maanantai 27. elokuuta 2012

Korit ja arvonnasta!

Terveisiä "sairastuvalta" Tampereelta! Huoh, neljäs korvatulehdus tänä vuonna, ja nyt vielä pahasti molemmissa korvissa. Kuume mittari nousee 38 asteeseen mitä ei myöskään liki 10vuoteen ole tapahtunut. Aika olon teki tähän loppu elokuuhun. Nyt vaan lääkkeitä sitten nassuun josko se siitä.. ..

Tampereen kotiin on nyt tullut P A L J O N kaikkea pientä kivaa uutta :-) Ja niitä tässä pikku hiljaa lähdetään tutkiskelemaan. Nyt voin sanoa olevani ääri tyytyväinen, pienetkin asiat mitkä on ollut vaan "teko listalla" tms on nyt saatu päätökseen :-) Nyt voi vaan hymyillä :-)

Yksi Riviera Maisonin kori on ollut vähän "mitä sillä teen" koska Tampereen kodissa ei ole parveketta, iso kukkahan siihen hieno olisi. Joten perjantaina nappasin sen lehtikoriksi, ei sinänsä hullumpi :-) Ja lehtikori kun on ollut niin hakusessa. No mutta lauantaina kun ystävä pariskunta kävi meillä kylässä he toi tullessaan IKI ihanan kukan jonka sain nakattua sitten siihen, löytyi siis niin iso sisäkukka! :-) Ja voi kuinka olen vaan ihaillut sitä ihanuutta! :-) Kukka oli juuri niin nakutettu kun voi vaan olla niin tuohon ihanaan koriin :-) Nyt peukut vaan pystyyn että kukka pysyy hengissä :-D


Tuo tosiaan on hyvin iso, lattia malli :-) Ihanuus <3 Kiitokset vielä! :-) 

No sitten meni se lehtikori tuossa, eli kun viimein olin tuosta käytön keksinyt niin pitihän sitä jokin kori niille lehdille löytää mahd pian. Joten sitten lähikaupoille sunnuntain ratoksi ja Jyskistä löytyi kun löytyikin ihan kiva kori mihin olen kyllä tyytyväinen. :-) Mahtuu hieman enemmänkin lehtiä ja sopii hyvin kyllä tänne :-)


Nyt on korit käytössä ja tyytyväinen neiti :-) Kaikki on löytänyt paikkansa :-)

OLKAAHAN KUULOLLA, HUOMENA ALKAA RIVIERA MAISON ARVONTA! :-)


2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana tuo kukkakori :) Oikein pirteän näköinen! Parantumista sinulle kovasti! :) T: Miia

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...