tiistai 16. lokakuuta 2012

Uusi kauppakeskus

No ei varmasti uusi mutta minulle ihan täysin uusi tuttavuus/paikka ylipään. Nimittäin LANTERNA. Eilen illalla luin Jennan Pieni onnenpesä blogia ja hän kertoi siellä että Askossa on piensisustus -50%. Minäpä heti kyselin että missä päin tämä paikka yleensä on kun en ole kuullut tästä paikasta. Ja kun se selvisi niin ajattelin että aamulla auton nokka näyttää sinne päin katsastelemaan tätä paikkaa. Kiitos paljon vinkistä Jenna! :-)

Aamulla navigaattori latautuun ja sitten matkaan. Ajattelin että löydänköhän ikinä kumminkaan sinne mutta kyllä, sinne tie löytyi. Mielestäni on oikein mukava ja mielenkiintoistakin mennä tuollaisiin itselle ihan tuntemattomiin ja uusiin paikkoihin. Ettei aina samoja kauppoja tule koluttua. 

Aika paljon oli askosta tavaraa jo mennytkin, no ihmekös sillä alella. Kumminkin askossakin niin ihania sisustus juttuja löytyy :-) Oli vallan ilo pyöriä siellä, ilmakin kun oli mitä oli pihalla. 


Täältä löytää kyllä monipuolisesti kodin sisustamiseen/rakentamiseen kaikkea mukavaa.


Nuita tabletteja sieltä vielä löytyi. Kesällä Vantaan kotiin ostettiin keittiöön nuo ja nyt sitten sain parvekkeelle myös. Tähdet on vaan niin pop! :-)


Nämä ihanat tuikkulyhdyt sieltä kotiutui myös :-) Sopii viimeisen päälle hyvin Vantaan kodin sini sävyiseen makuuhuoneeseen. Kaunis valo tulee läpi. 

Oikein mukava vapaapäivä nro 2. on ollut muutenkin tänään :-) Oikein onnistunut. Tästä päivästä lisää myöhemmin. Nyt kynttilät ja sohva on kaverina <36 kommenttia:

 1. Askosta kyllä tekee löytöjä useinkin, siellä on todella kaunista sisustustavaraa, hintakin on usein kohdallaan,tuollainen olisikin siis aivan onni kun meidänkin Askoon tulisi:) Hienot tuikkukupit olet löytänyt:) Toivoo Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, askossa on ihania juttuja :-) Parhaita tuollaisista huonekalu liikkeistä :-)

   Poista
 2. Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! Ja nuo tabletitkin menivät minulta täysin ohi :D Tosi nätit!

  Voi kiitos kiitoksista, kiva että jutustani oli Sinulle iloa ja löysit Lanternaan :) Sitähän tämä blogimaailma juuri parhaillaan on - ideoiden ja hyvän mielen jakamista <3
  Blogeillaan siis jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti blogeillaan :-) Ihana kun tosiaan aivan mahti ideoita saa/löytää :-) Tuo sattui vielä niin hyvään ajankohtaan kun olin Vantaan kodissa ja yksin kun kulta reissussa niin oli oikein hyvin aikaa käydä :-) Ja jos sinne vielä poikkeat niin nappaa ihmeessä nuita tähti tabletteja mukaan! :-) Niitä on monen värisenä, itseä jäi harmittaa kun en ottanut punaisena niitä,joulua ajatellen.

   Poista
  2. Aika hyvin sattui :) Kiitos vinkistä! :)

   Poista
  3. Kyllä, todellakin :-) Oli niin osuva päivä. Eilen luettiin lehdestä että huonekaluja olisi myös saanut alennuksella siellä mutta kello oli niin paljon ettei enään ehditty!

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...