maanantai 20. tammikuuta 2020

Makuuhuone uudistuuSe nyt ei ole enää varmasti uutinen, että tänne on poikennut kevään sisustuskärpänen. Kärpänen tuntuu pörräävän vähän joka huoneessa, ja eipä siinä mitään. Ihan mukava vierashan tuo on. Huomaan myös aijempaan verrattuna, että en ole selvästikään niin hätäinen kun aikaisemmin, vaan oikeasti nyt tulee paremmin punnittua, ja mietittyä oikeita vaihtoehtoja. Tästä piirteestä voi olla hyvin tyytyväinen, mutta toki myönnän, että kyllähän se tunne on sitten mukava kun on valmista... mutta myös tämä suunnittelu on :) 

Mielenkiinnolla katselinkin vuoden takaisia kuvia makkarista ( klick ) koska silloin on myös ollut pientä uudistusta menossa. 
Silloin vaihtui sängynpääty tuosta DIY-päädystä pehmeämpään ja modernimpaan päätyyn. Uusi pääty ei vaan harmiksi koskaan oikein asettunut paikalleen, ja kuten huomaatte, pääty onkin poissa! Pääty oli hiukan väärän kokoinen, ja itseasiassa liian tummanharmaa omaan makuun. Joten klikkaus toriin, ja myyntiin ja pääty löysi varmasti hyvän kodin. 

Olenkin nyt miettinyt pidemmän aikaa, että ollaanko ilman päätyä, vai pitäisikö miettiä jonkinlaista päätyä edellisen tilalle. Tällä hetkellä olen ehdottomasti nauttinut tuosta avarasta näkymästä, ja olen sillä kannalla, että ainakin toistaiseksi mennään ilman päätyä. 
Pääty seinä kaipaa maalia, ja se onkin sitten jonkin loman ohjelmanumero. 

Uusi matto on makkariin jo kotiutunut, ja valaisin olisi seuraava hankinta. Myös tekstiilejä on tarkoitus uusia. Jajaja... olisi myös ajatus vaihtaa senkkiä makkarissa, eli kyllä tässä tätä ohjelmaa muutoksessa riittää, ja ehdottomasti nyt hiljaa hyvä tulee. Blogissa kurkitaan aina kun muutostyöt etenee. 

Onko siellä sisustuskärpänen päässyt jo poikkeamaan? :) 

Ihanaa päivää juuri sinulle! <3
8 kommenttia:

 1. Siellä tosiaan pörrää kärpänen... ;D Kyllä itselläkin uuden kodin myötä, on useamman kuukauden sormet syyhynnyt sisustamisessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, mistä lie niin innokas tullutkin! :)

   Kyllä tämä suunnittelu astekin on oikein mukavaa, iloisia hetkiä siis sen parissa myös sinne! :)

   Poista
 2. Ihanan raikaalta näyttääkin teidän makkarissa, vaihtelu virkistää. <3 Osaisikohan sitä itse enää olla ilman sängynpäätyä, kun sellainen on niin pitkään ollut... Kauniita unia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni kovasti! <3

   Mietin ihan samaa, mutta jotenkin ihan yllätti, että onkin ihan kiva ilmankin. En nyt kiirehdi siis sen kanssa, jos tulee kiva vastaan tai idea, niin mietitään sit uudelleen! :D

   Mukavaa päivää! <3

   Poista
 3. Meillä ei ole sängynpäätyä. Jotenkin kyllä kaipaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu todella virkistää, jospa teillä nyt sitten päinvastoin kun täällä, niin sängynpääty voisikin piristää :)

   Poista
 4. Kaunis makuuhuone. Täällä pohdittu myös, tulisiko päädystä luopua? Ilmavampi huoneesta toki tulee, kun päätyä ei ole. Saa nähdä mihin päädymme.
  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Kaisa! :)

   Olet ihan oikeassa, ilmavampi on lopputulos, jos ei sitten näytä liian tyhjältä, jota itse hieman ajattelin, mutta onneksi se osoittautui turhaksi.
   Mukavia mietintä hetkiä sinne! :)

   Iloa myös alkavaan viikkoon, ja toivottavasti sielläkin satelee lunta! :) <3

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...