tiistai 3. joulukuuta 2013

* Luukku 3: Sneak peek



Tänään pientä esimakua miltä kuusemme näyttää vuonna 2013! Kuusi laitetaan pian pystyyn jotta voimme siitä nauttia, joulu ollaan kotoa pois joten täytyyhän sitä hiukan ehtiä fiilistelmään ;-) Kyllähän se kuusi on yksi tärkeimmistä joulun tuojista kotiin. 

Aikaisempina vuosina meillä on ollut suht siro tekokuusi. Jo syksyllä päätin että tänä vuonna haluan jotakin ihan muuta. Valkoinen kuusi oli jo viime vuonna mielessä ja se oli hyvin varteen otettava vaihtoehto mutta menään kolmanteen vaihtoehtoon ;-)




Ensimmäisen kuvan pallot olivat ihan must hankinta! Kyseessä on House Doctorin posliini pallot. Hiukan kyllä pelkään että säilyykö ehjänä meidän tyttöjen kanssa mutta toivotaan parasta ;-) Nuo ihanuudet löysin iki ihanasta Wanilla Rosesta Hyvinkäältä. 

Banneristakin tuttu ja instagramissakin vilahtanut ihana perunakappa ja aivan ihanat Annon valot myös kuuluvat tämän vuoden kuuseen :-) 




Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, hopeiset pallot. Hopea pallojen koko vähän vielä kysymys merkillä, täytyy hieman stemmailla mitkä ovat parhaat. Nuo pienet ovat todella suloiset mielestäni ja toivon että ne olisivat kuin tehty meidän tämän vuoden joulukuuseen! :-)

Pian sitten kurkkaillaan miltä se kuusi näyttää! :-)


38 kommenttia:

  1. Kauniita koristeita, mielenkiinnolla odotan miltä teidän kuusi näyttää!
    Mä haaveilen valkoisesta kuusesta.. :)
    Mukavaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna onkin kuuseen löytynyt todella miellyttävät koristeet! :-) Itsekin innolla odotan kun päästään kuusta laittamaan, vaikka homma nyt vähän venähtääkin.... :-)

      Valkoiset kuuset on niin kauniita myöskin! <3

      Kiitos samoin! :-)

      Poista
  2. Kauniit koristeet!
    Haaveilin kanssa (viime vuonna) valkoisesta kuusesta... mutta ei miellyttänyt miehiä, joten ostin pienen valkoisen kuusen. Ison kuusen lisäksi meillä on pieni valkoinen ottamassa vieraat vastaan eteisen puolella. :)
    Oikein ihanaa kolmatta päivää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Nuo ovat itsellekin nyt niin kovasti mieleen :-)

      Valkoiset kuuset ovat kyllä varsin ihania! :-) Olen nyt itsekin pari vuotta haaveillut sellaisesta kovastikin :-) Ehkä ensi vuonna on sen aika?! :-)
      Kuulostaa niin suloiselta tuo teidän kuusi myös ja että eteisessä on kaunis valkoinen <3

      Kiitos kovasti, kolmas päivä meni sairastellessa mutta nyt hiukan paremmalla ololla! :-)

      Poista
  3. Ihanat pallot! <3 Meillä mennään kyllä ihan perinteisillä muovisilla palloilla, vaikka itse tykkäisin enemmän lasisista. Sen verran rajua menoa tuon pikkumiehen kanssa välillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo olivat tosi mieluisat pallot! :-) Ihanan erilaiset ja muutama sellainen koristaa kivasti tulevaa kuusta, jota kyllä jo odotan hurjasti! :-)

      Vähän samaa meidän kisu neitien kanssa epäilen että kuinka pärjätään ;-)

      Poista
  4. Kauniit pallot!

    Mä olen miettinyt, että olisi kiva koristaa tänä jouluna kuusi valkoisilla/ vaaleilla koristeilla, mutta taidan mennä vielä vanhoilla koristeilla kun just viime jouluksi hankin jotakin uusiakin.. Muutaman vuoden verran olen koristanut kuuset kultaisen sävyisillä koristeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3

      Kuusestasi tulee varmasti nätti :-) Jospa vaikka sitten ensi vuonna toisen värisillä koristeilla mennään?! :-) Niin uskon että meilläkin punainen tulee oleen suuremmassa roolissa ensi vuonna, kenties :-)

      Poista
  5. Aivan täydellisiä palloja, kaunis kuusi tulossa<3

    Kivaa päivää!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pallot hurmasi minutkin täysin :-) Heti kun näin nuo niin oli p a k k o saada ;-) Kauniit ja hieman erilaiset! :-)

      Kiitos samoin Merita! <3

      Poista
  6. Ihanat pallot! :)

    VastaaPoista
  7. Kauniita kuusenkoristeita!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! :-) Toivottavasti kuusestakin tulee kaunis :-)

      Poista
  8. Kauniita koristeita, mielenkiinnolla odotellaan miltä se kuusi sitten näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa täällä kovasti odotellaan ;-) Kuusen haku reissu hiukan siirtyi että vielä täytyy malttaa tovin aikaa että saadaan kuusi kotiin! :-)

      Poista
  9. Ihania koristeita!:) muistan kans kun meidän kisut hyöri kuusen kimpussa ja saivat alimmaisia koristeita irtoamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! :-)

      Se taitaa olla kissojen lempipuuhaa, lahjanarujen syönnin ohella ;-) Hih. Meilläkin viime vuonna kun tehtiin muuttoa joulun jälkeen niin koristeita löytyi sitten lopulta pitkin kämppää kun neidit oli niitä hiukan joka paikkaan kulettaneet ja leikkineet :-) Saa nähdä kuinka tänä vuonna käy jälleen :-)

      Poista
  10. Mistä oot löytänyt noi pienet hopeiset pallot? Mä yritän metsästää joko hopeisia tai liloja pieniä palloja, mut en oo vielä löytänyt. meil on tulossa tänän vuonna vain pieni pöytäkuusi ja siihen tarvittis löytää koristeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoinkin jo blogiisi että Cals ohlsonilta löysin nuo omat pikkuiset hopea pallot! :-) Ne olivat kyllä ihan super ihanat :-) Toivottavasti löydät omasi sieltä myös :-)

      Poista
  11. Nyt jännittää..miltähän se kuusi näyttää...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama pieni jännitys täällä :-) Ja odotus että kuusi tulee, vähän venyykin kuusen haku, mutta toivottavasti on sitäkin palkitsevampi! :-)

      Poista
  12. Kuusen koristeleminen on niin hauskaa puuhaa! Minäkin jo odottelen että pääsisi koristelemaan, mutta vasta lähempänä aattoa :) Teidän kuusesta tulee varmasti oikein hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihanaa puuhaa :-) Odotin kovasti että olisi kuusi tullut ajoissa mutta hiukan venähtää tänä vuonna, mutta sitäkin enemmän odotetaan :-)

      Toivotaan että tulee nätti :-)

      Poista
  13. Kauniit posliiniset pallot! Meillä on jemmassa muutamia ihania lasipalloja, mutten tahdo hennoa laittaa niitä kuuseen, sillä kissa tykkää leikkiä joulukuusen palloilla ja arvata saattaa, mitä käy lasisille palloille, jos ne tipahtavat lattialle... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli / on kyllä aivan ihanat, ihanan erilaiset :-)

      Sama se meillä on että hiukan jännitän nuiden puolesta että kuinka nuo kissaneidit innostuu. Mietin että jos se karkoite auttaisi kenties?! :-)

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Sekä vielä tausta vinkistäkin kovasti! :-)

      Poista
  15. Ihana joulubanneri! <3 Ja varsinkin ekat pallot on kovasti mieleeni ja niitä tuolla nettikaupassa ihastelinkin. Kaunis tulee olemaan teidän kuusi noilla koristeilla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihana Jenni! <3 Pienellä hiomisella siitä tuli nyt ihan mieluinen :-)

      Ehdottomat lempparit itsellekin nuo ekat pallot, niin suloiset ja erilaiset, vaikea on edelleen vastustaa raitoja että tähtiä ;-)
      Toivotaan että kuusesta tulee kaunis nuilla :-)

      Poista
  16. Ihanan erikoiset noi posliinipallot! Mullakin on tulossa kalenterista vielä kuusenpalloja, mutta ne on ite väsättyjä eikä yhtään noin upeita :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kansssi :-)

      Itse tehdyt ovat aina niin ihania, niitä voi vaan ihastella :-) Odotan sinunkin palloja :-)

      Poista
  17. Kauniita koristeita! Mä suunnittelin meille joulunpunaisia koristeita tänään pystytettyyn kuuseen, mutta poika olikin käynyt ripustamassa sinne ison Paavo pesusienen :D Katsotaan nyt mikä on sitten lopputulos… ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika! :-)

      Ihastelinkin instassa kun teille oli Paavo kuuseen tullut :-) Toivottavasti pääsette hyvään sopu ratkaisuun :-)

      Poista
  18. Oikein kauniita koristeita ja kiva nähdä miltä teidän kuusi näyttää :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että nätti tulee :-) Odotan niin kovasti sen hakua jo ja se vielä venyi hiukan..... nyyh ;-)

      Poista
  19. Ihanat posliinipalloset!! Pitääkin käydä kurkkaamassa tuo Hyvinkään puoti! :) Ja mä kanssa niin odotan nähdä teidän kuusen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se puoti on täynnä ihanuuksia, kannattaa käydä kun ei matkakaan paha :-) Sieltä ei vaan tyhjin käsin pois pääse ;-)

      Toivotaan että kuusesta tulee kaunis :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...