksy ja sisustus kuuluu varmasti monella yhteen. Ja kyllähän se vaan on kovin luonnollistakin: kuinka ihana onkaan kesän jälkeen alkaa rakentamaan sitä pesää kotiin pitkän talven edelle. 

Habitare messut onkin mitä parhaimpaan aikaan vuodesta, ja täytyy sanoa että innolla täälläkin huomista messupäivää jo odotellaan. Pieniä paloja olen kurkkinut jo somesta, mutta ihan huippua päästä huomenna itse paikan päälle. 

Yksi odotettu osasto on Fanni K
Olen päässyt hieman kurkistamaan heidän syysmallistoaan josta löytyy mm. ihan suosikiksi noussut Jyvä maljakko. Olen todella ihastunut loppukesästä, ja nyt alkusyksystä erilaisiin heiniin ja kuivakukkiin, ja varsinkin niiden kanssa tämä on ollut mitä parhain! 

Syksyn uutuuksista löytyy myös ihastuttava tunturi tyyny, jolle kotona on löytynyt monta paikkaa. Myös macrame tyyny on syksyn uutuuksia, ja todella syksyisissä väreissä vielä! 
Tee kausikin on alkanut hiljalleen, ja löysimpä muuten viikonloppuna aivan ihastuttavan jopa omaan makuun sopivan kahvinkin. Tästä ajattelinkin lähiakoina vinkkailla ihan omassa postauksessaan. Jospa se herkku vaikka maistuisi muillekin :) 

Kaikinpuolin aika syksyisiä juttuja, vai mitä? :) 

Ei ollenkaan hassumpaa illan ratoksi ole käydä sohvalle viltin alle. Nyt kun on monia suosikki sarjojakin alkanut, niin ne illan yhteiset hetket ovat hyvää nollausta päivän tohinoille. 


IHANAA SYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE! <3

Yhteistyössä: Fanni K 2 kommenttia:

 1. Kaunis tuo maljakko. Tänään Habitaressa käydessäni ihailin maljakkoa ja meinasin mukaanikin ottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! <3

   Tuohon todella ihastuin, ja tästä tuotteesta voisi melkein vielä sanoa, että luonnossa vielä kauniimpi kun kuvissa :)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...