sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Väriä

Tämä on vain jotain niin parasta vuodessa, ei tarvitse pistää kun nokka pihalle niin on koko värikirjo likimain edessä! Itse en ainakaan voi kun ihastella tätä ihanuutta, kauneutta! :-) Nautin niin suuresti kaikesta mitä syksy tullessaan tuo. Olen aina ollut syksy ihminen ja tuntuu että vuosi vuodelta se vain vahvistuu! Tämä viikonloppu on ollut niin vielä syksyn parasta antia, perjantain sateen jälkeen taivas on täysin auennut ja ihana aurinko on ilahduttanut suuresti näitä vapaa päiviä. Voi vaan hymyillä auringon kanssa kilpaa! :-)Ei aina ne pelkät kirkkaimmatkaan värit, vaan ihan koko maailman värikirjo! :-)
Näiden kuvien kautta kaikille ihanaa, piristävää sunnuntaita! :-) Lähden nyt hiukan talsimaan lähimetsään jos löytäisin yhteen askarteluuni jotain ainesta.. .. ja jos näin on niin kirjoitan juttua sitten :-) Nautitaan syksystä- kaikki parhaamme ja jaksamisemme mukaan! <36 kommenttia:

 1. Just eilen ihastelin ulkona värejä! Keltaista, kirkkaan punaista yms! Välillä kun muistaisi pysähtyä ja katsella ympärilleen, eikä aina rientäisi kiireessä yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niitä voi niiiiiin vaan ihastella, en tulisi pihalta ollenkaan pois valoisana aikana, voin vaan ihastella värikkyyttä :-)

   Poista
 2. Aivan ihania syksyn muistoja olet taltioinut,syksy kauneimmillaan! Onhan se todella kaunista aikaa nyt vaikka pimeydestä en niinkään tykkää, mutta päivisin täytyy ottaa iso ilo:) Kirjoitteli Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuita on niin ihana napsia, voisi olla vaan kameran kanssa pihalla koko aika :-D

   Poista
 3. Kaunista ja värikästä. Täällä meidän seudulla on tuntunut että sataa jatkuvasti. Olisin halunnut ottaa myös syksystä kauniita kuvia talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetetään täältä aurinkoa sinulle päin! :-) Kyllä eteläsuomi on ollut yhtä aurinkoa viikonloppu! :-)

   Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...