maanantai 14. huhtikuuta 2014

Parveke suunnitelmia



Nyt on aika alkaa miettimään parveke / terassi suunnitelmia tälle keväälle. Itse voisin olla aavistuksen aikaisemmassakin koska meidän parvekkeen paras käyttö aika alkaa olla nyt käsillä. Kesällä parveke on paahtavan kuuma joten vasta illalla kun aurinko ei sinne enää paista siellä pystyy olemaan. Nyt tässä vaiheessa vuotta siellä pystyy hyvin nauttimaan päiväkahvit, sopivan lämmin :-) Tänä keväänä on vielä oltu tosi ajoissa ja parvekkeella olisi voinut olla jo monestikin. 

Tämä vuosi menee vanhoilla kalusteilla vielä mutta pientä tuuninkia ne kaipaa jo. Maali hommat siis odottelee! Tuskin maltan odottaa että pääsen sutimaan taas pitkästä aikaa, leppoisaa ja mukavaa hommaa. Tuunauksesta tulee sitten ihan oma juttunsa kun alkaa valmistumaan :-) 
Tummat kalusteet on tarkoitus maalata vaaleaksi ja täydellinen maali on löytynyt, mitähän kaikkea muuta tässä innostuu maalaileen?! 
Tuolit saa siis uuden värin sekä pöydän jalat. Pöydän päällystän muuten aivan mahtavalla vaha kankaalla jota löysin, olen ollut tuosta löydöstä kyllä enemmän kun super iloinen, näkyy siis yllä olevasta kuvasta! 




Kyllä tässä keväässä on vaan niin monta ihanaa ja ihmeellistä asiaa mistä saa hymyn huulille. Jaksan vieläkin ihmetellä kun vielä pari vuotta sitten melkein jopa inhosin kevättä. Nyt löydän / näen vaikka mitä ihania asioita keväässä ja olen liki yhtä innoissaan kun syksystä! :-) Mutta niinhän se aika menee eteenpäin ja mieli voi muuttua. Ja parempi tietysti näin päin mihin nyt on mennyt. 

Parveke projekti on myös kevään yksi hieno kohokohta. Suunnittelusta toteutukseen sekä se lopputulos joka toivottavasti myös miellyttää! :-) 




Meillä on ollut parvekkeella matto johon olen ollut todella tyytyväinen. Mutta se alkaa oleen parhaat päivänsä nyt nähnyt joten mietinnässä on joko uusi parvekematto tai sitten ritilät. Ritilä omalla tavallaan vaihtelun vuoksi houkuttaa paljon mutta matto on ollut todella käytännöllinen ja loistava ratkaisu meidän parvekkeella. Tätä asiaa tarvitsee vielä punnita. 

Kuva: klick




Tänä vuonna parvekkeella on valko - turkoosi teema ja ehkä hieman meri henkeä :-) Jotain hiukan erilaista kun muualla kotona, pientä vaihtelua ja raikasta. Hennesille on naputettu tilausta tyynyistä ja kukkapurkeista jne. Pakettia vaan nyt malttamattomasti täällä odotetaan ;-) Miksi se odottavan aika onkin niin pitkä?! Vai olenko vaan mahdottoman huono odottamaan?! 

Kuva: klick


Mm. tälläisillä suunnitelmilla on lähdetty eteneen tämän vuoden parveke suunnittelun kanssa, nyt vaan kun vielä pääsee toteuttamaan ;-) 


Reipasta alkanutta viikkoa! ♥



34 kommenttia:

  1. Itse olen huomannut, että ikä tekee tehtvänsä, ja sitä katsoo asioita ihan eri silmin kuin
    vaikkapa 10 vuotta sitten :-) Itsekin rakastan melkeimpä enemmän nykyään kevättä, kuin kesää! :-)
    Todella mielenkiintoisia parvekesuunnitelmia, jännätään mitä tuleman pitää! <3 :-) Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitit tosi hyvin, tuo on täysin totta :-) Ja onhan se toki aivan luonnollista että iän myötä tuollaiset asiat / mieli muuttuukin koska eri asiat tulevat tärkeämmäksi iän myötä ja mitä arvostaa :-) On vaan hieno huomata tälläinenkin asia :-)

      Innolla täälläkin parvekkeen kimpussa ollaan, tänään saatiin siivottua pahimpia joten tästä se sitten lähtee eteneen :-) Pian pääsee parveke hetkiä viettämään :-)

      Kiitos samoin! :-)

      Poista
  2. Ihanalta kuulostaa! <3

    Hyvää alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melissa kovasti! :-) Palataan parveke asioihin kun asiat etenee! :-)

      Samoin! :-)

      Poista
  3. Ihania suunnitelmia Seija! <3 Onpa hauska tuo löytämäsi vahakangas, katsoin, että olette ihanan laatikon tms. löytäneet! :) Ja itsekin odotan h&m:n pakettia malttamattomana, mulla juurikin tuo samainen minttu kippo siellä ja siksi saakin odottaa... Mutta tulisi nyt pian! :)

    Me eilen leviteltiin parvekematto paikoilleen ja muuttui kyllä partsin ilme kerrasta, tykkään tosi paljon! Meillä parveke on länteen, joten iltaisin paistaa aurinko ja silloin jo tarkeneekin, mutta päivisin on vielä viileää, joten onneksi tässä on vielä aikaa laitella kaikki kuntoon. :) Kiva nähdä mitä tuunailette kalusteille. :) Mukavia parvekesäitä ja tuunaushetkiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenni! :-) <3 Kuinka ilo oli lukea kommenttisi! :-)

      Tuo vahakangas on niin h u i p p u kun olla ja osaa! :-) Luulen että sitä pitää ihan hakea ruokapöydällekin, olen nyt niin innoissaan siitä! :-D IKEA:ssa oli talvella samaa sarjaa tarjottimia ja servettejä ja varmaan jokin hetken mielijohde ollut kun en ottanut niitä :-D Vaikka tuon näköisethän on niin mun juttu! Tuo kangas on kyllä tosi mahtava keksintö! :-)

      Ihana että sielläkin odotetaan pakettia malttamattomana, kunpa tulis jo PIAN! :-D Nuo oli tosi ihania kippoja viimeistä päälle! :-)

      Kuulostaa aivan ihanalta teidän parveke suunnitelmat myös, toivottavasti niihin kurkataan kanssa pian?! :-) Matto tekee kyllä tosi ihmeitä parvekkeelle, tosi kotoiseksi myös sen tilan :-) Tässä täytyy vielä punnita et matto vai ritilät, matto on kyllä ollut tosi hyvä! :-)
      Hyvin ehdit laittaa parvekkeen kuntoon, teille kun paistaa nuin kivasti, paljon parempi nuin kun se keskipäivän kova paahde....

      Samoin teille! <3

      Poista
    2. Ihana, ihana uusi banneri, niin piristävä! <3
      Blogissani olisi haaste, oletkohan sen jo tehnyt... :)

      Ilman muuta tulee parvekkeesta juttua, tänään on vielä viimeistelty pikkuneidin kanssa ja kasvit puuttuu kokonaan. Meidän pehmusteet ovat mystisesti hävinneet muutoissa, joten niitä täytyy etsiä vielä tai hankkia uudet. Mutta siistiä alkaa sentään olemaan. :)

      Poista
    3. Kiitos kiitos tosi paljon ♡ kylläpä piristi mieltä ♡

      Ja ihanaa, tosi kiva haaste, nappaan mukaan ♡

      Teillä parveke jo hyvässä mallissa, wautsi :-) pääsette pian nauttiin siitä :-)

      Poista
  4. Kivalta kuulostaa suunnitelmasi :) Meilläkin on paljon suunnitelmia piha-alueelle ja terassille, lasitus olisi sellainen joka on haaveissa ja se varmaan jossain vaiheessa pyritäänkin toteuttamaan :) Mukavaa maanantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Johanna! :-)

      Tämä kevät niin ihanaa kun pääsee nuihin ulkohommiin ja kyllä terassi ja parveke jutut on niin ihanaa, talvella kun ehtii kuitenkin sisällä olla tarpeekseen! :-)

      Samoin! :-)

      Poista
  5. Kaikki uusi tänne nyt ja heti... terveisin toinen malttamaton :D
    Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Marru, juuri noin, ihan juuri! :-D Ihana kun on muitakin! :-D

      Samoin! :-)

      Poista
  6. Oi ihanaa! Kohta pääsee itsekin noihin puuhiin. Tosin tämä kesä taitaa vierähtää muuttopuuhissa uuteen kotiin. Ja pihalle pitäisi akuutisti myös tehdä jotain. Ei viitsisi hiekkamaata katsella koko kesää ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään ihanat puuhat todellakin, näitä on kiva suunnitella ja värkkäillä :-)

      Mukavia puuhia sinnekin! :-)

      Poista
  7. Ihania suunnitelmia! Suunnittelu on kyllä kivaa puuhaa! Ja kevät♥♥♥ Innolla odottelen lopputulosta! Siitä tulee takuulla niiiiin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! :-)

      Suunnittelu on tosiaan ihanaa puuhaa ja toteutus myös :-) Kaikki ilo kuitenkin alkaa suunnittelusta :-)
      Mukava kuulla, näihin tunnelmiin palataan heti kun alkaa tapahtumaan lisää :-)

      Poista
  8. Kivoja suunnilemia...minkähän värin valitsit kalusteisiin...tuo maalipurkin etiketti jos värin kertoo ihanan valitsit..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnittelu on niin mukavaa :-)
      Tällä kertaa ei vaaleanpunaiseksi mene, vaikka se lemppari väri onkin, tuo purkki on kyllä tosiaan niin suloinen :-)

      Poista
  9. Kuulostaa tosi kivoilta suunnitelmilta, se onkin kivaa välillä sisustaa tilaa joka ehkä vähän poikkeaa kodin muusta ilmeestä :) Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä Susanna, aivan ihana että joku kohta kotona voi olla hiukan erilainen kun muu ilme, se antaa mukavaa ja ihanaa piristystä! :-)

      Samoin kiitos! <3

      Poista
  10. Kivoja suunnitelmia. Mä laitoin juuri vanhan muovimaton partsille ja on kyl tosi kiva:). Meillä on lasitettu parveke niin tällä kertaa en ritilöitä osta.

    Ihana kevät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! :-)

      Lasitettu parveke myös, mutta ajattelin vaihtelun vuoksi, mutta täytyy vielä miettiä asiaa että kuinka sitä nyt tekisi :-)

      Ihana kevät todellakin! <3

      Poista
  11. Hyvältä kuullostaa! Pihahommat on täällä vielä ihan alkutekijöissään, jos Pääsiäisenä vähän haravoisi ja putsaisi pihaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäisenä on hyvä aika ja silloin on luvattu ainakin tällä saumaa vielä niin kaunista ilmaakin niin kyllä kelpaa laittaa :-)

      Poista
  12. Ihania suunnitelmia!! <3 Vahakangas näyttää tosiaan kivalta! Ja noi ostokset kanssa, ihanat sävyt <3 Mä oon kans ruvennu pyörittelemään terassin sisustusta, terassiryhmän maalaus on käynyt mullakin mielessä. Innolla odotan, millaiset sun kalusteista tulee, kun olet saanut ne maalattua :)

    Kivaa alkanutta viikkoa Seija! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! :-) <3

      Tuo on ollut tämän kevään ihana löytö, kangas on niin ihana ja olen niin myyty sille! :-) IKEA osaa :-) Hih :-)

      Teidänkin suunnitelmat kuulostaa todella hyvälle, saa uutta ilmettä jos vielä hyvä kuntoinen kalustus niin ilman muuta vaan maalia pintaan, mukavaa hommaa samalla :-)

      Samoin sinnepäin! <3

      Poista
  13. Voi mitä ihania suunnitelmia!♥
    Käypäs äkkiä kalusteiden kimppuun, täällä toinen malttamaton odottaa lopputulosta!:)

    Aurinkoista alkanutta viikkoa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :-) kyllä heti pian käydään maalaus puuhiin :-) innolla :-)

      Samoin kiitos ♡

      Poista
  14. Kivoja suunnitelmia ja tuo vahakangas on niin huippu!<3
    Ootan kans jo että pääsen terassia laittelemaan kesäkuntoon.

    Mukavaa tiistaita ihanainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♡

      Tykkään itsekin niin kovasti, ihan huippu kangas :-)
      Ihana kun ollaan jo tässä vaiheessa kevättä että pääsee terassi ja parveke puuhiin :-)

      Ihanaa päivää sinne myös ♡

      Poista
  15. Minullakin on parin vuoden tauon jälkeen uudessa kodissani parveke -tai itse asiassa kaksi..kun etuovikin sijaitsee sisääntuloparvekkeella..
    Kaikki okt-ajoilta olevat kalusteet yms on laitettu kiertoon, joten ihan alusta ja lattilaatoista alkaen minunkin pitää aloittaa.. Jäänkin mielenkiinnolla katsomaan sinun suunnitelmiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa, todella ihana kun nyt on parveke! :-) Siitä on kyllä todella iso ilo! :-)
      Oikein mukavia parveke hetkiä myös sinne! :-)

      Poista

Ilahdun kommenteista kovasti <3 Kiitos että vierailit kylässä :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...