tiistai 29. lokakuuta 2019

Piristävä vinkki syksyynViime viikolla aukesi Espoon Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan kolmas ja viimeinen laajennusosa. Vaikka hieman harvemmin ko. kauppakeskuksessa on tullut käytyä ( sijainnin vuoksi ), niin tätä laajennusosaa odotin kyllä erityisen paljon avautuvaksi. 

Nimittäin kesällä kerran bongasin, että Ainoaan aukeaisi Suomen ensimmäinen SØSTRENE GRENE sisustuskauppa! Kurkistin silloin heidän sivujaan, ja olin kyllä myyty sillä hetkellä, vaikka siis kauppa ei aikaisemmin ollut itselle tuttu. Aloin seuraamaan heidän valikoimaansa, ja joka kerta heidän kuviaan tai katalogejaan katsellessa olin entistä enemmän myyty. 

Odotus oli siis kohtuu korkealla, kun sitten torstaina tämä kauppa aukesi... 
Hipsin paikalle jo hyvissä ajoin tapani mukaan, ja kaupan eteen oli kertynyt jo hyvän verran jonoa. Meitä odottajia oli siis muitakin! 

Aika kului jonossa yllättävän nopeaan, ja siinä sivussa oli mukava seurata iloisia ihmisiä, ja muutenkin tunnelmoida tätä uutta upeaa kauppakeskuksen laajennosta. 

Kun kello sitten napsahti 10, ovet aukesi, ja odotus oli palkittu! 
Ensi hetkestä lähtien itselleni tuli tunne, että odotus siis oli todellakin palkittu, ja uskaltaisin sanoa, että jopa vähän enemmänkin! 

Ihmisiä oli toki kiitettävästi liikkeellä, ja aivan rauhassa ei täten pystynyt katselemaan, joten seuraavaa kertaa odottaen... 
Sen verran kuitenkin pääsin katselemaan, että kotiin ei todellakaan tyhjin käsin tarvinnut lähteä ( ehkäpä päinvastoin, vai mitä ne kaksi kassia olivatkaan! ) , ja mm. kuvissa vilahtavat tuotteet kotiutui kaupasta. 

Joten, kaikki lähellä asuvat innokkaat sisustajat, tässä piristävä uusi kauppa tuttavuus, suosittelen ehdottomasti poikkeamaan! 
Ja ehdottomasti muualla asuville suosittelen laittamaan vinkin korvan taakse, ja kun matka pääkaupunkiseudulle suunnitteilla, kannattaa kurvailla Ainoaan! :) Ihanaa lokakuun viimeistä viikkoa kaikille! 


2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Kävinkin heti katsomassa millaisesta nettikaupasta on kyse ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa. Täytyykin pitää liike mielessä, kun sielläpäin liikkuu.
    Ihanaa alkavaa marraskuuta! <3

    VastaaPoista
  2. Se on aivan ihana kauppa! Kävin itse kahdesti viime viikonlopuin aikana kun uuteen ainoaan tutustuin. Aivan ihana <3 Löysin minäkin, joka en mielestäni ikinä sisusta sieltä paljon erilaisia asioita :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...