perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ihanat Rakkaat peltipurkit

Oikein mukavaa perjantai iltaa kaikille! :-) Viikko on jo taas hujahtanut näin lopuilleen ja vapaat siintää nyt edessä. Mukavaa! :-)
Koti on siivottu,pyykit kuivuu ja pientä sisustusta tehty josta lähipäivinä lisää! ;-) Sohvan nurkka ja hyvät ohjelmat odottaa väsynyttä naista. Pitkään ei varmaan silmä auki pysy tänään ,uni on tervetullut :-)
Miten sinun perjantai ilta on sujunut? :-)

Olen ihan hurahtanut noihin peltipurkkeihin, ne on vaan niiiiin ihania :-) Ja purkki purkilta niitä on keräilty ja lisää tulee ;-) Tän päivän löytö oli pesuaineelle tarkoitettu purkki, joka olikin aivan ihana laittaa kylppäriin niin sai pesuainepahvilaatikot P O I S :-)
Kissojen raksuille on myös aivan eri kätevä kapistus, en vaihtaisi todellakaan enään pois, kätevä käyttää ja hyvältä näyttää :-)
Näitä täytyy tutkailla löytyykö minkälaisia seuraavaksi :-) Leipälaatikko olisi ihan kiva mutta se vie aikasta paljon tilaa niin sen kanssa olen vähän kahden vaiheilla kun keittiössäni ei kumminkaan ihan liika tiloja ole :-) Katsotaan kumpi vie voiton, tahto vai tila ;-)












































                                                      Perjantai illan valoa kaikille! :-) <3

5 kommenttia:

  1. Voi miten ihania!! Miekin oon ihan noitten peltipurkkien perään, mutta (onneksi) miulla ei oo pöytätilaa keittokomerossani melkein yhtään, joten olen pysynyt vain ihanassa leipälaatikossani :D Nyt täytyy kyllä udella, että mistä olet ostanut tuon pesuaine purkin ja varsinkin tuon cat foodin? Olisikohan noita Dog Foodia ;)... Niin ja oliko hirmu kalliita? Innoissani odotan sisustuspäivitystäsi!
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on todella ihania, olen niiiin koukussa :-D Kirpparilta oli löytö tuo pesuaine purkki, ja tuon kissanruoka purkin ostin jokin aika sitten kirjakerhon kautta, nettisivulta siis. Mutta aika kivasti ja jopa kyllä nätimpiäkin on noita eläimille nähnyt monessa paikaa :-) Ja nuo kaikki olen saanut todella edullisesti! :-) Osunut hyvin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan :-) Sinulle myös iloista viikonloppua! :-)

      Poista
  2. Nuo on ihanuuksia! :) ! Todella hyvännäköisiä. Itseltä myös löytyy tuon tyyppisiä,kissan ruoalle kaipaan myöskin kyllä!! Kiitti ideasta! :) Viikonloppu iloa!

    Terkuin Tuuli

    VastaaPoista
  3. On ihania!Päädyin tänne ihan noiden purkkien takia,ku itsekin etsin nyt jotain kivaa astiaa pesupulverille,niie pahvisten tilalle,jotka btw,menevät aina rikki kun ne avaa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, tuo on kyllä ääri hyvä ja vielä käytännöllinen :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...