Olen jo useana vuonna tehnyt pääsiäisen aikaan erilaisia täytettyjä suklaamunia ja tämäkään vuosi ei nyt tehnyt asiaan poikkeusta. Hieman taas erilaisena versiona.
Tämä on oikeastaan aika kiva jälkkäriherkku // välipala pääsiäisen pyhille ja tätä voi oman maun mukaan muutella rajattomasti, samoin tämän jälkiruoan kokoa.
Tässä postauksessa näet viime vuoden versiot vastaavasta herkusta. Blogista en löytänytkään muilta vuosilta postausta aiheesta, mutta instan puolelle on tullut kyllä laitettua kuvia joka vuodelta.
Tällä kertaa tein tämän ihan tavallisiin pieniin kindermuniin ja ei silti tullut liian pieniä. Laitoin kinderit puoliksi ja täytin ne sitten Valion mango-passionhedelmä rahkalla ja koristeeksi sulatin suklaata ja päälle vielä mantelirouhetta. Aika nopeaa myös vaikka isommallekin porukalle vai mitä? :)
Tuo rahka on niin ihanan raikas ja sitten koska kuitenkin on kyseessä pääsiäinen ( josko nyt muutenkaan :D ) niin suklaata ei sovi unohtaa! Aika kiva tasapaino tästä tuli näillä yhdistelmillä. Totta puhuakseni, tarkoitus oli kyllä laittaa myös passionhedelmää koristeeksi mutta se unohtui ostaa, onneksi kuitenkin toimi näinkin varsin mainiosti.
Näistä tuli myös ihan äärettömän kivan näköisiä ja innostuinkin niin kuvailemaan heti yksi aamu auringonsäteiden paistaessa kauniisti sisälle.
Onko sinulla jotain pääsiäis herkku perinnettä vai onko tapana kokeilla jotakin uutta? :)
Usein teen sen perinteisen rahkapiirakkaa pääsiäiseksi. Murotaikinapohjalla persikkanen rahkatäyte. Sitruunamarenkipiiras on myös joskus ollut pääsiäisjälkkärinä.
VastaaPoistaJa suklaata olla pitää, kiitos vinkistä noihin täytettyihin suklaamuniin!t.Selja
Rahkapiirakka on hyvää ja sopii niin pääsiäiseen :) Suklaata ei tosiaan saa unohtaa pääsiäisenä(kään!) :) Mukavaa pääsiäisen aikaa! :)
Poista