sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Anno(a) & kastehelmet

Huomenta kaikille! :-)

Oletteko tutustuneet uudistettuun Anno sarjaan? :-) Anno sarjaa saa mm. Kodin ykkösestä sekä Anttilasta. Itse olen tämän kevään aikana tutustunut enemmän ja katsellut kovasti tarkemmin kuin aikaisemmin kyseistä sarjaa. Ja mielestäni suunta on ollut ehdottomasti parempaan päin. Tälläkin hetkellä löytyy monta suosikki tästä sarjasta. Muutamia juttuja on vielä "ehkä ostoslistalla". 





Yksi päivä nappasin Anttilasta mukaan tämän ihanan mintun vihreän kaitaliinan. Se oli juuri passelin pituinen nyt kun pöytä on laitettu pidennyspalalla eli 6 hengen pöydäksi. Kodin värimaailmaan tämä toi ihanan oman säväyksensä ehdottomasti. 
Jotain pientä vanhan aikaista, mutta kumminkin ihana uusi liina, tämä oli juuri hyvä meille. 




Olen nyt tämän kevään aikana tykästynyt kovasti enemmän kaitaliinoihin kun tabletteihin. Ennen olen liki aina käyttänyt keittiönpöydällä tabletteja mutta varsinkin nyt kun pöytä on pitkänä niin on paljon käytännöllisempää "elää" kaitaliinan kanssa kun koko aika nostella montaa tablettia kun esim. pöytää pyyhkii. Tykkään pitää muutamaa kynttilää ja kukkiakin pöydällä, ne myös soveltuu paremmin kaitaliinan kanssa kun tablettien. Näillä mennään ainakin toistaiseksi ;-)


Muutama viikko sitten voitin Live & Home :n blogin järjestämässä arvonnassa lahjakortin Iittalan myymälään, tämä olikin aivan ihana ylläri :-) Kiitos vielä ihanasta arvonnasta! :-)
Ensin ajattelin käyttää lahjakorttia uusiin muumimukeihin mutta kun huomasin että mukit olivat Cittarissa tarjouksessa niin ajattelin ostaa mukit sieltä ja keksiä tälle lahjakortille muuta mukavaa käyttöä :-)






Ja sitten ajattelin kasvattaa Kastehelmi tuikku sarjaa. Olen kaivannut keväisiä värejä näihin tuikkuihin niin tämä kävi sitten oikein kätevästi. Ostin kaksi vaaleansinistä ja yhden vaaleanvihreän tuikun. Mukava yhdistä ennästään olleiden kirkkaiden kanssa. 
Itse asiassa nämä oli "vaihtoväri" nimellä Iittalan myymälässä mutta erittäin passelit värit. :-)

Tällä hetkellä saa muuten k-supermarketeista kerätä leimoja millä voi ostaa 5,95€ hintaan Kastehelmi tuikkuja mm. Keräilyn alla on ;-) Ja Cittarista samalla keräily periaatteella voi ostaa Teema sarjaa. Myös keräilyn alla on ;-)


Nyt toivottelen teille kaikille ihanaa sunnuntain jatkoa! ♥





10 kommenttia:

  1. On kyllä kauniit kastehelmet ja kaitaliina!
    Tuosta k-supermarketin keräyksestä en ole tiennytkään. Kiitti vinkistä! Itsellä tulee kyseisessä kaupassa vähän käytyä, mutta appivanhemmat voisi mulle leimoja kerätä.
    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Marru! <3

      Tykkään myös niin kovasti kastehelmistä, tällä hetkellä vähän enemmän kun kivi tuikuista. :-) Toki kun laittaa molempia yhdessä niin on mukavan näköinen.

      Juu, siellä on, hmm... muistaakseni 4 väriä saatavilla, mutta on kyllä todella edullisesti joten suosittelen! :-)

      Poista
  2. Aah, Kastehelmet ovat lemppareitani <3
    Hyvä valinta ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, nyt jo tekisi vähän muutakin sitä sarjaa mieli, ei enää tuikut riitä ;-)

      Poista
  3. Kastehelmet ovat ihania! Ja toi kaitaliina on todella kaunis, voisinpa sellaisen ostaa itsellenikin :) Suloista sunnuntaita ja muista lähettää yhteystietosi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovatkin, todella kauniit, tuo tuikkukippo on kyllä ollut aivan loisto lisäys ihanaan sarjaan :-)

      Kaitaliina ostoksille sitten Anttilaan vaan, se on tukevaa kangastakin, oikein ihana! :-)

      Kiitos kovasti, laitoin sähköpostia sinulle! :-)

      Poista
  4. Nuo kastehelmet on vaan niin ihania...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ne jaksaa ilahduttaa kovasti, ja on hyvät niin arkeen kuin juhlaankin kattauksessa! :-)

      Poista
  5. Sopii taydellisesti helmet liinan kanssa!! Perfect :))

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...