lauantai 18. elokuuta 2012

OmEnAa

Ihanaa, pian sitä saa, nam nam omenaa! :-) Jotain ihanaa kun pääsee narskuttaa suoraan puusta tuoretta ihanaa omenaa :-) Saati kun pääsee kaikkea hyvää omenasta taikomaan :-) Toivotaan runsasta omena satoa tälle vuotta niin on iso ilo :-)

                                    Onko sinulla jokin erityinen omena herkku olemassa? :-)
P.S. Ensi viikolla on luvassa tuunausta laatikostosta kun olen Tampereen kotona :-)

P.P.S. Anoppilan maalla on aloitettu yläkerran siivousta kullan kanssa, sinne on tulossa jotain ihanaa.. .. ja myös sinne on rakenteilla sängynpääty,jota pääsen tässä syksyn kuluessa touhuileen :-) Eli paljon uutta ja kivaa tulossa kun syksy tästä alkaa :-) Myös arvonta :-)

4 kommenttia:

 1. Omenat suoraan puusta ovat kyllä aivan ihania! Meillä omenapuut ovat tosin vielä ihan pieniä käppänöitä:) Odotan innolla sun syksyn juttuja, ajattelin itsekin pistää jossain vaiheessa arvontaa pystyyn...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,omena ilosta pitää nauttia todella :-)

   Juu, tässä hommat alkaa nyt syksyn kuluessa :-) Ensi viikolla alkaa jo laatikoston tuunaus :-) Kiva juttu, tännekin on tulossa uusi arvonta :-)

   Poista
 2. Syksyn kirpeys oli maistettavissa jo tässä aamussa kun haettiin torilta mustikoita pakastimeen. Nyt on uunissa mustikkarahkapiiras murotaikinalla. Naisia tulee kylään illalla, niin sinuakin odotin, mutta meni nyt näin niinkuin meni. Kotihommia ja vieraiden odotusta tämän päivän teema. Eilen ostin kynttilöitä kun hämärtyvät illat alkaa väistämättä. Mieskin oikein innostui kun näki kynttiläviritykseni keittiön pöydällä. Akileijat maljakossa tuovat oman syyskesän tunnelmansa olohuoneeseen. Kaunista ja mukavaa päivää myös sinulle/teille! Kunnes jälleen kohtaamme. Tervehtii - Helmikuun lapsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun pian näemmekin :-) Upeaa! :-) Oikein mukavaa iltaa teille, iso harmitus kun en ole mukana illassa, toivottavasti teillä on mukavaa!! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...